2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar Hepinize...

Herkes iyi ve sağlıklıdır umarım... biz de çok şükür iyiyiz bir de şu işe gelmek olmasa.. artık dayanamıyorum... şeytan diyor 32. haftada çık ama bebeğimi düşünüyorum vazgeçiyorum... ama nasıl sabredeceğimi de bilmiyorum...

yeni gelen arkadaşlar günaydın
40 gün kabus yaşıyıcam ben kesin o diyicek öyle olsun öbürü diyicek böyle olsun gerçi ben net tavrımı koyabiliyorum ikisinede ama bakalım hayırlısı en son hamile olduğumu öğrenmeden önce bizdeydi annemler tabi kayınvalidemler de mevlüt okuttuk yeni ev almıştık allahım biri der mevlütte şunu yapalım öbürü der ne gerek var biri der şunu da çağıralım öbürü der ne gerek var tabi ben koydum ağırlığı patladım en sonunda benim dediklerim oldu ama o zaman çalışıyordum gündüzleri görmüyordum olanları :))

ay canim ya aynen ben de her sabah zorla kalkıyorum
diyorum 32 de cik izne evde dinlen rahat rahat,ama sonrasini ve bebegi dusunup 5 hafta daha sabretmemiz lazim

bu sorunları herkes yaşayacak sanıyorum... valla çocuğu doğurmak zor gelmiyorda onların şu lakırtılarını çekmek zor geliyor... kara kara o günleri düşünüyorum ... umarım ben de tavrımı koyabilirim.... kaynanalar gelinlerde kalmasın yaa kalmasııınn tamamen karşıyım bu durumaaaa mafoldumben

eşim izin verse bende 32. haftada alıcam izin sonrada 5 hafta olmasada biraz rapor falan alırım diyorum ama eşim pek razı değil zaten işe beraber gelip beraber eve beraber dönüyoruz diyor dolmuşa otobüse binmiyorsun otur oturduğun yerde doğumdan sonra iznin bitince rapor alırsın diyor

diyorum 32 de cik izne evde dinlen rahat rahat,ama sonrasini ve bebegi dusunup 5 hafta daha sabretmemiz lazim

bende bıktım işe gelip gitmekten..iş yerindekilerin hergün karnımla ilgili densiz konuşmalarından, yorum yapmalarından bıktım gerçekten..biraz daha sabredelim kızlar...meleklerimiz için..

bende doğumdan değilde sonrasında yaşayacağım çekişmeden korkuyorum kayınvalidem aşırı rahat annemde aşırı titiz o kadar zıtlar ki anlatamam birine basit gelen öbürü için çok önemli yani kabus gibi eşimde bu konuda pek yardımcı olmaz sağolsun

aynen bende..kalmasınlar yaa..uzaktanda yeter onlar zatensempatiksalakcinni
bizimki 40 evde çıktıktan sonra bizi komple kendi evine götürmeyi düşünüyo bi de..cem çocuğumla yalnız kalayım alışırız birbirimize falan dedim ama salladığı yok..bildiğini okuyor..geçenlerde birde bana bebeğimiz ilk doğduğunda seni yarım saatte bir uyandırcam hiiiç kusura bakma falan diyoo çatlak..

inş. sabredebilirim inş... o kadar anlayışsız insanlarla çalışıyorum ki anlatamam size... bunaldımm çok fena... ben sanırım ücretli izinden sonra ücretsiz izin de alacağım....

gülay neden uyandıracak bide kim uyandıracak kayınvaliden mi?
geçen kayınvalidem ben zaten hergün size gelirim yardımcı olurum ben kıza bakarım sen uyursun yada işini yaparsın falan dedi eşimde aman merak etme 4 ay sonra zaten gündüzleri sen bakıcaksın heycanlanmana gerek yok diyip kadının önünü kesti gerçi üzüldüm torun sevgisini annemlerden biliyorum başka birşey 5 dk bile ayrı kalmak istemiyorlar

Tam yaramı deştiniz benim kaynanam da mecbur bizde kalacak tabii görümcemde. Doğuma 1-2 hafta gelicek nereden baksanız 1,5-2 ay kalırlar off valla kabus gibi çok dağınıktır kaynanam şartı şurtu da yok annem de tam tersi. ıkisi de benim dediğim olsun ister ve kaynanam her geldiğinde kesin biz bir olay yaşarız annemi kıskanır beni kıskanır oğlunu kıskanır valla çok korkuyorum şimdide bebişi ona aldıklarımızı kıskanacak zaten ne gerek var diyip duruyor valla o günler gelsin bile istemez oldum düşündükçe...Umarım çabuk gider az kalır valla kızlar hatırladım çok çok kötü oldum napıcam ben

kayınvalidem bebeği emzireyim diye uyandıracakmış beni...şimdi ben uykuya çok düşkünüm bebek varkende öyle olacağını sanıyoo heralde..benim bebeğimi benden çok kim düşünebilir bilmiyorum...ilk 4 ay bana ellemesin de sonra zaten mecburen o bakacak akşamları versin gündüzleride nasıl bakıyorsa baksın artık...

Doğumdan sonra kalan kaynanalar sanıyorum ki bugünki gündeminiz... Benimki de bekleyecek başımda. Benimki de karışır herşeyime, ama üzerime gelmez hiçbir konuda. Fikrini söyler, kapatır. Bebek bakımı konusunda bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Çünkü, sütüm gelmeyebilir, belki sezaryen de yapmış olabilirim. Loğusa kadının bakıma ihtiyacı vardır muhakkak. Eve gelen giden çok olacağı için, k.validem ilgilenecek. Ondan bir sürü şey öğreneceğime eminim.

neyse demekki sadece ben değilmişim hepimiz aynı dertten yakınıyoruz neden kayınvalidelerimizle annelerimiz birbirlerine benzemiyorlar ki.

şekerim ona da doyarlar elbet... istemiyorum ben onlardan bişey... gelip evimi temizlesinler yemeğimi yapsınlar he o da ilk günler... sonrasını ben yaparım yorulurum belki ama en azından kafam rahat olur... lohusalık değil bunlar depresyona sokacak benii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…