2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaç gramlık yükleme olduğu bağlı mesela bana direk 100 grlık yapıldı 4 saat sürdü

nazara bende inanıyorum canım kır gitsin ne olur ne olmaz bana da söylediler söylediler banyoda düştüm sonra her yerim morardı allah korudu bebişi

bu arada acaip derecede belim ağrıyor noldu durup dururken anlamadım aman doğurayım falan demeyim de:)) ne güzel ders çalışıyorum değilmi sohbet ederk neyse daha büt var:))

been bugün sordum ne zaman alırsınız dedim daha dıur bakalım şimdiden belli olmaz diyor bu haftalara geldin dua et diyor durduğu kadar dursun tarih falan vermedi valla

Bana da kesin tarih vermedi ama 11temmuzdan sonra olabilir dedi ben de 20temmuz gibi olsa diyorum yoksa tam tarihim benim de yok(

kızlar eskiden kimseyi kırmayayım derdim ama şimdi 33 yaşındayım bakıyorum çoğu kişi öyle düşünmüyor eşimin arkadaşının hanımı beni gördü oo çok kilo almışsın dal gibiydin duba gibi olmuşsun dedi bende hamileyim dedim salak kadın geçen günde eşimle onları gördük yazlıklar giyilince kilolar meydana çıkıyı tabi kocasına dedimki rüya çok kilo almış bu kış yürüt onu kadın bir bozuldu anlatamam

:roflol: :roflol: :roflol: süpersin...

bu arada acaip derecede belim ağrıyor noldu durup dururken anlamadım aman doğurayım falan demeyim de:)) ne güzel ders çalışıyorum değilmi sohbet ederk neyse daha büt var:))

canım yorulduysan iş falan yaptıysan ya da ders çalışıyosun ya aynı pozisyonda uzun süre kaldıysan farkına varmadan ondan olmuş olabilir...hemen kötü düşünme bebişin keyifle yatıyodur annesinin karnında:ecrin_bebek:

Ya sizce ben mevlut şekerimi sipariş etsemmi ne olur ne olmaz 15günü bulur yapılması ben haziran ortası söylerim diyordum ama panikteyim yetişmezse diye çünkü sepeti hastanede kullanıcam laazım yani

oooohhh çok iyi yapmışsın..banada öyle çok densiz konuşan var ama ben hazırlıklı olmadığımdan doğrudüzgün cevap bile veremiyorum salak gibiklava:

Ya sizce ben mevlut şekerimi sipariş etsemmi ne olur ne olmaz 15günü bulur yapılması ben haziran ortası söylerim diyordum ama panikteyim yetişmezse diye çünkü sepeti hastanede kullanıcam laazım yani

canım mevlütü nezaman okutcanki?daha erken değilmi yaw??

Sepeti kullanacaksın da şekerleri kullanmayacaksın. Erken biraz, bayatlamasın sakın şeker??

Şeker dediğin buzdolap süsü mıknatıslı arkasında da lavanta var yani bayatlamaz mevlutta bunu dağıtıcam hastaneye de kağıtlı çikolata yaptırıcam ona erken tabii ama sepeti de şekeri yaptırıcağım yer yapacaktı o yüzden acele ediyorum hastanede sepet lazım olur çikoltaları koymaya

banada biri ay tanımadım sen kilo mu aldın dedi bende tabi aldım çünkü hamileyim dedim ay çok komikti ya dedim yuh yani karnımı görmüyormusun gerçi benim karnım sivri değil belkide ondan

İyi peki, sen nasıl istersen şekercim.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Cnm bende sepeti geçen hafta aldım.bugünde malzemeleri aldım.bende buzdolabı süsü olarak kullanılsın diye mıknatıslı yapcam.içine ya lavanta ya badem şekeri koycam.ama daha erken olduğu için yapmıycam.lavanta alıp yapsam hazırlasam kokusu gider,şeker zaten bayatlar.bende bekliycem artık..

banada biri ay tanımadım sen kilo mu aldın dedi bende tabi aldım çünkü hamileyim dedim ay çok komikti ya dedim yuh yani karnımı görmüyormusun gerçi benim karnım sivri değil belkide ondan

Bana daha böyle şeyler söylenmedi. Sanırım benim etrafımdakiler ziyadesiyle kibar. Olmayanları da inceltirim, dilim ustura gibidir ayıptır söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…