2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın fıstıklar,

Biz geldik dün alışverişe çıktık ve açıklıyorum kızımın eksiği kalmadı Allah'a şükür
Gögüs pompası
Süt saklama poşeti
Çamaşır filesi
Bez
Unıbaby poposil
Dönence
Kanguru
Gögüs pedi
Termometre
Sterilizatör
Hepsini aldım bitti ya o kadar rahatımki

gunaydın dıdemcım

simdi artık masalımızın hayırlısı ıle gelmesını beklıycez...

benımdaha eksığım var annemı beklıyorum tamamlasın dıyeopuyorumnanaktan

gunaydın dıdemcım

simdi artık masalımızın hayırlısı ıle gelmesını beklıycez...

benımdaha eksığım var annemı beklıyorum tamamlasın dıyeopuyorumnanaktan

Öyle canım artık 1 tek onun gelişi kaldı acele etmesin daha kıyafetleri yıkamnıp ütülenecek şekerleri çikolataları gelecek daha dur diyorum:)) Tamamlanır canım 1 gün çıktınız mı tamam hepsi alınıyor valla gerçi belki aklıma gelmeyen eksik vardır daha artık onları da aklıma gelince alırım dedim:)):1hug:

herkese günaydınnnn sağlıklı hayırlı ve huzurlu bir günn diliyorum
angel canım doktorun olmaması randevunun ertelenmesi insanın canını sıkıyor ama olsun canım bebeğinin en azından seninle birlikte olduğunu biliyorsun sağlık ocaklarıda bu anlamda çok işe yarıyor birerde ultrason koysalar ççokkkkk güzel olur ama
didemcim canım ohhh ne güzel masal bebeğimiz güle güle kullansın sende tabiki güle güle kullan
bizede dün akşam halamız fenerbahçeli hastane çıkışı almış donu bile yoktu yavrumun korkumuza alışveriş yapmadık hiçç ilk hediyesi kıyafeti halasından oldu arkası gelir artık

canım ne kadar tuttu aldıkların ?????

bu arada...
salı günü ilk kez sağlık ocağına gittik. bizim adres bir kaç sağlık ocağının kesişim noktasında. nihayet beni sahiplenecek sağlık ocağını bulabildim. Daha önceki hamileliğimde böyle bir sistem yoktu. meğer bizimle ne kadar ilgilenirlermiş, ben bilmiyordum. güleryüzlü bir hemşire, neredeyse yarım saat benimle ilgilendi. bebişim 6 yaşına gelene kadar bir aksilik çıkmazsa bizim hemşiremiz olacakmış...açıkçası çok şaşırdım...
teşekkürler münevver hemşire...

7. ayımdayım, (29. hafta) 6,5 kilo almışım. Sürekli yiyorum, sürekli açım (sanırım şeker dengesizliği yüzünden), ağzım hiç boş durmuyor. Ama benimkisi bebeğime kıyamadığımdan. Ben aç oldukça o da benimle birlikte aç. benneyaptımki

Canancım olur hepsi tatlım merak etme. Hepsi 310tl tuttu canım ayrı fiyatını merak ettiğin varsa yazarım

zemuszemus biz de sağlık ocağındaki hemşiremizle nasıl samimi olmuşuz, geçen hafta hastanede karşılaştık; ayaküstü sohbet ettik. O kadar tatlı kadın yani.

daha beni hiçç sağlık ocağından aramadılar ben kendim allahtan sağlık ocağında çalışıyorum kendi arkadaşlarım evime gelip halediyorlar işimi benim evin mahallesindekine ihtiyacım kalmadı ama doğum sonrası onlara bir kaç lafım olacak bizimkiler yazık kapı kapı dolaşıp hiç bir gebeyi bebeği atlamamaya çalışıyorlar atlasalar hemen müdürlükten şikayet ediyorlar

ohhhh kıyamam ben sana bende zaten bebeğimi düsünüp yediğimden dolayı boyle tosuncuk gıbı dolasıyorum ama aldıklarım bebeğe değil popoma gıdıyooo sanırımkaydirigubbakcemile3

insallah benımkıde 1 kiloyu gecmısstır

ohh iyisin maşallah canım fazla almamışsın bende 5 kilo oldu aynı haftadayız ben birde hepppp yatıyorum kendimi tebrik ediyorum valla

Canancım olur hepsi tatlım merak etme. Hepsi 310tl tuttu canım ayrı fiyatını merak ettiğin varsa yazarım

canım sterilizatörün markası ve fiyatını merak ediyorum canım diğerleri belli şeyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…