2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlatmaya kalksam yaptıklarını saaatler ve sayfalar gerek. sırf onlar yüzünde nasıl bir luhosa deprosyonu geçirdim anlatamam. ilk torun benim oğlum. kayın peder ed yaşlı biraz. 3 günlük bebeği gidip uyandırırdı kalksın da sevelim diye. ya 3 günlük bebeğin neyini seveceksin. bi de seveceksen uyannca sev. niye uyandırıyosun. zaten zor uyumuş.
ben de böyle salak gibi olmuştum doğumdan sonra. tecrübesiizm tabi. her kafadan bi ses çıkyor. annem geliyo odaya beni sıkıştırıyor, kaynana bişey söylüyo, kayınpeder bıtır bıtır odalarda dolaşıyo. düşman başına bir kayınbirader,elti geece 11 de gelip sırf karınlarını doyurup çocuğu uyandırıp gidiyorlar. deli çıkmadığıma süşkrediyorum o günler.

kaynanam herşeye karışıyodu bi de . bi kere gelmiş bana siz niye gece yatarken odanızıın kapısını kapatıyorsunuz biz size bakmayız diyo. ya dengesiz bayo benim odamın yanında gece kalksalar mecbur bizim odanın yanına kadar gelcekler. böyle olmasa biel sanane yani?

ooffff depreştim yine

ohh sefan olsun canım
git gez yat dinlen inşallahŞeniz

sağolun kızlar allah hepimize sabırlar versin...Benim k.validem de annem de gayet temizdir bana ters gelen bişeyleri yok temizlik konusunda yemek konusunda k.validemle baya farklıyız yağdan tuzdan salçadan ödü kopar.üstüste etli yemek yemez falan şte ama bunlar sorun değil.aslında kendi kayınvalidem de sorun değil iyidir ama ne kadar karışır ozaman bilemiyorum benim korktuğum buradaki kalabalık her kafadan 1 ses çıkacak birsürü kişi karışacak...bugünlerde de bunalmış durumdayım akşam eşime dedim yaaa şu bebek odası mobilyası alışverişleri falan biraz daha rahat olabilseydik hiiiiiç duramazdım bu günlerde 3 günde olsa küçük bir tatile ihtiyacım var hem de çokkk...kaçmak istiyorum vallahi...

Çıkarttırır görürsün bak. 10. gün mü ne eşimin kuzeni geldi bebek görmeye. ben de nasıl halsizim ateşim çıktı o gece, ege hiç uyumadı ... tutturdu kaynana kızı gezmeye götürelim yok ankarayı gezdirelim gelmişken. ya bu kız bebek görmeye geldi. otursun oturduğu yerde. çok istiyosan da sen çıkar. niye kocamı da götürüyosun. belki benim ihtiyacım var ona. üstelik hastayım bebekle bile ilgilenemiyorum. düşünceiz işte. ama benim kocam da düşüncesiz çıktı o an. aldı götürdü onları gezmeye ve taaa 5 saat sonra geldi. hala kafasına kakıyorum yaptığını çok canım yanmıştı o zaman.

lohusalıkta psikoloji çok garip oluyo. doğumdan 1 gün önceki benle doğumdan 1 gün sonraki ben başka başka kişilerdi sanki. insan rahat olmak yalnız kalmak istiyor. hele o laflar, karışmalar. ben kararlıyım bu sefer kimseyi karıştırmıycam. yardım etmek istiyorlarsa ev işineyemeğe yardım etsinler. çocuklarıma dokunmasınlar. bi de bu sefer egeyle ilgili kaygılarım var. 2 günlük gelişlerinde bile (her iki taraf için de söylüyorum) çocuk huy değiştiriyor. acaip şımartıyorlar. bi yandan bebek bi yandan aileler egeyi nasıl koruycam bilemiyorum.

Didemcim ben eşimi yollamamak için neler yaparım neler ama giderse de valla aynen kafasına kakar dururum. Hastanede annen kalır biz döneriz dedi ben de eşim de kalır bizi bırakamaz bebekle dedim aaa neden miş görmemiş gibi ne gerek var dedi ben de eşime eğer kızımla beni hastanede bırakır eve dönersen yüzüne bakmam dedim o da saçmalama ne işim var evde sizi bırakıp gelemem ben dedi. EDüşün ya ona ne belki biz hastanede beraber durmak istiyoruz belki ben eşimi yanımda istiyorum Allah Allah

ayy çok şükür benim kayıbnvalidem hiçbişeyime karışmadı bugüne kadar.evime de toplasan 10 kere gelmemiştir 1,5 senelik evliyim.

ama doğum sonrası aynı evde bi müddet kalmak zorunda kalırsak ne yaparım bilmiyorum.ben rahat edemem zaten illa annem derim.

ramazanda doğuracağım için şimdiden herkese diyorum"40 .çıkana kadar annemdeyim" diye ama bakalım zaman neler gösterir.ne kadar planda yapsak fayda yok

