dun haber aldım bı arkadaşımın eşitrafık kazasında olmuş..kadında 8aylık hamıeydı sabah sancısı tutmuş...bugün doğuma gidicek galıba
bende bebi
şime aldığım bütün herşeyı hazırladım ona götürücem acısını hafıfletememm ama daha bebeğe bışey alamamıştı cok üzüldüm çok...
Maşallah canım. Bebeğin durumu iyi ise 5 kilo almışsın hiç farketmez. Bazen bebek kilo almaz, sadece anne alır. Nedenini bilmesem de garip bir durum. Bir de ben acıkınca meyveye sarıyorum. Midem çiğ meyve sebze dolu. Ana öğünlerde normal yiyorum, ara öğünlerde yeşil.
dun haber aldım bı arkadaşımın eşitrafık kazasında olmuş..kadında 8aylık hamıeydı sabah sancısı tutmuş...bugün doğuma gidicek galıba
bende bebi
şime aldığım bütün herşeyı hazırladım ona götürücem acısını hafıfletememm ama daha bebeğe bışey alamamıştı cok üzüldüm çok...
evet çığdemcım su stor desenlıu bebek için olanlardan baktık ama ucmuslar yaaa senınkı duz dımı ole anladım ben
benımde var duz simli krem onu hıc kullanmadım tasınınca boyu uzun gelıyor sadece bu eve belkıde onu kestırırım
günaydın arkadaşlaaaarrrrrr....opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?
canım benim benimde şekerimin ilk yüklemesi yüksek çıktı ben 2. yükleme yapılmadan bir hafta hiçç tatlı yemedim hep çavdar ekmeği yedim meyveyi ölçülü yedim 2. yükleme normal değerlerde çıktı doktorumada ben zaten azda olsa dikkat ettim deyince eee ozaman şimdi aynı şekil dikkat etmeye mecbursun dedi çünkü tahlil doğrumu bilemeyiz artık dedi yan anlıcan kendi kendime kaşınmış oldum ama olsun benimde işime geldi kilo hiçç almıyorum artık
Ya çalışmakten nefret ediyorum evde uyumak istiyorum ben sizinle bile tam konuşamıyorum bu salak işler yüzünden
Ya çalışmakten nefret ediyorum evde uyumak istiyorum ben sizinle bile tam konuşamıyorum bu salak işler yüzünden
Günaydın hoşgeldin şekercim. Açım sağol sen nasılsın?
hoşbulduk.Şeniz
ben iyiyim çok şükür.
kızımla uğraşıyorum,iş yapıyorum,bi taraftan size bakınıyorum...kaydirigubbakcemile2
sık dişini canım bebişlerimize daha güzel hayat verebilmemiz için çalışmak şart canımmm izin zamanın gelince rahatlıyacaksın merak etme tatlım
Canım beniiimmm, senin sinirlerin iyice laçka olmuş. Kıyamam kuşum ben sana. :asigim:
aslında ben de çok sıkıldım... bir an önce izne ayrılsak ne hoş olacak. Allahtan arada birer ikişer günlük raporlar alıyorum, dinleniyorum. bana çok iyi geliyor. iş yerinden problen çıkartmazlarsa sen de deneyebilirsin. son bir iki raporda başka da hiç bir işle ilgilenmedim. sadece uyudum, kalktım, dinlendim çok iyi geldi...
bu arada uyku diyince ben geceleri uyanmaz oldum maşallah nazar değmesin gece yatıyorum hatta sabah kalkamıyorum:))
Günaydın fıstıklar,
Biz geldik dün alışverişe çıktık ve açıklıyorum kızımın eksiği kalmadı Allah'a şükür
Gögüs pompası
Süt saklama poşeti
Çamaşır filesi
Bez
Unıbaby poposil
Dönence
Kanguru
Gögüs pedi
Termometre
Sterilizatör
Hepsini aldım bitti ya o kadar rahatımki
ben geçtiğimiz haftalarda öyleydim erkenden uyuyor sabaha kadar uyanmıyor sabahta zor uyanıyordum.kendimce seviniyordum ama meğerse kanım 9a düşmüş.uyanık kalmaya mecalim kalmıyomuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?