bence söylediğiniz kilolar maşallah gayet iyi nazar değmesin bebişlere zaten çok kilolu bebeğe bakması zor olurmuş doğunca o yüzden 3500 gayet iyi bence arkadaşım doğum yaptı biri 2500 ve gayet sağlıklıymış. bu arada birinden duydum bi kadın 24. haftada 600 gr bi bebek doğurmuş ve bebiş yaşıyormuş
Balık hapı almıyorum canım ark.lar da dedi ama doktora sormadan almak istemedim doktor da böyle giderse 3500doğar daha ne istiyorsun dedi ben de sustum
Aslında dr larda söylüyo..çocuklar kilolu doğunca sağlıklı olcak,kilosu düşük olunca sağlıksız olucak diye bi kaide yok diyolar..önemli olan bencede kilodan çok heryerinin sağlıklı olması..normal olması..
O kadar korkuyorum ki erken doğacak küvezde kalacak diye dün eşimle karar verdik Allah göstermesin erken doğup küvezde kalırsa biz de eve gelmeyip onunla kalacağız
ya kızlar bu arada bi şey sorucam şimdi sabah wcde iş yerinde hiiiççç sevmediğim biri bana kızımı sordu işte adı ne olucak tekmeliyormu falan dedi bende resmen istemiyerek cvp verdim çünkü kadını sevmiyorum konuşmak dahi istemiyorum sonra odaya geçtim su doldurmaya gidiyordum ki durup dururkken bardağım elimden fırladı porselen olduğu içinde kırılmadı şimdi burdakiler kurt düşürdü içime o bardağı kır yoksa uğursuzluk olur diye kırsam mı cidden ya saçma mı oldu soru insan hamileyken herşeyden nem kapıyor
Selam kızlar, çarşamba benim şeker yüklemem var, kocam işten izin alıcak , beraber gidicez de, kaç saat sürüyo bu ? Yani sonuçları falan ne kadar sürede alırız ? Bilen beni aydınlatırsa sevinirim. opuyorumnanaktan
ya kızlar bu arada bi şey sorucam şimdi sabah wcde iş yerinde hiiiççç sevmediğim biri bana kızımı sordu işte adı ne olucak tekmeliyormu falan dedi bende resmen istemiyerek cvp verdim çünkü kadını sevmiyorum konuşmak dahi istemiyorum sonra odaya geçtim su doldurmaya gidiyordum ki durup dururkken bardağım elimden fırladı porselen olduğu içinde kırılmadı şimdi burdakiler kurt düşürdü içime o bardağı kır yoksa uğursuzluk olur diye kırsam mı cidden ya saçma mı oldu soru insan hamileyken herşeyden nem kapıyor
slm yıne ben deldım.ya ders calısırken oglusum paso tekmelıyor bende calısamıyorum :) bahanemde hazır hemen ama gercekten baslıyorum soru cozmeye sıpa rahatsız edıyor sızler neler yapıyosunuz?şu akcıger ıgnesını sormustum ama bılen yok heralde erken doguma karsı yapılıyuormus acaba herkeesemı yapılıyor anlamadım nettenden bulamadım
O kadar korkuyorum ki erken doğacak küvezde kalacak diye dün eşimle karar verdik Allah göstermesin erken doğup küvezde kalırsa biz de eve gelmeyip onunla kalacağız
Selam kızlar, çarşamba benim şeker yüklemem var, kocam işten izin alıcak , beraber gidicez de, kaç saat sürüyo bu ? Yani sonuçları falan ne kadar sürede alırız ? Bilen beni aydınlatırsa sevinirim. opuyorumnanaktan
İşallah canancım dursun durduğu yerde 57günü var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?