2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kzılar nasılsınız?
kzıımı uyuttum bi bakayım dedim ateşi var bugün biraz diş çıkarıyor sanırım köpek dişlerini çok zorluyor birazda erken çıktılar neyse bu kadarla kalır umarım
kaynanam bende girmeye çok vaktim olmuyor
çarşamba umreye gidecek sonra biraz rahatım işte
arada takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça
serdem çok hoşmuş şekerler bayıldım bende

merhabalar..
hazır herkesler buradayken,hediyeleşme etkinliğine katılan anneler..:)
çoğunuz aldınız,gönderdiniz bile.. özelden msj atanların alıcılarına da haber verildi-veriliyor.. sıkıntısız-sorunsuz hediyeleşmemizi bitirmemize az kaldı.. bu hafta gönderimler son.. henüz alamayanlar yada alıp gönderemeyenler acele edin.. özelden muhakkak gönderim bilgilerinizi bekliyorum..
hediyeleri eline ulaşanlarda hediyeleşme topiğinden resimlerini çekip paylaşabilirler mi...:
hepinize sevgiler..

Hoşgeldin canım. Aaah ah bizim bebeklerimiz de bir gün diş çıkaracak di mi ? boshayallersmile
Allah yardımcın olsun canım, ateş huysuzluk filan yaparmış çıkan dişler.
Allah k.validenin umresini kabul etsin canım..

Merhabaaaa kaydirigubbakcemile2

Bana daha böyle şeyler söylenmedi. Sanırım benim etrafımdakiler ziyadesiyle kibar. Olmayanları da inceltirim, dilim ustura gibidir ayıptır söylemesi.

bravo canım öyle olmalıyızda öyle aval bakıp eve gelip kafaya takmakla olmuyor kendim için söylüyorum artık bebeğimde olucak kendimi daha güçlü hissediyorum:teytey:

bravo canım öyle olmalıyızda öyle aval bakıp eve gelip kafaya takmakla olmuyor kendim için söylüyorum artık bebeğimde olucak kendimi daha güçlü hissediyorum:teytey:

Annelik ve hamilelik dalga konusu olamayacak kadar önemli bir mevzu. Kimse benimle ve "mucizem"le alay edemez.

cnm zaman çok çabuk geçiyor valla
önce kırkı çıksın sonra altı aylık olsun yürüsün konuşssun derken bi bakmışssın zaman akmış gitmiş
inş sağlıcakla alırız kucaklarımıza daha nice mutlu günlerini görürüz inş meleklerimziin
sağol cnm gidip gelse kayınvalidem memleketine dönecek bende rahatlarım biraz misafir hiç eksik olmuyor ağrım da var ayt diyo dr.ama dinlenemiyorum hiç
bakalım bi atlatsak şu günleri

merhaba hoşgeldin a.s.

çiğdem amerikan servisi biliyorum da diğeri ne ki
ilk duydum kız:asigim:

çiğdem bence supla al yemek odası için.mutfak içinde basit amerikan servisşerden alabilirsin cnm
ama yemek odası için supla derim ben

çiğdem bence supla al yemek odası için.mutfak içinde basit amerikan servisşerden alabilirsin cnm
ama yemek odası için supla derim ben

Çok beğeniyorum suplaları, takımım da gümüş rengi, altına gümüş rengi supla şahane olur. Haklısın en iyisi öyle yapmak. Dün ikea da gördüm amerikan servis hoşuma da gitti. Ardından özdilek'e gittik, orda da supa hoşuma gitti.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar büyük konuşmak istemiyorum allah hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar versin kardeşimin çocuğu yeğenim 3 buçuk yaşında ama oyuncaklarını yada yiyip içtiklerini yada kıyafetlerini dağıttığında toplamıyor annesine diyorki ben toplamam sen topla burada bir arkadaşımın çocuğu topluyo oyuncaklarını falan yani bunu bizim öğretmemizlemi nasıl oluyo kızkardeşime birşey deyince darılıyo

kızlar merhaba

Bizim hediyelerimiz de geldi:) sinemyet arkadaşıma tekrar teşekkürlerimi sunarım. Fotolarımızıda ekledik..

Ben koltuklarımı siliorum ve sırt bel şikayetlerimde artış var
Geceleri uyuyamıorum.üstelik hep soluma yatmaktan ezildi sol tarafım
Uras bey keyfe düşkün asla sağa döndürmüo beni başlıo tepiklemeye:)
Hamile yastığı alayım diorm ne dersinz kullanan var mı fayda edermi?

--------------------------------------------------------------------------------

hele bir markete girsek yeğenimle kızlar sürükleyerek çıkarıyoruz ağlıyo bağırıyo herkez bie bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…