2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dıştan içe ( ya çok az hissediyorum arkasını döndü sanırım nerdeyse popoma vuruyor dün akşamdan beri

canım merak etme bende şimdi doktordan geldim sırtını dayadığı için azalmış hareketleri azalmış derkende kuvvetli değildi pıt pıt hafifti yanlış anlaşılmasın hiiç hareketsiz değildi yani maşallah sağlığı sıhhati yerinde

Canancım maşallah kuzuna acaba benimki ne kadar oldu çok merak ediyorum ama 7 hazirana daha çoook var

ayy evet canım ya maşallahı var cumaya herhalde 2000 olacaktı eşim iddaayı kazancaktı valla seninkide benimle aynı canım benimki günde 30 gr gibi almış aman canım sağlıkları keyifleri yerinde olsunda gerisi önemli değil valla

İçin rahatlamış oldu. Tuzlu yemezsin, sıcaktan korunursun, hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Maşallah oğluşuna bu arada. İnşallah bizimkiler de öyle olur.

tuzluda yemiyorum canıım ama sanırım heyecandan sıkıntıdan çıktı normalde hiçç bu kadar yüksek olmuyordu canım oğluşum sağlıklı ya ben artık tansiyonumu düşürmeye çalışırım hergün ölçücem bakalım nasıl çıkacak

Ben en son 27+4te gitmiştim 1100 gramdı şimdi o zaman 30 gram alsa 1580 olmuştur randevum 32+0da o zamana tam 2000gram olur. Senin kuzun daha büyük canacım erkek ya ondanır:)

Maşşallaaahhh oğluşuna maşşallah maşşallahhh..iyi olmuş cnm gitmen en azından için rahatladı işte..

sağolasın canım rahatlamazmı hemde ohhh diye bir nefes aldım anne olmak ne kadar zormuş yaa valla allahım bebeklerimizn hepsini korusun sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsinnnn

slm yıne ben deldım.ya ders calısırken oglusum paso tekmelıyor bende calısamıyorum :) bahanemde hazır hemen ama gercekten baslıyorum soru cozmeye sıpa rahatsız edıyor sızler neler yapıyosunuz?şu akcıger ıgnesını sormustum ama bılen yok heralde erken doguma karsı yapılıyuormus acaba herkeesemı yapılıyor anlamadım nettenden bulamadım

bence sadece erken doğum riski yüksek olanlara yapılıyordur.çok detalı bir bilgim yok ama herkese yapmadıklarını biliyorum.

benimkide tamamen hareketsiz değil ama az hissediyorum umarım bir an önce döner önüne ben kuvvetli tekmeler istiyorum:)
ya benim burdan bi arkadaşım 26+6 da gitti 1400 demiş dr biraz çok değil mi??

oNATCIM BANA YAPMADI 32+0DA RAPOR ıÇıN GEL NSTYE BAĞLAYIP ONA GÖRE ÇALIŞABıLıR saporu vericem dedi ama iğne demedi zaten olsa şimdiye kadar yaptırırdı 32+0dan sonra zaten ciğerleri gelişmiş oluyor

sağolasın canım rahatlamazmı hemde ohhh diye bir nefes aldım anne olmak ne kadar zormuş yaa valla allahım bebeklerimizn hepsini korusun sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsinnnn

Amin canım aminnnn...allahım korusun tüm bebişleri..sen bi de heyecan yaptın ya tansiyon ondan çıkmıştır orda cnm..merak etme.ama sen yinede tedbir olarak hergün ölç..

Bizimkininde 2-3 gündür maşşallahı var teyzeleri..bizim oğlanda hiç ama hiç durmuyoo..ama çok seviniyorum varsın öle her dakka vursun..
O iğneyi ben erken doğum riski olanlar ve ikiz gebelikleri için yapılıyo diye biliyorum cnm.normalde herkese yapıldığını duymadım şahsen..

Ben en son 27+4te gitmiştim 1100 gramdı şimdi o zaman 30 gram alsa 1580 olmuştur randevum 32+0da o zamana tam 2000gram olur. Senin kuzun daha büyük canacım erkek ya ondanır:)

Haftada 200 gr alması gerekirmiş bebiklerin. Yani 32. haftada ortalama 1702 gr civarı olması lazımmış.

canım hiççç belli olmaz valla son zamanlarda çok çok kilo alıyorlarmış sen balık yağı kullanıyormusun ben kapsül olarakta alıyorum haftada birde balık yemeğe çalışıyorum birde hergün ceviz yiyiyorum

Balık hapı almıyorum canım ark.lar da dedi ama doktora sormadan almak istemedim doktor da böyle giderse 3500doğar daha ne istiyorsun dedi ben de sustum

bence söylediğiniz kilolar maşallah gayet iyi nazar değmesin bebişlere zaten çok kilolu bebeğe bakması zor olurmuş doğunca o yüzden 3500 gayet iyi bence arkadaşım doğum yaptı biri 2500 ve gayet sağlıklıymış. bu arada birinden duydum bi kadın 24. haftada 600 gr bi bebek doğurmuş ve bebiş yaşıyormuş

Oyy Allah yardımcısı olsun. Çok zor yaa. Küvezde bebeğin başında beklemek... Yaşayacak mı, ölecek mi sürekli düşünüp dua etmek. Allah bize göstermesin; o bebeğe de uzun ömürler versin...

O kadar korkuyorum ki erken doğacak küvezde kalacak diye dün eşimle karar verdik Allah göstermesin erken doğup küvezde kalırsa biz de eve gelmeyip onunla kalacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…