Sorma tatlım eşim de merak etme çok kalmaz sıkılır kardeşine filan gider diyor ama bilmiyorum ya bir de dağınıklık var zaten bebişin çok eşyası var 1 yandan da kayınvalidem ne çıkarsa sergi gibi serer ortaya hayatta toplamaz napıcaz bilmiyorum. Yer bezini mutfak lavabosunda yıkar ya ben napıcam ya ne şart var ne şurt:gitme:
Sorma tatlım eşim de merak etme çok kalmaz sıkılır kardeşine filan gider diyor ama bilmiyorum ya bir de dağınıklık var zaten bebişin çok eşyası var 1 yandan da kayınvalidem ne çıkarsa sergi gibi serer ortaya hayatta toplamaz napıcaz bilmiyorum. Yer bezini mutfak lavabosunda yıkar ya ben napıcam ya ne şart var ne şurt:gitme:
Boya yapılan odada değilim ama yan odadayım ve boya yapılan odanın camı yok üffff keşke git deseler bana:)
Günaydın kızlaaaar...
kaynanaların doğumda gelmelerinden bahsediyorsunuz bilmiyorumkismileE BEN NE YAPAYIM KIZLAAAR...
benim ki alt katta oturuyor hadi onu geçtim 2.kaynanamda var hadi onu da geçtim yan tarafımız da 2 kaynana daha var bana ben ne yapayım ??????mafoldumbenmafoldumben
Ya yer bezini mutfak lavabosunda yıkayan bi tek benimki sanıyordum. deli eder beni bu konuda ve ne kadar hassaolduğumu defalarca söyledim
benimki çok inattrı. bebeğe 1 yaına kadar bal verilmez diye deflara söyledim eşime söylettridim. gözümün içine baka baka ben verdim çocuklarına bişey olmadı diy eparmağına bala batırıp egenin ağzıan daldırdı. en son eşime dedim bu çocuğa bişey olsun iki elim annenin yakasında. o da aynen annesine aktarmış söyeldiğimi. bu sefer de bal vermedi başka şey verdi.
hayatımdan bezdirdi beni. 1,5 yıl kaldılar bzide oğluma bkatılar ama evim hzuzurm hiç bişeyim kalmadı.
şimdi doğum moğum değil sonrası geriyor beni. kimse gelmese keşke :Saruboceq:
Ay wildcat çiğdemcim senin de o kadınla işin zor o zaman
Çiğdoş hoşgeldin canım sana zaten yazık:)))
Günaydın kızlaaaar...
kaynanaların doğumda gelmelerinden bahsediyorsunuz bilmiyorumkismileE BEN NE YAPAYIM KIZLAAAR...
benim ki alt katta oturuyor hadi onu geçtim 2.kaynanamda var hadi onu da geçtim yan tarafımız da 2 kaynana daha var bana ben ne yapayım ??????mafoldumbenmafoldumben
Ya yer bezini mutfak lavabosunda yıkayan bi tek benimki sanıyordum. deli eder beni bu konuda ve ne kadar hassaolduğumu defalarca söyledim
benimki çok inattrı. bebeğe 1 yaına kadar bal verilmez diye deflara söyledim eşime söylettridim. gözümün içine baka baka ben verdim çocuklarına bişey olmadı diy eparmağına bala batırıp egenin ağzıan daldırdı. en son eşime dedim bu çocuğa bişey olsun iki elim annenin yakasında. o da aynen annesine aktarmış söyeldiğimi. bu sefer de bal vermedi başka şey verdi.
hayatımdan bezdirdi beni. 1,5 yıl kaldılar bzide oğluma bkatılar ama evim hzuzurm hiç bişeyim kalmadı.
şimdi doğum moğum değil sonrası geriyor beni. kimse gelmese keşke :Saruboceq:
günaydınlar herkese...
Günaydın Kızlar Hepinize...
Herkes iyi ve sağlıklıdır umarım... biz de çok şükür iyiyiz bir de şu işe gelmek olmasa.. artık dayanamıyorum... şeytan diyor 32. haftada çık ama bebeğimi düşünüyorum vazgeçiyorum... ama nasıl sabredeceğimi de bilmiyorum...
günaydın canım nasılsın
iyiyim çok şükür canım.olumunekankayizsmile
sizler nasılsınız?
kızımdan notebooku kaçırıp yazmaya çalışıyorum yine.
benim de kaynanam yok ama babamla eşimin arası iyi değil.:sinifsinif:
ikisi biraraya gelince nolcek bakalım???
tek korkum bu benim.
teyzem de yanımda kırkını falan beklerler mi bilmem bizimkiler....
günaydın canımm iyiyim napayım valla
işle ev arası mekik dokuyorum:kedi:
herkese günaydın...
güzel anneler ve bebişlerine güzel bir cuma günü diliyorum...
günaydın canımm
sanada hayırlı cumalar olsun inşallah
Günaydın kızlarrrr, nasılsınız, neler yapıyorsunuz?? mirmirmirmir
günaydın canımcım
görüşemiyoruz bayadır nasılsınnbayanssulusmile
günaydınlar kızlar bugün benim için biraz buruk bir gün ablamın kına gecesi var eşim akşamdan yola çıktı şimdide manisada telefon açtı ablam orda ağlıyor ben burda ağlıyorum çokkkk zorrr geldi ama ne yapalım bir yandanda ne zorluklarla bugüne getirdiğim yavrum var bir yandanda ablamın hayatının en mutlu günü gerçekten insanın çaresizliği çok zor oluyormuş offffff offfff
:gitme::gitme::gitme:
canımcım üzme kendinii
napalım arkadaşlarında dediği gibi önemlisi meleğinin sağlığı
zor tabi ablanın yanında olmamak böle günde ama olsun önemlisi sağlık canım
bebeğin olunca gidersiniz ikiniz teyzesini görmeye inşallahopuyorumnanaktan
Günaydın kızlaaaar...
günaydın canımm
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu sıkıntılı günleri atlatmaktaa
Günaydın kızlaaaar...
