Aslında denemek lazım benim kuzenimin kızına prima pişik yaptı molfix kullanıyo şimdi denemeden bilemicez yani ben de dalan roxy granül yumoş baby yumuşatıcı aldım makina için yavaş yavaş yıkamaya başladım.
canım sen hastaneye gidyorsun?doktorun kim?ankaradasın sende değilmi?
evet canım ankaradayım.doktorum tunalı'da cihangir çakıcı.doğumu da herşey yolunda giderse mesa,Allah korusun bi sıkıntı olursa güven'in yenidoğanı daha iyi olduğundan güven olacak.
sen nereye gidiyorsun?
cnm ben mavi değilde kırmızı istiyorum tek duvarı ama yinede kararsızım.diğer duvarlar açıık krem renginde yeni boyandı daha tek duvar kırmızı nasıl durur acaba?
gidince boyacıya da danışacağım hem
mobilyam düz beyaz aksesuarlarını perde halısını uyku setini kırmızılı alıp tek duvarıda kırmızı istiyorum nasıl sizceee??:bbo:
benim bildiğim hemen aynı gün içinde alıyorsun cnmben bu çarşamba yaptırıcam şeker yüklemesini sonucunu hemen aldınız mı yoksa bir gün sonramı veriyolar arkadaşlar.
ben çikolata kaçamağı yapamıyorum geçen çarşamba yedim akşama kadar vicdan azabı çektim sonra eşim rahatlattı bak bi hafta yemessin diye cnm neler istiyor bi bilseniz ama malesef yiyemiyorum meyve bile sayılı ama karpuza bakmıyorum sayıya nasılsa yarısı su elimde salatalık ve domatesle geziyorum evde acıktıkça yiyorum ama tuzsuz ne anladım ot gibi işte :)) kilomda sabit bu arada tatlıyı yemeyince gram gram artıyor allahtan
Bir paket prima, bir paket molfix mi alsam acaba? Hee aklıma geldi şimdi; geçen granül sabunun yanlışlıkla matikini almıştık ya, dün elde yıkamasını bulduk aldık sonunda. Atta'lı niveayla birlikte. Nivea da deyince, o milupanın gönderdiği indirim kuponları geçmiyor hiçbir yerde. Barkodları tutmuyormuş, bilginize.
kızlaar bişey sormak istiyorum
bebişin odasını boyayacağız hangi marka boya kullanabilrim bir fikri olan var mı?
yada boyatanlar ne kullandı?
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım bizde ii çok şükür bu gün evde işlerim var kışlık yazlık işlerini hallediyorum bir gelip bakayım size dedim herkeslerde iyidir inşallah kocaman öpüldünüz :)))
ama tuz kesmek çok iyi geldi bana aman maşallah diyeyim maşallah nazar değmesin ayaklarım şişmiyor artık öyle rahatım ki ya tuz yada oda değişikliği bi şey etkiledi
Yok be güzelimm.ben erkek bebeiş annesi adayıyım ama öle tatlıya düşkünlüğüm yok.gerçi bide tatlı yesem kimbilir daha kaç kilo alırdım orasıda ayrı bi meselede..yani önceddende tatlı aramazdım şimdide aynene devam..tatlı çok canım istersede hemen meyve yiyorum..hemen tıkıyo zaten.öle tatlı matlı isteğide hiç kalmıyo zaten.hem daha sağlıklıı..dondurma bence çok kötü bi şey değil.tabii ölçülü yenirse..çünkü ondada kalsiyum vs var yaa..az porsiyon arada yenebilir..
