2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim arkam aynen duruyor. Doğum için genişledi ama hiç et tutmadı . Yediğimin çoğu bebeğe gidiyor, tipim de pek değişmedi. Yanaklarım dolmadı, gıdım çıkmadı, sadece göbeğim var. 1 ayda 900 gr alıyorum çünkü. 1140'tı geçen hafta. Bu hafta 1153 civarı olması lazım. Yani artık haftada 200 gr kadar almalı.

Maşallah canım. Bebeğin durumu iyi ise 5 kilo almışsın hiç farketmez. Bazen bebek kilo almaz, sadece anne alır. Nedenini bilmesem de garip bir durum. Bir de ben acıkınca meyveye sarıyorum. Midem çiğ meyve sebze dolu. Ana öğünlerde normal yiyorum, ara öğünlerde yeşil.

benımde bı arka bıde oğlusum önümde top gıbı duruyoo valla

dün ablamla carsıya gıttıkte bıkac kısı durdurdu sonrada ablam cok evhamlıdır sarp sarmaladı benıızemuszemus

kızlar dun bebek odasına perde baktım pılelı yada su stor perdelerden ama aklım karıstı bıde sectıklerıme hep 200 cıvarı dıyorlar ve ben kıracıyım sız nasıl yapıyorsunuz perdelerı ve kaca mal oldu fıkır verırmısınız

benımde bı arka bıde oğlusum önümde top gıbı duruyoo valla

dün ablamla carsıya gıttıkte bıkac kısı durdurdu sonrada ablam cok evhamlıdır sarp sarmaladı benıızemuszemus

Ay çok iyi yapmış, benim gibi nazarlanmazsın işte. Başıma gelmeyen kalmadı bu nazar yüzünden.

gunaydın canım hayırdır nıye canın sııkkın

dun haber aldım bı arkadaşımın eşitrafık kazasında olmuş..kadında 8aylık hamıeydı sabah sancısı tutmuş...bugün doğuma gidicek galıba
bende bebi
şime aldığım bütün herşeyı hazırladım ona götürücem acısını hafıfletememm ama daha bebeğe bışey alamamıştı cok üzüldüm çok...

Biz gittik direkt perdeciye; sanırım sen mekanizmalı perdelerden bahsediyorsun, hani şu boncuklu olan. Onlar cidden pahalı, sadece mekanizması 40-45'ten başlıyor. Biz de mutfağa istiyorduk, 175cmlik cama 200 lira istediler.
Neyse perdeciye gittik çocuk odası için, baktık baktık, simli, çiçek işlemeli (gümüş, odamız çok tatlı bir mavi çünkü), perde beğendik. Metresi 18 liraydı, bir de güneşlik yaptırdık. Güneşlik de metresi 8 liraydı. 1'e 2 pile yapıldı tüle. Çok hoş durdu, 1'e 2 pile. Öyle uzunlamasına desenliyse çok güzel duruyor.

Allah yardımcısı olsun, arkadaşının bahtı açık değilmiş, bari bebeğinin bahtı açık olsun.

günaydın kızlar nasılsınız?
dün tatildi ama ben hiç dinlenemedim hala yorgunum sabahtan beride yeni otrudum neyse yarından sonra yine tatil allahtan

ayyyy cok uzuldum yaaa basınız saolsun bu aralar boyle haberler cok duyuyorum allah korusun yarabbım

evet çığdemcım su stor desenlıu bebek için olanlardan baktık ama ucmuslar yaaa senınkı duz dımı ole anladım ben

benımde var duz simli krem onu hıc kullanmadım tasınınca boyu uzun gelıyor sadece bu eve belkıde onu kestırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…