2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında dr larda söylüyo..çocuklar kilolu doğunca sağlıklı olcak,kilosu düşük olunca sağlıksız olucak diye bi kaide yok diyolar..önemli olan bencede kilodan çok heryerinin sağlıklı olması..normal olması..

Balık hapı almıyorum canım ark.lar da dedi ama doktora sormadan almak istemedim doktor da böyle giderse 3500doğar daha ne istiyorsun dedi ben de sustum

evet canım maşallahları var 3500 gr çokk iyi bir kilo zaten banada doktorum yazdı balık yağını bende öylelikle kullanmaya başladım canım

serdem sen atlattın sayılır zor zamanları 32. haftadan sonra bile çok az kalıyorlar küvezde dedim ya arkadaşımın ikizleri oldu sadece bi kaç saat oksijen vermişler o kadar küveze bile almamışlar.
bu arada bizim hastanede bebek küvezde de olsa annesinin odasında oluyormuş anlamadım ama öyleymiş

evet canım önemli olan solunum fonksiyonları ve organlarının gelişimi sağlıklı olup 2000 kg doğan çocuklar var hiççç küveze bile girmiyorlar ama 3300 gr doğup küveze giren bebekler var canım önemli olan sağlıklı olması dediğin gibi

Aspirincim ya bazıları da 36da doğup 1 hafta küvezde kalıyor 37-38 olsa ancak rahatlarım ben ama tabi 32 olunca rahatlıycam daha çok işallah

O kadar korkuyorum ki erken doğacak küvezde kalacak diye dün eşimle karar verdik Allah göstermesin erken doğup küvezde kalırsa biz de eve gelmeyip onunla kalacağız

Sen aylarca karnında taşı, sürekli tekmelesin buna karşılık "canım, aşkım, herşeyim" de. Erken doğup da küveze konunca rahat rahat uyu yatağında. Olur mu kuşum. Hangi annenin içi buna elverir. Kocanı da tebrik etmek istiyorum. Duygularını çok iyi anlıyor, yanında oluyor. Allah üçünüzü asla ayırmasın.

bu arada ben hiçççç kilo almamışım 500 gr da vermişim 21 günde valla kendime şaşırıyorum bu kadar yatmaya yemeğe rağmen nasıl kilo almıyorum keşke doğumdan sonrada böyle olsa ama malesef normalde acayip kilo alıyorum zaten kiloluyum

slm kızlar bısey sorcam bıtlıs tatvan dan gelmıs benım suan gıttıgım doktor ısmıde alı ekber sahın bılen varmı bılgı almak ıstıyorumda o doktor hakkında buraya yenı gelmıs cok bılgım yok nasıl bı doktor acaba yardım edersenız cok sevınırım

ya kızlar bu arada bi şey sorucam şimdi sabah wcde iş yerinde hiiiççç sevmediğim biri bana kızımı sordu işte adı ne olucak tekmeliyormu falan dedi bende resmen istemiyerek cvp verdim çünkü kadını sevmiyorum konuşmak dahi istemiyorum sonra odaya geçtim su doldurmaya gidiyordum ki durup dururkken bardağım elimden fırladı porselen olduğu içinde kırılmadı şimdi burdakiler kurt düşürdü içime o bardağı kır yoksa uğursuzluk olur diye kırsam mı cidden ya saçma mı oldu soru insan hamileyken herşeyden nem kapıyor

Selam kızlar, çarşamba benim şeker yüklemem var, kocam işten izin alıcak , beraber gidicez de, kaç saat sürüyo bu ? Yani sonuçları falan ne kadar sürede alırız ? Bilen beni aydınlatırsa sevinirim. opuyorumnanaktan

Yok canım ne alaka? Sen her gün işyerine adım atarken "Felak ve Nas" oku, korur o seni. Nazara gelmişsin doğrudur ama illa ki yunan sirtakisi yapar gibi kırmana gerek yok.

Hoşgeldin... Sabah erkenden gidin, ikinci yüklemense 4 kere kan alınacak, öğleye kadar bitsin. Aynı gün içinde sonuçları alırsın şekerim.

kır bebısım ıcınde kalmamıs olur ıcın rahatlar altı ustu bardak sonucta bunlar bıraz saman ınanısları ama bızde ınanıyoruz malesef bu tur seyler kır gıtsın

canım herhangi bir erken doğum riski olanlara vuruluyor benimde başından beri riskim vardı rahim ağzı yetmezlipi var çünkü dikişimde var ama halan doktorum vurdurmadı ani bir durumda vurmayı deneriz dedi bende zaten 30 haftayı doldurdum inşallah bundan sonrası sağlıklı sıkıntısız geçer herkese yapılmıyor yani canım erken sancısı başlamış suyu azalmış vs sebepleri olanlara

O kadar korkuyorum ki erken doğacak küvezde kalacak diye dün eşimle karar verdik Allah göstermesin erken doğup küvezde kalırsa biz de eve gelmeyip onunla kalacağız

canım o nerden çıktı şimdi maşallahı var masalımızın yerinden memnun annesi hiçççte gelmeye niyeti yok valla azcık daha sabredip bekleyeceksininiz ona kavuşmak için tatlım

canım 50 gr lık yükleme 1 saat sürüyor ama sonuç içinde 1 saat bekliyorsun 2 saat yani toplamda
100 gr lık yükleme 4 saat kan alımı 1 saatte sonuç bekleme 5 saat toplamda canım

canımcım nasılsın bebişinle pek gelmiyosun bu günlerde biz devlette yaptırdık canım sabah gittik 9.30 gibi şekerli suyu verdiler berbat bir şey canım yemek yemiyceksin tabi aç karına 11 gibi kan aldılar açlık şekeri ölçümü sonra 2 de gel dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…