Erdoğan düğmeden aldım cnm..meşhur peynirci nin yanında hemen..merdivenlerden biraz aşağı iniyosun..büyük bi yer..orda sorduğunda veya fikir almak istediğinde yardımcı oluyolar..ne de olsa uzman olmuşlar artık..ben iki farklı konsept yapayım dedimm..o yüzden bi 20 tanesi mavi ağırlıklı,diğer 20 tanesi beyaz ağırlıklı gibi bişey yapcam cnm..çünkü sepetim düz mavi renk..o yüzden beyaz tüllü de yapayım boğmasın iyice mavi mavi dedim..
sorun ölçülü yemekte zaten:)53 kilo ile hamile kaldım hiç öyle iştahlı biri falan da değildim,yemek yemek benim için sadece sigaradan önce atıştırmalıktı.ama gel gör ki hamilelikle beraber sigarayı bıraktım ve her şeyden tad almaya başladıom sonra da 9 kilomu aldım bi güzel:))
erdoğan düğmeyi biliorum orda yardımcı oluyor olmaları da güzel haftasonu bende bakayım,saol canım
Kırmızı... Hmmm alışılmamış bir renk. O sitede colorizer modülü var. Seçtiğin rengin duvarda nasıl durduğunu görüyorsun. Boyacıya sorma bence. Ona mor desen "eyvallah" der, malını satmak için.
kızlar ben hareketlerinden dolayı bir haftadır tedirgindim azalmıştı cuma randevum vardı ama şimdi içim rahat etmedi doktorumu aradım hemen gel dedi güzelcene muayene ettii bebeğim sırtını yukarı dayamış hep içe doğru hareket ediyormuş ultrasonda da baya hareketliydi tansiyonum 14/10 çıktı yüksek dedi sonra NST ye yolladı kalp atıımı sancı ve hareket sayısnı ölçtürdü sonucunu güzel çıktı herşey yolunda ama tansiyon yine 13/9 çıktı hergün ölçtürmemi söyledi yüksek devam ederse haberim olsun dedi
bebişim 42 cm 1800 gr olmuş maşallah oğluşuma
ewet alışılmamış bir renk olduğu için tereddütteyim zaten.boyayı satan kişiye değil boyayacak kişiye soracağım kırmızı hoş olur mu daha önce hiç yaptın mı diye bakalım.
ewet bende baktım o colorizer modülüne bi iki renk yazdım ya bakalım almaya gidince canlı bakacağım :)
Benim korkum kilodan değil de, ne yalan söyleyeyim çok kilo alıp çatlamaktan korkuyorum. Zaten veriliyor doğumdan sonra. Biz bakımlı hatunlarız, ne kilolar veririz evelallah...
Bende cnm çatlakların geri dönüşü yok çünkü..kilo nasıl olsa verilir..inşallah çatlamayızzzz...
ben bu çarşamba yaptırıcam şeker yüklemesini sonucunu hemen aldınız mı yoksa bir gün sonramı veriyolar arkadaşlar.
Ben o gün almıştım sonucu cnmm..
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım bizde ii çok şükür bu gün evde işlerim var kışlık yazlık işlerini hallediyorum bir gelip bakayım size dedim herkeslerde iyidir inşallah kocaman öpüldünüz :)))
Hoşgeldin ve kolay gelsin..kendini çok yorma emii)
kızlar ben hareketlerinden dolayı bir haftadır tedirgindim azalmıştı cuma randevum vardı ama şimdi içim rahat etmedi doktorumu aradım hemen gel dedi güzelcene muayene ettii bebeğim sırtını yukarı dayamış hep içe doğru hareket ediyormuş ultrasonda da baya hareketliydi tansiyonum 14/10 çıktı yüksek dedi sonra NST ye yolladı kalp atıımı sancı ve hareket sayısnı ölçtürdü sonucunu güzel çıktı herşey yolunda ama tansiyon yine 13/9 çıktı hergün ölçtürmemi söyledi yüksek devam ederse haberim olsun dedi
bebişim 42 cm 1800 gr olmuş maşallah oğluşuma
Maşşallaaahhh oğluşuna maşşallah maşşallahhh..iyi olmuş cnm gitmen en azından için rahatladı işte..
evet canım ankaradayım.doktorum tunalı'da cihangir çakıcı.doğumu da herşey yolunda giderse mesa,Allah korusun bi sıkıntı olursa güven'in yenidoğanı daha iyi olduğundan güven olacak.
sen nereye gidiyorsun?
ben mesa ya gidiyorum canım. gitmediğim hastane kalmadı nerdeyse ankaradaakannehir biraz pimpirikliyizde bizeyvahedigeldismile
ya aslında bizde ankara ekibi olarak buluşsak tanışsak ne güzel olur demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?