sanırım legenden degil de kucaga alip yikamak tavsiye ediliyor,ama ben kipir kipir tutamam ki onu :)
sabundan felan kayar gider :)
ben yanıma almamayı dusunuyorum bebeğin durumuna gore kuzenımın esi alıstırdı cocugu yanına sımdı 3 aynı yatakta yatıyooo besığındede yatmıyorrr bence kucağa bıle alıstırmayın arkadaslar yerıne gore tabııııısureklı kucakta evın içinde tur atıyorlar baska carelerı yokkk
mideye zarar vermezmi yahu:)belki sacma gelecek ama,gaz icin benim ablam 2. bebeginde dogar dogmaz bkac damla maden suyu vermisti,ilkinde gazdan cok cekmisti de...
baya faydasını gordum diyor hatta baya bi arkadasi da denemis bunu bilmiyorumkismile
merhaba kızlar sağlık ocağından geldik aşımızı olduk kilomuz boyumuz çok iyimiş 3800 doğmuştu 5400 olmuş 50 cm di 55cm olmuş ayrıca gazı çok dedi ebemiz bende 3 ay önce doğum yaptım dedi bizimde gazımız çoktu nurse harveys kullandım ii geldi dedi sende al içir dedi zaten bitkisel kimyon yağı ile dereotu yağı içeriyor neyse aldım 11 de içirdim az önc meme emdi tekrara uyudu 3 saattir rahat rahat yemek yedim işimi yaptım oğlumla ilgilendim çok ii geldi önceden 15 dk da bir uyanıyordu her bebekte aynı etkiyi göstermiyor olabilir ama bende işe yaradı annede içebiliyormuş kabız falan yaparmı dedim bebekler bütün yediklerini sindirebilir canı nezaman isterse o zaman yapar sen karışma eğer çok katıysa ozaman fitil kullanırsın
kızlar bişey soracam 9. ayımda dr bana bi kalp grafisini çektirsen ii olur dedi ama bişey yapamayız sadece öğrenmiş olursun sonrada çektirebilirsin dedi daha çektirmedim çektirecem de benim oğlum ağladığı zaman felaket morarıyor hemşiremize sordum gazdan dedi sizin bebeklerde de oluyomu hertarafı özellikle yüzü morarıyor yoksa benim bebeğimdemi bi problem var
aynı derken yataklar tabiki ayrı:) sadece yatağı-beşiği her ne varsa yatakodasında kalsa bir süre?
aynı yatakta uykusuzluk çekeceğimizden ALLAH korusun ezilme tehlikeleri var zaten..
ben uzun süredir bu bebeğin hayalini kurdum.. bunun için mücadele ettim.. kıyamam onu yan tarafta yatırmaya:) içim elvermez..
belki sacma gelecek ama,gaz icin benim ablam 2. bebeginde dogar dogmaz bkac damla maden suyu vermisti,ilkinde gazdan cok cekmisti de...
baya faydasını gordum diyor hatta baya bi arkadasi da denemis bunu bilmiyorumkismile
iyiyim burcucum sen nasılsın? sadece uykum var yetmiyor uykular:)
günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım??
sonunda hafta bitti...günler geçtikçe yavrularımıza kavuşmaya dahada çok yaklaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?