2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence tam tersi biberon kolay değil benim evim dubleks düşünsenize gece kaç kere kalkıcak her seferinde mutfağa in uğraş biberonu temizle vs ama göğüs öyle değil uyanınca yataktan çıkmadan hop açtın mı yemek hazırrr:)))

didemcim bence emzirmek en kolayı biberona alışırsa ısıtması falan var hazır süt varken anne de emzirmek en kolayı ama tabi emerse o da...

biberon zor iş bence de. sürekli steril etmek lazım. 6 ay kadar her kullanışta kaynattım ben biberonları. sonra taze meyveye falan geçince beyaz sabunla yıkayıp güzelce duruladım 2-3 günde bir kaynattım. meşakatli iş yani

vALLA NE BıLıYıM EMZıRıRKEN BEKLıYORSUN ÖbÜR TÜRLÜ BıBERON ISITICISI ALDIN MI TAMAM. Ama tabi ne olursa olsun bence emzirmek süper 1 durum onu kendi sütünle beslemek ay valla duygulandım ben

didemcim bence emzirmek en kolayı biberona alışırsa ısıtması falan var hazır süt varken anne de emzirmek en kolayı ama tabi emerse o da...

aklına emerse diye getirme. bebişin emecek onun görevi o. senin de me.melerinin görevi süt üretmek. aksini aklına getirme. süt moral işi. hep olumlu düşün o konuda.

iyi o zaman içim rahatladı çünkü memeyi bırakırsa gece acaip eziyet çekeriz rahat rahat hazırı vermek varken kalk ısıt biberona koy zor olur

Zaten ilk zamanlar sütümüzde ve bebişte emmede bi sorun olmazsa sıkıntı yok zaten..ama işe bi şekilde geri döncez kimimiz 6 ay sonra kimimz 4 ay sonra kimimiz 1 ay sonra.. yani o çalışma dönemlerinde mecbur sağıcaz kaçarı yok..ama işe dönene kadar bebişleri zaten sürekli emzircez inşallahhh..didobanında dediği gibi hem meme emen hemde biberonla süt alan çocukta var merak etmee..

vALLA NE BİLİYİM EMZİRİRKEN BEKLİYORSUN ÖbÜR TÜRLÜ BİBERON ISITICISI ALDIN MI TAMAM. Ama tabi ne olursa olsun bence emzirmek süper 1 durum onu kendi sütünle beslemek ay valla duygulandım ben

nasıl harika bişey tahmin edemezsin. ege emerken eliyle dokunur mıncıklardı. bi yandan da gözleriyle beni süzerdi. arada yandan yandan gülerdi böyle. offf herşeyi unutturur o an. bazen hiç bırakmasaydık diyorum. kardeşi de doğunca ikisi beraber emerlerdi. ama 23 ay bile çok zor geldi oğluma. hala "anne me.me iyileşti mi, öpeyim mi geçer mi diyor. 4 ay oldu unutmadı.

Boşuna mı strelizatör aldım 8dk da tamam kaynatmaya son:))))

ben almadım zaten bi sürü yayıntı var dedim. bizim ev bebek eşyasından geçilmeyecek yakında. şu an egenin boy boy arabaları yüzünden kıvıra kıvıra yürüyoruz evde. nazlının da eşyalrı depodan çıkınca kocamla ben evi onlara terk edip kaçıcaz.

Ben yatak koruyucu almayı düşünüyordum.bu durumda almayayımmı şimdi ne dersin.sende kullanıyorum diyosun çünkü..o kadar kullanışlı yanii..vayy..ne alt açma beziymiş bee..her işe yarıyoo o zaman..
hazır olan alt açmalardanda aldık.hani yastıklı gibi olanlardan..bunları kullanırken nasıl olcak.canbebenin altaçmalarınımı sercez hazır aldığımız kumaş alt açmanın üzerine??

sÜPER Fikir canım kaç kurtul:roflol:
Bu arada sen hamile olduğun için mi emzirmeyi bıraktın o zaman yasak mı oluyor

Bende hazır alt açmalardan 3 tane vardı. canbebeyi aldıktan sonra ege 20 25 günlüktü sanırım hiç kullanmadım onları. koltuğun üstüne serdim canbebeyi üstünde değiştridim. bi tek, büyüyen yatakta alt açma bölümü vardı benim. orda vardı alt açma minderi. onun da üstüne canbebeyi serdim. şimdi evin muhtelif yerlerinde canbebe var. çok yaşa canbebe :)

Seni canbebenin fahri reklamcısı olarak ilan ediyorum didobaa kaydirigubbakcemile3
Bizde park yatak aldık.onunda alt açma kısmı var üzerinde.bende oraya hazır olanlardan sererim..üzerinede canbebe..kirlenene,yani çiş filan olana kadar kullanabiliriz dimi bunları.yani öle tek kullanmayla atılmaz heralde kirlenmedikten sonra..

sÜPER Fikir canım kaç kurtul:roflol:
Bu arada sen hamile olduğun için mi emzirmeyi bıraktın o zaman yasak mı oluyor

Yok hamile hamile 2 ay daha emzirdim. ben zaten 2 yaşında bırakacaktım emzirmeyi. ama son haftalarda ege emerken göğsüm çok acıdı. bi de ege mıncıklıyordu. ilk zamanlar çok hassas oluyo ya göğüsler acısına dayanamadım. ha 3 hafta önce ha 3 hafta sonra dedim. bi anda karar verdim bıraktım. ama çok zor oldu ikimize de. ege parmak emmeye başladı o günden sonra. çünkü emerek uykuya geçiyordu şimdi uykusu gelince baş parmağını emiyor. 2 yaşından sonra emzik verdik çocuğa. sırf pamak incelir çene yapısı daha çok bozulur diye. ama garip geldi pek kullanmıyor emzik.

Didemcim oğlun göbeğine şaşırıyor mu?Onu kucağına alabiliyor musun?Alamıyorsan anlamıyor mu?

Şaşkınlık pek yok. anlıyor sanırım. geçen gün "anne senin karnında kardeşim var" dedi. bana bisiklet getircek di mi dedi (öyle söylemiştik biz)

kucağıma alıyorum sorun olmuyor. dr.da sorun olmaz dedi. daha çok küçük o da kucak bebeği sonuçta. kıyamıyorum bide "anne kucağına al" diye gelince dayanamıyorum.

didoba didemcim haklısın emmek zorunda aslında sonuna kadar uğraşmalıyız emmesi için.
kızlar ben çıkıyorum çok fazla aktif yazamıyorum kusura bakmayın.yemek faslı şimdi kendinize iyi bakın byyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…