Çok düşüncesizler gerçekten. benim kayınpederim de çok yoruyor beni. doğum başladı hastaneye geldik 10. dk. sonra damladı.8 kayınbirader de ankarada onun evindeydiler ozaman) sancı verdiler bana. suit odaydı bizimki adam yan odadan gitmiyo ben bağırıyorum adam orda. kayınvalide tepemde. zaten zor durumdayım. iyice geriliyorum onlar varken. hastanede bi gecelik giydirdiler onun dışında herşeyi çıkarttılar. çamaşır falan yok. yatakta üstüm açılıyo. her yanım meydanda sancı çekerken bi yandan üstümü kapatmaya çlışıyorum. bi yandan etrafı düşünüyorum. çok zordu ya. kediler bile doğuruken gizleniyo. insan gerçekten kalabalık istemiyo başınd a an. biz sülale boyu odadaydık. şimdi doğuma da yanlız gideyim istiyorum bi eşim olsun yanımda.

efsanur doğumdan önce benimde kayınvalidemle çok iyiydim.kayınvaldem çok gelip gitmezdi ama doğumdan sonra bize hergün gelmeye başladı ve doğumu yapan oydu sanki ve ben den hizmet bekledi.hani hamileyken bana hep hizmet etti ya karşılığını beklercesine.bi süre sonra gelmeyide bıraktı gündüzleri gezerdi akşam 5 dk gelirdi torunumu özledim diyee.ya çok zor günlerdi..allah yardımcın olur inş.ama hiç bişey düşündüğün gibi olmuyoo:bbo:

Kızlar boşveriin şuan için düşünmeyin... sinirlerimiz daha da gerilmesin... olan bize oluyor...

ayy şuraya geldimm sizinle iki laf ettim yüzüm güldü ya bunu gören müdürüm işlerin ne durumda diye soruyor... ne yapıyorsan bırak sana bir liste gönderdim onun fiyatını çıkar acilen dedi...

ben nefret ediyorum çalışmaktan ya yemin ederim tiksindirdiler çalışma azmimi sıfırladılar lanet olsun yaa...

Hep diyorum doğum sonrası başka bi süreç herşey batıyo insana. ben şimdi kimseyi istemiyorum resmen. benim sadece kayınvalide tarafı değil annem de üzdü. bi kere onlara yaşadığı herşeyi bana yansıttı. zaten psikolojim bzouk daha beter oldum. sonra çok defa eksik hissettirdi kendimi. gelip gidip göğsümü sıkardı senin sütün yok diye. sonrakafasına göre egeye kaç defa mama vardi hemde ölçü mölçü hak getire. ki sütün en büyük kaynağı moral. süt yok dedin mi gerçekten yok oluyor. kendim şahit oldum. bi de sen yapamazsın sen bilmezsin diye hep yanlış yaklaştı. sonra ben sandım ki annem giderse ben bu çocuğa bakamam ölür bu. böyle bi saplantı gelişti bende. çok tuhaf bi dönemdi ya. şimdi o yüzden kimseyi istemiyorum. çünkü bebeğime en iyi ben bakarım bunu biliyorum artık.

pess yaaa utanmasalar doğumada girecekler.. bune yaa

Kıskanç kadın ne olacak, illa baltalayacak senin mutluluğunu. klava:

OHAA yani canım kayınpederinde çokk rahat adammış allah allah gelinin doğum yapacak senin ne işin var odada ne kadar düşüncesiz insanlar varmış hayatta allah yardımcın olsun canım bu seferkinde inşallah daha rahat olursun canım

İnşallah canım ama pek umamıyorum. emziriken bile lönk diye giren adam bu. benim bildiğim lohusa evinde erkek pek durmaz. ben babamı bile zorla 1 gün tutabildim .adam sabahtan geliyodu akşama kadar evin içinde. benim kananam oluyo, taşıyo. göğüslerim yara sütyen takamadım. löngür löngür gezemyiceğim için odaya hapsoldum. ege gık dese hoop damlıyo içeri. resmen kafayı yiyodum.

Ay valla gerildim ben bebiş de içeride tepinmeye başladı nedir bizim bu müdürlerden çektiğimiz Özlemcim?Valla c.tesileri sen ggelme artık bile demiyor

evet canım aynen ölee.... eminim artık batıyorum ben ona....

Batarsın tabi, onun sahip olamadığı herşey sende mevcut. Seni ölünceye kadar sevecek bir erkek, dünyalar güzeli bir bebek, ilgi alaka vs vs. herşey sende. Kendi mutsuzluğunun faturasını sana ödetmeye çalışıyor piss.

ayyy allahım ya gerçekten çok gıcık oldum cins bir adammmış utanması çekinmesi yok ben şimdi hep yatıyorum kayınpederim arada meyva falan getirir kapıyı anahtarla açar ama tam açmadan canan diye seslenir ben gel baba derim öyle girer eve öyle emzircem hayatta aynı odada durmaz valla ALLAHIM SANA SABIR VERSİN dayanması çok zor insanlara çatmışsın seninde imtahanın onlara katlanmak olsa gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…