ayyy sanki bizimkileri anlattın canımyalnızca kayınvalidem için patavatsız diyemem ama onun yerine çok boş konuşuyor diyebilirim...
onun dışında söylediklerin kayınpederim dahil herşey tam anlamı ile bana uyuyor %100... benim annem de bana çok yansıtır..
ben kararlıyım... gerekise kovalayacağım ahdım var... kimseyi takamam... bana yazık yaa çocuğumun doğacağına sevinemiyorum onlar yüzünden...
çok sağol canım artık bende meleğimin sağlığını düşündüğüm için içim rahat gitmeme konusunda inşallah allah kısmet ederse 20.gün annaneyle beraber manisaya gideceğiz 1,5 ay orda kalacağım gitmediğim ayların acısını çıkartacağız oğlumla beraber
canım o nasıl kaynana ozaman... ona kaynana diyemezsin sen dememelisin :)))
Valla çok zor kızlar çok...Bir de yılbaşına görümcem evlenecek benim onun için alışverişe filan çıkartır beni oğlum diyor alfa bak adam bizi bırakıp onla alışverişe mi çıkacak ben anlamıyorum ya
sağolun kızlar allah hepimize sabırlar versin...Benim k.validem de annem de gayet temizdir bana ters gelen bişeyleri yok temizlik konusunda yemek konusunda k.validemle baya farklıyız yağdan tuzdan salçadan ödü kopar.üstüste etli yemek yemez falan şte ama bunlar sorun değil.aslında kendi kayınvalidem de sorun değil iyidir ama ne kadar karışır ozaman bilemiyorum benim korktuğum buradaki kalabalık her kafadan 1 ses çıkacak birsürü kişi karışacak...bugünlerde de bunalmış durumdayım akşam eşime dedim yaaa şu bebek odası mobilyası alışverişleri falan biraz daha rahat olabilseydik hiiiiiç duramazdım bu günlerde 3 günde olsa küçük bir tatile ihtiyacım var hem de çokkk...kaçmak istiyorum vallahi...
Didemcim ben eşimi yollamamak için neler yaparım neler ama giderse de valla aynen kafasına kakar dururum. Hastanede annen kalır biz döneriz dedi ben de eşim de kalır bizi bırakamaz bebekle dedim aaa neden miş görmemiş gibi ne gerek var dedi ben de eşime eğer kızımla beni hastanede bırakır eve dönersen yüzüne bakmam dedim o da saçmalama ne işim var evde sizi bırakıp gelemem ben dedi. EDüşün ya ona ne belki biz hastanede beraber durmak istiyoruz belki ben eşimi yanımda istiyorum Allah Allah
ayy çok şükür benim kayıbnvalidem hiçbişeyime karışmadı bugüne kadar.evime de toplasan 10 kere gelmemiştir 1,5 senelik evliyim.
ama doğum sonrası aynı evde bi müddet kalmak zorunda kalırsak ne yaparım bilmiyorum.ben rahat edemem zaten illa annem derim.
ramazanda doğuracağım için şimdiden herkese diyorum"40 .çıkana kadar annemdeyim" diye ama bakalım zaman neler gösterir.ne kadar planda yapsak fayda yok
ayy çok şükür benim kayıbnvalidem hiçbişeyime karışmadı bugüne kadar.evime de toplasan 10 kere gelmemiştir 1,5 senelik evliyim.
ama doğum sonrası aynı evde bi müddet kalmak zorunda kalırsak ne yaparım bilmiyorum.ben rahat edemem zaten illa annem derim.
ramazanda doğuracağım için şimdiden herkese diyorum"40 .çıkana kadar annemdeyim" diye ama bakalım zaman neler gösterir.ne kadar planda yapsak fayda yok
Çok düşüncesizler gerçekten. benim kayınpederim de çok yoruyor beni. doğum başladı hastaneye geldik 10. dk. sonra damladı.8 kayınbirader de ankarada onun evindeydiler ozaman) sancı verdiler bana. suit odaydı bizimki adam yan odadan gitmiyo ben bağırıyorum adam orda. kayınvalide tepemde. zaten zor durumdayım. iyice geriliyorum onlar varken. hastanede bi gecelik giydirdiler onun dışında herşeyi çıkarttılar. çamaşır falan yok. yatakta üstüm açılıyo. her yanım meydanda sancı çekerken bi yandan üstümü kapatmaya çlışıyorum. bi yandan etrafı düşünüyorum. çok zordu ya. kediler bile doğuruken gizleniyo. insan gerçekten kalabalık istemiyo başınd a an. biz sülale boyu odadaydık. şimdi doğuma da yanlız gideyim istiyorum bi eşim olsun yanımda.
Kızlar boşveriin şuan için düşünmeyin... sinirlerimiz daha da gerilmesin... olan bize oluyor...
ayy şuraya geldimm sizinle iki laf ettim yüzüm güldü ya bunu gören müdürüm işlerin ne durumda diye soruyor... ne yapıyorsan bırak sana bir liste gönderdim onun fiyatını çıkar acilen dedi...
ben nefret ediyorum çalışmaktan ya yemin ederim tiksindirdiler çalışma azmimi sıfırladılar lanet olsun yaa...
Çok düşüncesizler gerçekten. benim kayınpederim de çok yoruyor beni. doğum başladı hastaneye geldik 10. dk. sonra damladı.8 kayınbirader de ankarada onun evindeydiler ozaman) sancı verdiler bana. suit odaydı bizimki adam yan odadan gitmiyo ben bağırıyorum adam orda. kayınvalide tepemde. zaten zor durumdayım. iyice geriliyorum onlar varken. hastanede bi gecelik giydirdiler onun dışında herşeyi çıkarttılar. çamaşır falan yok. yatakta üstüm açılıyo. her yanım meydanda sancı çekerken bi yandan üstümü kapatmaya çlışıyorum. bi yandan etrafı düşünüyorum. çok zordu ya. kediler bile doğuruken gizleniyo. insan gerçekten kalabalık istemiyo başınd a an. biz sülale boyu odadaydık. şimdi doğuma da yanlız gideyim istiyorum bi eşim olsun yanımda.
Kıskanç kadın ne olacak, illa baltalayacak senin mutluluğunu.klava:
OHAA yani canım kayınpederinde çokk rahat adammış allah allah gelinin doğum yapacak senin ne işin var odada ne kadar düşüncesiz insanlar varmış hayatta allah yardımcın olsun canım bu seferkinde inşallah daha rahat olursun canım
evet canım aynen ölee.... eminim artık batıyorum ben ona....
İnşallah canım ama pek umamıyorum. emziriken bile lönk diye giren adam bu. benim bildiğim lohusa evinde erkek pek durmaz. ben babamı bile zorla 1 gün tutabildim .adam sabahtan geliyodu akşama kadar evin içinde. benim kananam oluyo, taşıyo. göğüslerim yara sütyen takamadım. löngür löngür gezemyiceğim için odaya hapsoldum. ege gık dese hoop damlıyo içeri. resmen kafayı yiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?