2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım legenden degil de kucaga alip yikamak tavsiye ediliyor,ama ben kipir kipir tutamam ki onu :)
sabundan felan kayar gider :)

yok korkarım ben öyle kucakta dün kendim bile ayağım kaydı düştüm banyoda eşim kızmasın diye söylemedim allah korudu bebeği kolum mosmor oldu ama kızkardeşim salonda küvette yıkıyordu hemen giydiriyorduk sonra

annelerin rahatlığı için çıkarılıyor bu ürünler küvet filesi çok büyük kolaylık birde bebeği hep yanımızda yatırırsak daha sonra 5 dakika bile bizden ayrılmak istemiycek sebebsiz ağlıycak lohusa anneler hep öyle diyor sonra tuvalete bile kucağında çocukla gitmek zorunda kalıyormuşsun insan kafayı yer öyle

herkesin nasıl rahatına geliyorsa öyle yapsın tabi.. illaki kucakta yıkanmalı diye birşey de söylemedim zaten:)
benim asıl söylemeye çalıştığım zaten bu değildi..:) olmazsa olmazların arasına (ev hanımları için) süt sağma cihazı eklenemez diyorum.. göğüs için krem eklenir.. yaralara karşı..
ayrı odada belli bir yaşa kadar da yatırılması iyi değil.. özellikle çalışan anneler zaten izne ayrılacak bari yavrucak doysun annesi izinliyken.. anne bebeğine doysun..

ben yanıma almamayı dusunuyorum bebeğin durumuna gore kuzenımın esi alıstırdı cocugu yanına sımdı 3 aynı yatakta yatıyooo besığındede yatmıyorrr bence kucağa bıle alıstırmayın arkadaslar yerıne gore tabııııısureklı kucakta evın içinde tur atıyorlar baska carelerı yokkk

ay dogar dogmaz da ayı tutmak da zor olmaz mı yaaa

aynı derken yataklar tabiki ayrı:) sadece yatağı-beşiği her ne varsa yatakodasında kalsa bir süre?
aynı yatakta uykusuzluk çekeceğimizden ALLAH korusun ezilme tehlikeleri var zaten..
ben uzun süredir bu bebeğin hayalini kurdum.. bunun için mücadele ettim.. kıyamam onu yan tarafta yatırmaya:) içim elvermez..

mart-nisan mayıs annelerini okursanız zaten.. tek dertleri gaz şikayetleri ve uykusuzluk:) yani şimdiden ne konuşsak boş gözüküyor..:)

belki sacma gelecek ama,gaz icin benim ablam 2. bebeginde dogar dogmaz bkac damla maden suyu vermisti,ilkinde gazdan cok cekmisti de...
baya faydasını gordum diyor hatta baya bi arkadasi da denemis bunu bilmiyorumkismile

belki sacma gelecek ama,gaz icin benim ablam 2. bebeginde dogar dogmaz bkac damla maden suyu vermisti,ilkinde gazdan cok cekmisti de...
baya faydasını gordum diyor hatta baya bi arkadasi da denemis bunu bilmiyorumkismile
mideye zarar vermezmi yahu:)

bakın nisan annelerinden bir bilgi..

evet halısnacım bi muddet aksam uzerıde yazdım duruma gore mınık besık almayı dusunuyoruz zaten bız cok gec yatıyoruz hele babamız artık basında sabahlar bakmaktan hayırlısı ile gelsin kuzucuklarımız hepsını yavas yavas öğrenıcez

bunu bana cok samımı bı dostumuz tavsıye etmıstı belkı 2 3 cay kasığı falan diye bıolıyorum denemek lazım annecıkler gormeden yoksa klava:

Güanydın annecikler.
Cuma günü çok şükür bu hafta da bitti sayılır yarın yarım gün nasıl olsa geçer diyorum hayırlı cumalar hepinize.ışlerim çok yok toparlayıo hemen geliyorum:=)

günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım??
sonunda hafta bitti...günler geçtikçe yavrularımıza kavuşmaya dahada çok yaklaşıyoruz

bende aynı şeyi yaptım dün bi söyledim kendi kendime nazarım deydi 100 kere uyandım düz yatmak yavaş yavaş rahatsız etmeye başladı uyanıyorum o yüzden hemen.
bu arada gerçekten bugün cuma şükür ama hafta sonuda çabucak geçiyor üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…