bu arada annemden aldığım bilgilere göre ankaralı arkadaşlar sitelerde babacan diye bi bebek mağazası varmış ve çok hesaplıymış bilginiz olsun.
ben mesa ya gidiyorum canım. gitmediğim hastane kalmadı nerdeyse ankaradaakannehir biraz pimpirikliyizde bizeyvahedigeldismile
ya aslında bizde ankara ekibi olarak buluşsak tanışsak ne güzel olur demi?
Onat cım evet yaa bizde buluşsak ne güzel olurr..
buarada bende başkent üniv.hastanesine gidiyorum..evimizde anıttepede olduğu için hem yakın..tam teşekküllü olması ve yenidoğan ünitesinin olması oaryı seçmemizde etkili oldu..bide yakında bi arkadaşımız orda doğum yaptı.memnun kalınca bizde orayı düşündük..hakkımızda her yer hayırlısı olsun inşallah..
ben mesa ya gidiyorum canım. gitmediğim hastane kalmadı nerdeyse ankaradaakannehir biraz pimpirikliyizde bizeyvahedigeldismile
ya aslında bizde ankara ekibi olarak buluşsak tanışsak ne güzel olur demi?
doktor seçimi çok önemli ben doktorumdan çok memnunum.hamile kalmadan önce de ona gidiyordum,doğum için mesa'yı önerdiyse vardır bir bildiği diyorum dolayısıyla hastane seçimin iyi canım
ben doğum odalarını da gezdim çok konforlu gerçekten,aman sanki tatile gidicem:),,,
evet ankara ekibide fena değil en az istanbul kadar varız..bana uyar canım,belki bizde toplanabiliriz,katılıma bakarak
dıştan içe( ya çok az hissediyorum arkasını döndü sanırım nerdeyse popoma vuruyor dün akşamdan beri
Canancım maşallah kuzuna acaba benimki ne kadar oldu çok merak ediyorum ama 7 hazirana daha çoook var
İçin rahatlamış oldu. Tuzlu yemezsin, sıcaktan korunursun, hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Maşallah oğluşuna bu arada. İnşallah bizimkiler de öyle olur.
Maşşallaaahhh oğluşuna maşşallah maşşallahhh..iyi olmuş cnm gitmen en azından için rahatladı işte..
slm yıne ben deldım.ya ders calısırken oglusum paso tekmelıyor bende calısamıyorum :) bahanemde hazır hemen ama gercekten baslıyorum soru cozmeye sıpa rahatsız edıyor sızler neler yapıyosunuz?şu akcıger ıgnesını sormustum ama bılen yok heralde erken doguma karsı yapılıyuormus acaba herkeesemı yapılıyor anlamadım nettenden bulamadım
sağolasın canım rahatlamazmı hemde ohhh diye bir nefes aldım anne olmak ne kadar zormuş yaa valla allahım bebeklerimizn hepsini korusun sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsinnnn
slm yıne ben deldım.ya ders calısırken oglusum paso tekmelıyor bende calısamıyorum :) bahanemde hazır hemen ama gercekten baslıyorum soru cozmeye sıpa rahatsız edıyor sızler neler yapıyosunuz?şu akcıger ıgnesını sormustum ama bılen yok heralde erken doguma karsı yapılıyuormus acaba herkeesemı yapılıyor anlamadım nettenden bulamadım
Ben en son 27+4te gitmiştim 1100 gramdı şimdi o zaman 30 gram alsa 1580 olmuştur randevum 32+0da o zamana tam 2000gram olur. Senin kuzun daha büyük canacım erkek ya ondanır:)
bence sadece erken doğum riski yüksek olanlara yapılıyordur.çok detalı bir bilgim yok ama herkese yapmadıklarını biliyorum.
Ben en son 27+4te gitmiştim 1100 gramdı şimdi o zaman 30 gram alsa 1580 olmuştur randevum 32+0da o zamana tam 2000gram olur. Senin kuzun daha büyük canacım erkek ya ondanır:)
bence söylediğiniz kilolar maşallah gayet iyi nazar değmesin bebişlere zaten çok kilolu bebeğe bakması zor olurmuş doğunca o yüzden 3500 gayet iyi bence arkadaşım doğum yaptı biri 2500 ve gayet sağlıklıymış. bu arada birinden duydum bi kadın 24. haftada 600 gr bi bebek doğurmuş ve bebiş yaşıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?