2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah rahmet eylesin, arkadaşa da sabırlar versin. zor bir durum gerçekten...acısı hafiflemez belki ama birilerinin yanında olduğunu, arayıp ilgilendiğini bilmesi çok faydalı olacaktır mutlaka. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...

canım benim benimde şekerimin ilk yüklemesi yüksek çıktı ben 2. yükleme yapılmadan bir hafta hiçç tatlı yemedim hep çavdar ekmeği yedim meyveyi ölçülü yedim 2. yükleme normal değerlerde çıktı doktorumada ben zaten azda olsa dikkat ettim deyince eee ozaman şimdi aynı şekil dikkat etmeye mecbursun dedi çünkü tahlil doğrumu bilemeyiz artık dedi yan anlıcan kendi kendime kaşınmış oldum ama olsun benimde işime geldi kilo hiçç almıyorum artık

ayyy allahım ne kadar acı bir olay allahım ona sabır versin inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırda birazda olsun teselli olur canım başınız sağolsun allahım geride kalanlarına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

Normal perde, yukarıdan aşağıya gümüş sim desenli çiçekler var. Çok tatlı oldu odaya acayip yakıştı. altında da kırık beyaz güneşlik. Dekor perde sevmiyorum ben, oturma odasına bile yaptırmadık. O kadar süslü şeyler benim tarzım değil. Sen bilirsin ister kestir, ister öyle kullan.
Ya evet yeni yedim ama ne yedim onu sor sen. Şekerim düşüyor sanırım. Şöyle 1-1,5 saat daha dayanayım da düzgün yemek yiyeyim diye bekliyorum. Bu hafta oldu bu sürekli açlık. Anlamadım ben de...

Ya çalışmakten nefret ediyorum evde uyumak istiyorum ben sizinle bile tam konuşamıyorum bu salak işler yüzünden

günaydın arkadaşlaaaarrrrrr....opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?

Günaydın hoşgeldin şekercim. Açım sağol sen nasılsın?

Benim ilk tahililim 156 çıktı, İkincisi (100gr glukoz aldıktan 1 saat sonra) 96 çıktı. Doktor dengesizliği görünce diyet verdi zaten. Normalde hızlı yerim, şimdilerde o yüzden doyduğumu anlamıyorum. Şişiyorum... Yavaş yavaş yemeğe başladım ki doyduğumu anlayıp bırakayım. Dengesiz şekerden oluyor böyle durup dururken midemin kazınması. Ne yapacağım şaşırdım artık.

Ya çalışmakten nefret ediyorum evde uyumak istiyorum ben sizinle bile tam konuşamıyorum bu salak işler yüzünden

sık dişini canım bebişlerimize daha güzel hayat verebilmemiz için çalışmak şart canımmm izin zamanın gelince rahatlıyacaksın merak etme tatlım

aslında ben de çok sıkıldım... bir an önce izne ayrılsak ne hoş olacak. Allahtan arada birer ikişer günlük raporlar alıyorum, dinleniyorum. bana çok iyi geliyor. iş yerinden problen çıkartmazlarsa sen de deneyebilirsin. son bir iki raporda başka da hiç bir işle ilgilenmedim. sadece uyudum, kalktım, dinlendim çok iyi geldi...

sık dişini canım bebişlerimize daha güzel hayat verebilmemiz için çalışmak şart canımmm izin zamanın gelince rahatlıyacaksın merak etme tatlım

Canım beniiimmm, senin sinirlerin iyice laçka olmuş. Kıyamam kuşum ben sana. :asigim:

Sağolun kızlar:) Sizler de olmasanız günüm tam sıkıcı olucak en azından burada kafa dağıtıyorum

Ya rapor alsam topa tutarlar beni dün bile nöbetçi yazmışlar beni arada hastaneye gidiyorum diye neyse bu hafta hariç 6 hafta kaldı sonra 36. haftamda çıkıcam işallah.

