2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya çiğdem ne güzel çok şey öğrenicem diyorsun ben ona öğretirim ancak ben yararının değil zararının olacağını düşünüyorum bana

kayınvalidem gelsin sorun değil ama annemle aynı anda değil mümkünse:))
kesin kayınvalidem annem var diye hergün gelir annem sabahın köründe başlar kayınpederinde gelir ben bunlara akşam ne yediricem diye pinpiriklenmeye kahvaltıdan kalkmadan başlar yemek yapmaya sonra her akşam bizde yenir yemek annemin canı çıkar kayınvalidem bi kap da ben alıp geleyim demez çünkü bugüne kadar hep öyle oldu misafir haber verdiği zaman annem kesin heycanlanır ne yapıcaz telaşına kapılıp yapabileceğinin en fazlasını yapar banada yaptırmaz kayınvalimde ne gerek var diye söylenir ve yardım etmez offf offf

Didemcim seninki hadi uzakta diye kalıyor... ya bizimkiler altlarında arabaları var.. araba ile yarım saat mesafede oturuyorlar onlar neden kalıyorlar yaa neden benim huzurumu bozuyorlar... valla eminim hepimize yardımları dokunur ondan süphem yok ama okadar çok beni sıkacaklar ki onları düşünmekten yararları aklıma bile gelmiyor...

benim annem de çok alıngandır.. çok üzülür herşeye... kayınvalidem bişeye öncelik yapmak ister eşimde annem yapsın derse eyvah ki ne eyvahh.... annemi günlerce sustaramam... surat beş karış gözler dolu gezer artık ortalıkta onlar gidene kadar...

sen şanslılarımızdansın ozaman tatlım :))

Ya çiğdem ne güzel çok şey öğrenicem diyorsun ben ona öğretirim ancak ben yararının değil zararının olacağını düşünüyorum bana

Senin kayınvaliden düşman başına; sinir edip duruyor seni. Allah ona akıl fikir, kalbine de merhamet versin. Seninle uğraşıp duruyor.
Ama gün o gün olabilir, tüm yaptıklarının intikamını da alabilirsin. Sana karşı tüm o yaptıklarının acısını çıkartabilirsin. Tabi o senin duyduğun kine bağlı. kötükedihüso

Valla aspirincim ben annem olmasa da anlaşamıyorum kayınvalidemle o yüzden benim sorunum daha da büyük...rahatlığa gelince 15kişi misafir olsun kayınvalidem ben misafir gelene kadar yatıyım der uzanır annemin canı çıkar aynı annen gibi...
Özlemcim benim eşim hayatta karışmaz ama kayınvalidem kesin akşamları şikayet eder böyle yaptılar şöyle yaptılar diye

günaydınlar kızlar bugün benim için biraz buruk bir gün ablamın kına gecesi var eşim akşamdan yola çıktı şimdide manisada telefon açtı ablam orda ağlıyor ben burda ağlıyorum çokkkk zorrr geldi ama ne yapalım bir yandanda ne zorluklarla bugüne getirdiğim yavrum var bir yandanda ablamın hayatının en mutlu günü gerçekten insanın çaresizliği çok zor oluyormuş offffff offfff
:gitme::gitme::gitme:

sen şanslılarımızdansın ozaman tatlım :))

Benim de zaman zaman sabrımın zorlandığı şeyler oluyor ama onunla mutlu olduğum zamanlar 100'se, mutsuz olduklarım 10 falandır ancak. Kendisi kaynanasından çok çekmiş zamanında, o yüzden bana çok düşkün.

Sorma tatlım eşim de merak etme çok kalmaz sıkılır kardeşine filan gider diyor ama bilmiyorum ya bir de dağınıklık var zaten bebişin çok eşyası var 1 yandan da kayınvalidem ne çıkarsa sergi gibi serer ortaya hayatta toplamaz napıcaz bilmiyorum. Yer bezini mutfak lavabosunda yıkar ya ben napıcam ya ne şart var ne şurt:gitme:

çok fazla orada kalmamaya çalış canım... kimyasal bişey sonuçta... arada camdan oksijen al... odadan çık.....

Boya yapılan odada değilim ama yan odadayım ve boya yapılan odanın camı yok üffff keşke git deseler bana:)

aaaa eşim karışmaz olur mu o benim 3. kaynanamdır ( birde kayınpederim var kaynanamdan beter)... annesi onun bitanesi... ayyy ne desem yetmez yazdıkça sinirlerim hopluyorum....

ama ben de Allah azim verirse kimseye yumuşak davranmicam... işine gelirse... beğenmiyorlarsa gitsinler.. yeter iyi gelin olduğum...

Hiç üzülme canancım ablanı hep görürsün önemli olan bebişin sağlığı emin ol o sana asla gönül koymaz ama tabii yürek gitmek ister ama malesef şartlar böyle sen de tel.dan sürekli ararsın:):teselli:

üzülme canım,onceligimiz bebislerimiz,ablan da cok mutlu olsun ins

Günaydın canımcım. Seni anlıyorum, tercihin ise en doğru tercih. Annelik seninle doğanı değil, senden doğanı seçtiriyor. Üzülme olmaz mı? Ablan seni anlıyordur muhakkak. Şayet gitseydin ve -alakasız da olsa; Allah korusun- bebeğe bir şey olsaydı, ablan kendini asla affetmezdi.
:1hug:

Ayenn özlemcim bu sefer de püskürtemezsem 1 daha olmaz valla ben de alttan filan almıycam bu güzel günlerimi zehir ettirmem kimseye

mafoldumben
yani okurken sanki ben yazmışım gibi oldum..

günaydın canım üzülme.. ne yapacaksın bunun a byle olması gerekiyormuş bebeğin doğsun bebeğini de alır gidersiniz teyzesine :))) ozaman daha zevkli olur.. hem artık 3G var... canlı canlı izletirler sana düğünü... tabi yakında olmaya benzemez ama en azından biraz olsunn faydası olur belkim :) yeter ki siz sağlıklı olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…