kaç gramlık yükleme olduğu bağlı mesela bana direk 100 grlık yapıldı 4 saat sürdü
been bugün sordum ne zaman alırsınız dedim daha dıur bakalım şimdiden belli olmaz diyor bu haftalara geldin dua et diyor durduğu kadar dursun tarih falan vermedi valla
kızlar eskiden kimseyi kırmayayım derdim ama şimdi 33 yaşındayım bakıyorum çoğu kişi öyle düşünmüyor eşimin arkadaşının hanımı beni gördü oo çok kilo almışsın dal gibiydin duba gibi olmuşsun dedi bende hamileyim dedim salak kadın geçen günde eşimle onları gördük yazlıklar giyilince kilolar meydana çıkıyı tabi kocasına dedimki rüya çok kilo almış bu kış yürüt onu kadın bir bozuldu anlatamam
bu arada acaip derecede belim ağrıyor noldu durup dururken anlamadım aman doğurayım falan demeyim de:)) ne güzel ders çalışıyorum değilmi sohbet ederk neyse daha büt var:))
kızlar eskiden kimseyi kırmayayım derdim ama şimdi 33 yaşındayım bakıyorum çoğu kişi öyle düşünmüyor eşimin arkadaşının hanımı beni gördü oo çok kilo almışsın dal gibiydin duba gibi olmuşsun dedi bende hamileyim dedim salak kadın geçen günde eşimle onları gördük yazlıklar giyilince kilolar meydana çıkıyı tabi kocasına dedimki rüya çok kilo almış bu kış yürüt onu kadın bir bozuldu anlatamam
Ya sizce ben mevlut şekerimi sipariş etsemmi ne olur ne olmaz 15günü bulur yapılması ben haziran ortası söylerim diyordum ama panikteyim yetişmezse diye çünkü sepeti hastanede kullanıcam laazım yani
Ya sizce ben mevlut şekerimi sipariş etsemmi ne olur ne olmaz 15günü bulur yapılması ben haziran ortası söylerim diyordum ama panikteyim yetişmezse diye çünkü sepeti hastanede kullanıcam laazım yani
Şeker dediğin buzdolap süsü mıknatıslı arkasında da lavanta var yani bayatlamaz mevlutta bunu dağıtıcam hastaneye de kağıtlı çikolata yaptırıcam ona erken tabii ama sepeti de şekeri yaptırıcağım yer yapacaktı o yüzden acele ediyorum hastanede sepet lazım olur çikoltaları koymaya
Şeker dediğin buzdolap süsü mıknatıslı arkasında da lavanta var yani bayatlamaz mevlutta bunu dağıtıcam hastaneye de kağıtlı çikolata yaptırıcam ona erken tabii ama sepeti de şekeri yaptırıcağım yer yapacaktı o yüzden acele ediyorum hastanede sepet lazım olur çikoltaları koymaya
İyi peki, sen nasıl istersen şekercim.
banada biri ay tanımadım sen kilo mu aldın dedi bende tabi aldım çünkü hamileyim dedim ay çok komikti ya dedim yuh yani karnımı görmüyormusun gerçi benim karnım sivri değil belkide ondan
http://www.biryastiktakocayin.com/?L=urunler.detay&idurun=15&idkategori=21
bundan yaptırıcam:)):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?