Ya biberona alışması eziyet değil rahatlık bence sağ gece yatmadan uyanınca ısıt ver ama anne ile bebek arasında o güzel bağ ortadan kalkar bence emzirmek süper 1 şey ben o yüzden istemiyorum biberona alışsın diye yoksa biberon daha kolay bence
bence tam tersi biberon kolay değil benim evim dubleks düşünsenize gece kaç kere kalkıcak her seferinde mutfağa in uğraş biberonu temizle vs ama göğüs öyle değil uyanınca yataktan çıkmadan hop açtın mı yemek hazırrr:)))
didemcim bence emzirmek en kolayı biberona alışırsa ısıtması falan var hazır süt varken anne de emzirmek en kolayı ama tabi emerse o da...
iyi o zaman içim rahatladı çünkü memeyi bırakırsa gece acaip eziyet çekeriz rahat rahat hazırı vermek varken kalk ısıt biberona koy zor olur
vALLA NE BİLİYİM EMZİRİRKEN BEKLİYORSUN ÖbÜR TÜRLÜ BİBERON ISITICISI ALDIN MI TAMAM. Ama tabi ne olursa olsun bence emzirmek süper 1 durum onu kendi sütünle beslemek ay valla duygulandım ben
Boşuna mı strelizatör aldım 8dk da tamam kaynatmaya son:))))
Bizim yatak çarşafının altında serili. hala bezliyiz ama arada çok sıvı içince taşma oluyor. yatak batmadığı için çarşafı değiştiriyorum sadece. kullanışlı yani. alez almadaım ben mesela gerek duymadım.
ben almadım zaten bi sürü yayıntı var dedim. bizim ev bebek eşyasından geçilmeyecek yakında. şu an egenin boy boy arabaları yüzünden kıvıra kıvıra yürüyoruz evde. nazlının da eşyalrı depodan çıkınca kocamla ben evi onlara terk edip kaçıcaz.
Ben yatak koruyucu almayı düşünüyordum.bu durumda almayayımmı şimdi ne dersin.sende kullanıyorum diyosun çünkü..o kadar kullanışlı yanii..vayy..ne alt açma beziymiş bee..her işe yarıyoo o zaman..
hazır olan alt açmalardanda aldık.hani yastıklı gibi olanlardan..bunları kullanırken nasıl olcak.canbebenin altaçmalarınımı sercez hazır aldığımız kumaş alt açmanın üzerine??
Bende hazır alt açmalardan 3 tane vardı. canbebeyi aldıktan sonra ege 20 25 günlüktü sanırım hiç kullanmadım onları. koltuğun üstüne serdim canbebeyi üstünde değiştridim. bi tek, büyüyen yatakta alt açma bölümü vardı benim. orda vardı alt açma minderi. onun da üstüne canbebeyi serdim. şimdi evin muhtelif yerlerinde canbebe var. çok yaşa canbebe :)
sÜPER Fikir canım kaç kurtul:roflol:
Bu arada sen hamile olduğun için mi emzirmeyi bıraktın o zaman yasak mı oluyor
Didemcim oğlun göbeğine şaşırıyor mu?Onu kucağına alabiliyor musun?Alamıyorsan anlamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?