ohhhh kıyamam ben sana bende zaten bebeğimi düsünüp yediğimden dolayı boyle tosuncuk gıbı dolasıyorum ama aldıklarım bebeğe değil popoma gıdıyooo sanırımkaydirigubbakcemile3
insallah benımkıde 1 kiloyu gecmısstır
ohh iyisin maşallah canım fazla almamışsın bende 5 kilo oldu aynı haftadayız ben birde hepppp yatıyorum kendimi tebrik ediyorum valla
canım sterilizatörün markası ve fiyatını merak ediyorum canım diğerleri belli şeyler zaten
Benim arkam aynen duruyor. Doğum için genişledi ama hiç et tutmadı. Yediğimin çoğu bebeğe gidiyor, tipim de pek değişmedi. Yanaklarım dolmadı, gıdım çıkmadı, sadece göbeğim var. 1 ayda 900 gr alıyorum çünkü. 1140'tı geçen hafta. Bu hafta 1153 civarı olması lazım. Yani artık haftada 200 gr kadar almalı.
Gunaydın arkadaŞlar nasılsınız canım sıkkın bugÜn bıraz....sİzler nasılsınız..
benımde bı arka bıde oğlusum önümde top gıbı duruyoo valla
dün ablamla carsıya gıttıkte bıkac kısı durdurdu sonrada ablam cok evhamlıdır sarp sarmaladı benıızemuszemus
gunaydın canım hayırdır nıye canın sııkkın
kızlar dun bebek odasına perde baktım pılelı yada su stor perdelerden ama aklım karıstı bıde sectıklerıme hep 200 cıvarı dıyorlar ve ben kıracıyım sız nasıl yapıyorsunuz perdelerı ve kaca mal oldu fıkır verırmısınız
dun haber aldım bı arkadaşımın eşitrafık kazasında olmuş..kadında 8aylık hamıeydı sabah sancısı tutmuş...bugün doğuma gidicek galıba
bende bebi
şime aldığım bütün herşeyı hazırladım ona götürücem acısını hafıfletememm ama daha bebeğe bışey alamamıştı cok üzüldüm çok...
[ı]
allah yardımcısı olsun, arkadaşının bahtı açık değilmiş, bari bebeğinin bahtı açık olsun.[/ı]
Gunaydın arkadaŞlar nasılsınız canım sıkkın bugÜn bıraz....sİzler nasılsınız..
gunayyydııınnn laylagokhan neyin war.. Bnmde bugun hem basım agrıyor hem mıdem bulanıyorr..işteyım berbat bı gunn gecırcemm(
gunayyydııınnn laylagokhan neyin war.. bnmde bugun hem basım agrıyor hem mıdem bulanıyorr..işteyım berbat bı gunn gecırcemm(
dun haber aldım bı arkadaşımın eşitrafık kazasında olmuş..kadında 8aylık hamıeydı sabah sancısı tutmuş...bugün doğuma gidicek galıba
bende bebi
şime aldığım bütün herşeyı hazırladım ona götürücem acısını hafıfletememm ama daha bebeğe bışey alamamıştı cok üzüldüm çok...
günaydın kızlar nasılsınız?
dün tatildi ama ben hiç dinlenemedim hala yorgunum sabahtan beride yeni otrudum neyse yarından sonra yine tatil allahtan
Biz gittik direkt perdeciye; sanırım sen mekanizmalı perdelerden bahsediyorsun, hani şu boncuklu olan. Onlar cidden pahalı, sadece mekanizması 40-45'ten başlıyor. Biz de mutfağa istiyorduk, 175cmlik cama 200 lira istediler.
Neyse perdeciye gittik çocuk odası için, baktık baktık, simli, çiçek işlemeli (gümüş, odamız çok tatlı bir mavi çünkü), perde beğendik. Metresi 18 liraydı, bir de güneşlik yaptırdık. Güneşlik de metresi 8 liraydı. 1'e 2 pile yapıldı tüle. Çok hoş durdu, 1'e 2 pile. Öyle uzunlamasına desenliyse çok güzel duruyor.
Günaydınnn... Açııııımmmm, yemeekkkkk cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?