2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O "atta çantalı" sette, pişik önleyici krem var. Ondan kullanacağım için pişikten pek korktuğumu söyleyemem. Doğrusunu bulmak için denemek lazım sanırım.
Ben de o çarşafları, kundağı vs makinada yıkayacağım ama giyeceklerini bir gece önceden granül sabunlu suya bastırıp, sabah yıkayacağım. Hatta yapışmasın kıyafetlere granülleri diye, sıcak suda eritip biraz ılıyana kadar bekleyeceğim, sonra bastıracağım (amma da kafa var bende neler geçiyor aklımdan)...

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım bizde ii çok şükür bu gün evde işlerim var kışlık yazlık işlerini hallediyorum bir gelip bakayım size dedim herkeslerde iyidir inşallah kocaman öpüldünüz :)))

ama tuz kesmek çok iyi geldi bana aman maşallah diyeyim maşallah nazar değmesin ayaklarım şişmiyor artık öyle rahatım ki ya tuz yada oda değişikliği bi şey etkiledi

Kırmızı... Hmmm alışılmamış bir renk. O sitede colorizer modülü var. Seçtiğin rengin duvarda nasıl durduğunu görüyorsun. Boyacıya sorma bence. Ona mor desen "eyvallah" der, malını satmak için.

Ayy cnm yaa..şeker yüksek çıkınca maalesef işte dikkat etmek gerekiyoo.ama olsun bak herşeyde hayır vardır..böylece klioda almıyosun işte )) öle düşün bencee..

Bende senin gibi düşünüyorum..ikisinide deneriz hangisi iyi olursa ondan devam ederiz napalım artık..çünkü bu konuda herkes farklı bişey farklı bi marka söylüyo..ee sonuçta her bebiş farklı tabii..kimine iyi gelen kimine gelmiyo iştee..
Buarada bende sabun tozu almayı düşünüyorum ama makinede kullanandan..sen niye elde olandan düşünüyon cnm..makinede ekstaradan bi kez daha durulama yapayım diyede düşünüyorum..yumuşatıcı düşünmüyorum..pek önermiyolar çünkü..deniycez bakalım nasıl olcak..

şekerin sonucunu 1 saat hatta 45 dk içinde aldım ben 4 saat sürdü cnm çıktı o ayrı.
bu arada ben azcık çatladım ve çoook üzüldüm her baktığımda sinir oluyor ama iş yerindeki arkadaşlar beni çok kınadı nedense insan sinir olur mu ne var bunda ne güzel hamilesin daha ne istiyosun diyip deli gözüyle baktılar

kızlaar bişey sormak istiyorum
bebişin odasını boyayacağız hangi marka boya kullanabilrim bir fikri olan var mı?
yada boyatanlar ne kullandı?

biz hafta sonu boyadık. polisan ın Elegans Anti-aging - Yarımat- açık fildişi rengini kullandık. nalburun demesine göre bu boyaantibakteriyelmiş ve tozları kendi temizliyormuş( yiyormuş:)) bizi de yemez değil mi dedim
oda biraz gölgede kaldığı için açık renk kullandık.

kızlar ben hareketlerinden dolayı bir haftadır tedirgindim azalmıştı cuma randevum vardı ama şimdi içim rahat etmedi doktorumu aradım hemen gel dedi güzelcene muayene ettii bebeğim sırtını yukarı dayamış hep içe doğru hareket ediyormuş ultrasonda da baya hareketliydi tansiyonum 14/10 çıktı yüksek dedi sonra NST ye yolladı kalp atıımı sancı ve hareket sayısnı ölçtürdü sonucunu güzel çıktı herşey yolunda ama tansiyon yine 13/9 çıktı hergün ölçtürmemi söyledi yüksek devam ederse haberim olsun dedi
bebişim 42 cm 1800 gr olmuş maşallah oğluşuma

Hoşgeldin nurcancım, kolay gelsin sana opuyorumnanaktan...

ama tuz kesmek çok iyi geldi bana aman maşallah diyeyim maşallah nazar değmesin ayaklarım şişmiyor artık öyle rahatım ki ya tuz yada oda değişikliği bi şey etkiledi

Vallahi o geceden sonra, tuzu muzu kesmedim, ayaklarım tuzu kestiğimde şişmişti, nedense tuza devam edince indi. Ben de hayret ettim ama doğrusu bu.

ewet alışılmamış bir renk olduğu için tereddütteyim zaten.boyayı satan kişiye değil boyayacak kişiye soracağım kırmızı hoş olur mu daha önce hiç yaptın mı diye bakalım.
ewet bende baktım o colorizer modülüne bi iki renk yazdım ya bakalım almaya gidince canlı bakacağım :)

İçin rahatlamış oldu. Tuzlu yemezsin, sıcaktan korunursun, hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Maşallah oğluşuna bu arada. İnşallah bizimkiler de öyle olur.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizim duvarları kocişimle, kayınpederim boyadığı için öyle dedim canım yaa. Bu "Hitit" modeli fena durmuyor. Oda ışık alıyorsa yeterince koyu olması, açık olması pek farketmez sanıyorum. Bizimki gibi loş odaya hiç olmaz, daha da kapatır :sinifsinif: Ama bu mavi şahane durdu ne yalan diyeyim.

canzi maşallah bebeğine kesin benim kızdı döndü arkasını o kadar derinden hissediyorum ki anlatamam bazen resmen popo kemiklerimde hissediyorum çok hızlı vurduğunda yaramaz bunlar ya ama napsınlar biz sürekli şikayet ediyoruz hep sola yatıyoruz diye onlar sıkılıp arkalarını dönüyor demekki.
bu arada ben ne zaman dr gitsem tansiyonum 13/9 ama evde gayet düşük yani normal dr sanırım kızını görünce heycanlanıyorsun dedi sürekli ölçüyorum evde çok iyi belki seninde öyle olmuştur

bu arada annemden aldığım bilgilere göre ankaralı arkadaşlar sitelerde babacan diye bi bebek mağazası varmış ve çok hesaplıymış bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…