Kıyamam kuşum, sakin olmaya çalış. Gazlı bebek istemezsin herhalde.
Kızlar çıkıyorum ben. K. validem geldi. Kendinize iyi bakın. Yarın sabah yogamı yapar gelirim inşallah. Hepinizi öptüm.

günaydın kızlaar.kısçemle çok güzel uyumuşuz bu gece çok şükür uzun zamandır ilk kez nerdeyse deliksiz uyudum.

hepinize güzbir gün diliyorum

bu arada uyku diyince ben geceleri uyanmaz oldum maşallah nazar değmesin gece yatıyorum hatta sabah kalkamıyorum:))

bu arada uyku diyince ben geceleri uyanmaz oldum maşallah nazar değmesin gece yatıyorum hatta sabah kalkamıyorum:))

ben geçtiğimiz haftalarda öyleydim erkenden uyuyor sabaha kadar uyanmıyor sabahta zor uyanıyordum.kendimce seviniyordum ama meğerse kanım 9a düşmüş.uyanık kalmaya mecalim kalmıyomuş:)

SELAM ANNECİKLEEERsırnaşık şey

maşallah didemcim tamamlamışsın benim de bitti gibi bişey artık cumartesi son bi
havuzlu han yaptık mı bitiyor tabi arada ufak tefek şeyler çıkıcaktır.yeni duyduklarımız falan...
KANGURU dediğin şu önümüze astığımız şey değil mi?onu kullanıcak mısın ben listeye hiç yazmamıştım bile daha çok küçükken kullanılmaz falan diy de düşündüm.
TERMOMETRE dediğin de hem banyo termometresi hem de vucut termometresi alınacak
değil mi?banyo termometresinin eşim siparişini vermiş gelir bugün yarın...
STERİLİZATÖRÜ nasıl aldın mikrodalga için olanlarından mı?biz chicco nunkini aldık eşimalmıştı daha önce de demiştim dubaiden baya uyguna...
ayy benim de gecelik pijma falan var işte daha onları da alsak biticek..
Bi de Masalın kıyafet olayını bitirdin mi?

ayyy ne güzel siz bitrmişsinmiz eksik kalmamış.benim eksiklerim var daha epeyce sanırım.

hem giyecek eksiğimiz var hem beşik ve anakucağını da almadım daha.bende haftaya tamamlamak istiyorum.işyerinde işler haftaya durgun biraz.izin alıp halletmeliyim.zira yıkanıp ütülenecek yerleşecek daha temizlikçi alıcam eve

ben geçtiğimiz haftalarda öyleydim erkenden uyuyor sabaha kadar uyanmıyor sabahta zor uyanıyordum.kendimce seviniyordum ama meğerse kanım 9a düşmüş.uyanık kalmaya mecalim kalmıyomuş:)

ana kansızlıktan mı bende de var demek ondan uyuyorum sürekli gözüm açık kalmıyorda:) ilacıda hala ihmal ediyorum ya yuh bana nasıl kızıyorum kendime

inanmıyorum çoğunuzun 6 haftası falan kaldı dimi 36. haftaya şaka gibi ya nasıl çabuk geçti sizlere bakınca daha benim çok var gibi oo ağustos sonu benim izin almama bile çooook

kızlar hediye olayında cumartesi alıp göndersek geç kalmış olmayız dimi???hediye gönderecekler siz ne yaptınız?

kıslarbizde dün kocişimle çıktık talan ettik çarşıyı oğluşumun mavi sepetini , kapı süsüsnü , şifonyerini çocuk odasında tek kişilik bazamız var (çeyizde alınmıştı yeni) , bazaya başlı aldık şifonyerinrengi ile uyumllu , kraft park yatağımız , kraft travel sistem arabamız bu hafta sonu gelecek kurulacak , cumnartesi günü kadın günüm , halıları kaldıracak bu ay gelişinde , evi şöyle bir toparlayacağız çocuk odasını yani , bu hafta çok işimiz var , yıkanacakların hepsini belli bir yerde toparladım , annemle önümüzdeki hafta da yıkanacakları yıkayacağız ütüleyerek yerine yerleştireceğiz , sonra annem istenbul geizisine gidecek , haziran ayında gidiş dönüş yapacaklar inşllah , ama yinede kokruyor annem , için raha olsun anne doğum kısmetse 20 ağuştosda , (inşllah olmaz ama ) 20 temmuz olur belki ama 20 haziran olmaz dedim allahaımın izniyle, rahat değil , endişeleniyor benim için zaten bendada çalışıyorum dedim , 15 temmuza kadar devam dedim, ne bilim kızlar hazırlıklar son safhada heyecan dorukta.

aklıma gelmişken kızlar göbek bağı bandı aldnımz mı ebiş için , kullnışlımı gerek yokmu ?almalımıyım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…