gunaydın dıdemcım
simdi artık masalımızın hayırlısı ıle gelmesını beklıycez...
benımdaha eksığım var annemı beklıyorum tamamlasın dıyeopuyorumnanaktan
herkese günaydın...
Günaydın fıstıklar,
Biz geldik dün alışverişe çıktık ve açıklıyorum kızımın eksiği kalmadı Allah'a şükür
Gögüs pompası
Süt saklama poşeti
Çamaşır filesi
Bez
Unıbaby poposil
Dönence
Kanguru
Gögüs pedi
Termometre
Sterilizatör
Hepsini aldım bitti ya o kadar rahatımki
gunaydın canım nasılsın
Günaydın annecikler. Üf tıkınmaktan çatlayacağım yakında.
günaydın canım sen kaç kilo aldın böyleee iştahla maşallahın olması lazım ye gitsin boşver zaten çoğunuz zayıf hamile kaldınız o yönden şanslısınız ben kilolu kalınca fazla kilo almadım iyi oldu
bu arada...
salı günü ilk kez sağlık ocağına gittik. bizim adres bir kaç sağlık ocağının kesişim noktasında. nihayet beni sahiplenecek sağlık ocağını bulabildim. Daha önceki hamileliğimde böyle bir sistem yoktu. meğer bizimle ne kadar ilgilenirlermiş, ben bilmiyordum. güleryüzlü bir hemşire, neredeyse yarım saat benimle ilgilendi. bebişim 6 yaşına gelene kadar bir aksilik çıkmazsa bizim hemşiremiz olacakmış...açıkçası çok şaşırdım...
teşekkürler münevver hemşire...
bu arada...
salı günü ilk kez sağlık ocağına gittik. bizim adres bir kaç sağlık ocağının kesişim noktasında. nihayet beni sahiplenecek sağlık ocağını bulabildim. Daha önceki hamileliğimde böyle bir sistem yoktu. meğer bizimle ne kadar ilgilenirlermiş, ben bilmiyordum. güleryüzlü bir hemşire, neredeyse yarım saat benimle ilgilendi. bebişim 6 yaşına gelene kadar bir aksilik çıkmazsa bizim hemşiremiz olacakmış...açıkçası çok şaşırdım...
teşekkürler münevver hemşire...
7. ayımdayım, (29. hafta) 6,5 kilo almışım. Sürekli yiyorum, sürekli açım (sanırım şeker dengesizliği yüzünden), ağzım hiç boş durmuyor. Ama benimkisi bebeğime kıyamadığımdan. Ben aç oldukça o da benimle birlikte aç. benneyaptımki
7. ayımdayım, (29. hafta) 6,5 kilo almışım. Sürekli yiyorum, sürekli açım (sanırım şeker dengesizliği yüzünden), ağzım hiç boş durmuyor. Ama benimkisi bebeğime kıyamadığımdan. Ben aç oldukça o da benimle birlikte aç. benneyaptımki
Canancım olur hepsi tatlım merak etme. Hepsi 310tl tuttu canım ayrı fiyatını merak ettiğin varsa yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?