Benim annemle kayınvalidem hiç anlaşamaz. İkisi de çok inattır. uzlaşmacı olamazlar bi türlü. annem bi de acaip bana yansıtır herşeyi. lohusa halimle kaynanan bunu dedi, kocan yan baktı, öyle oldu böyel oldu bi sürü canımı sıkmıştı. kayınvalidem desen hayatımda gördüğüm en dengesiz ve en en en patavatsız insan. kayınpederim lohusa mohusa dinlemez düşüncesiz bi adam. gelirdi sabah erkenden odaya bi kurulur ben yatak odasında tıkılıp kalırdım. ege gık dese hemen gelir ya bi dur bakalım ben müsait miyim emziriyorum belki ya da başka bişey var. çok sıkıntı çektim doğum zamanı. herkesi evden kovalayasım geldi defalarca.
sonra annem gitti 12. gün. daha beter kabuslar başladı. 1,5 yıl aynı evde çoook zordu.
Didemcim varya seninle kaynanalarımız benziyor bizim ama 1,5 yıl filan kalamaz 1 ayda daralır o benden:)
Hiç üzülme canancım ablanı hep görürsün önemli olan bebişin sağlığı emin ol o sana asla gönül koymaz ama tabii yürek gitmek ister ama malesef şartlar böyle sen de tel.dan sürekli ararsın:):teselli:
üzülme canım,onceligimiz bebislerimiz,ablan da cok mutlu olsun ins
Günaydın canımcım. Seni anlıyorum, tercihin ise en doğru tercih. Annelik seninle doğanı değil, senden doğanı seçtiriyor. Üzülme olmaz mı? Ablan seni anlıyordur muhakkak. Şayet gitseydin ve -alakasız da olsa; Allah korusun- bebeğe bir şey olsaydı, ablan kendini asla affetmezdi. :1hug:
günaydın canım üzülme.. ne yapacaksın bunun a byle olması gerekiyormuş bebeğin doğsun bebeğini de alır gidersiniz teyzesine :))) ozaman daha zevkli olur.. hem artık 3G var... canlı canlı izletirler sana düğünü... tabi yakında olmaya benzemez ama en azından biraz olsunn faydası olur belkim :) yeter ki siz sağlıklı olun...
allah razı olsun hepinizden canlarım bende ve ailemde en doğru kararın bu olduğuna eminiz zaten herkesin tek dileği bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak artık doğumdan sonra teyze ziyaretine gideceğiz inşallah zaten eniştemiz oturma odasını alırken hep beni düşünmüş açılır alalım diye kardeşin gelince bebeğiyle rahat yatar diye sağolsun onlar mutlu olsunda ben burdan cepten netten aralarına dahil olurum artık
bu arada valla sizlerin kayınvalidelerle anlattıklarınızı duyunca ben gerçekten dünyanın en şanslı geliniyim hiiççççç bir sorunum yok annem gelicek haziranın 20 sinde kayınvalidem anneme teslim eder beni taaaki annem gidene kadar hiç birşeye karışmaz annem gidince bebekte ona emanet olur bana sormadan hiç birşey yapmaz ben beğenmem etmem diye hiççç bişeyde almaz hemde yan dairemde oturuyor gelir anneme sorar bir ihtiyacın varmı diye o kadar hayatta annemin işine burnunu sokmaz
allah razı olsun hepinizden canlarım bende ve ailemde en doğru kararın bu olduğuna eminiz zaten herkesin tek dileği bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak artık doğumdan sonra teyze ziyaretine gideceğiz inşallah zaten eniştemiz oturma odasını alırken hep beni düşünmüş açılır alalım diye kardeşin gelince bebeğiyle rahat yatar diye sağolsun onlar mutlu olsunda ben burdan cepten netten aralarına dahil olurum artık
bu arada valla sizlerin kayınvalidelerle anlattıklarınızı duyunca ben gerçekten dünyanın en şanslı geliniyim hiiççççç bir sorunum yok annem gelicek haziranın 20 sinde kayınvalidem anneme teslim eder beni taaaki annem gidene kadar hiç birşeye karışmaz annem gidince bebekte ona emanet olur bana sormadan hiç birşey yapmaz ben beğenmem etmem diye hiççç bişeyde almaz hemde yan dairemde oturuyor gelir anneme sorar bir ihtiyacın varmı diye o kadar hayatta annemin işine burnunu sokmaz
canımcım üzme kendinii
napalım arkadaşlarında dediği gibi önemlisi meleğinin sağlığı
zor tabi ablanın yanında olmamak böle günde ama olsun önemlisi sağlık canım
bebeğin olunca gidersiniz ikiniz teyzesini görmeye inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?