slm kzılar nasılsınız?
kzıımı uyuttum bi bakayım dedim ateşi var bugün biraz diş çıkarıyor sanırım köpek dişlerini çok zorluyor birazda erken çıktılar neyse bu kadarla kalır umarım
kaynanam bende girmeye çok vaktim olmuyor
çarşamba umreye gidecek sonra biraz rahatım işte
arada takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça
serdem çok hoşmuş şekerler bayıldım bende
merhabalar..
hazır herkesler buradayken,hediyeleşme etkinliğine katılan anneler..:)
çoğunuz aldınız,gönderdiniz bile.. özelden msj atanların alıcılarına da haber verildi-veriliyor.. sıkıntısız-sorunsuz hediyeleşmemizi bitirmemize az kaldı.. bu hafta gönderimler son.. henüz alamayanlar yada alıp gönderemeyenler acele edin.. özelden muhakkak gönderim bilgilerinizi bekliyorum..
hediyeleri eline ulaşanlarda hediyeleşme topiğinden resimlerini çekip paylaşabilirler mi...:
hepinize sevgiler..
Bana daha böyle şeyler söylenmedi. Sanırım benim etrafımdakiler ziyadesiyle kibar. Olmayanları da inceltirim, dilim ustura gibidir ayıptır söylemesi.
bravo canım öyle olmalıyızda öyle aval bakıp eve gelip kafaya takmakla olmuyor kendim için söylüyorum artık bebeğimde olucak kendimi daha güçlü hissediyorum:teytey:
cnm zaman çok çabuk geçiyor valla
Hoşgeldin canım. Aaah ah bizim bebeklerimiz de bir gün diş çıkaracak di mi ? boshayallersmile
Allah yardımcın olsun canım, ateş huysuzluk filan yaparmış çıkan dişler.
Allah k.validenin umresini kabul etsin canım..
merhabalar..
hazır herkesler buradayken,hediyeleşme etkinliğine katılan anneler..:)
çoğunuz aldınız,gönderdiniz bile.. özelden msj atanların alıcılarına da haber verildi-veriliyor.. sıkıntısız-sorunsuz hediyeleşmemizi bitirmemize az kaldı.. bu hafta gönderimler son.. henüz alamayanlar yada alıp gönderemeyenler acele edin.. özelden muhakkak gönderim bilgilerinizi bekliyorum..
hediyeleri eline ulaşanlarda hediyeleşme topiğinden resimlerini çekip paylaşabilirler mi...:
hepinize sevgiler..
Ya şu doğum parasını hesaplamayı beceremiyorummmmm
çiğdem bence supla al yemek odası için.mutfak içinde basit amerikan servisşerden alabilirsin cnm
ama yemek odası için supla derim ben
kızlar gebelikte tuvaletini tutma sakıncalı mıı?
ben iş yerinde çok tutuyorum da:S
Ya şu doğum parasını hesaplamayı beceremiyorummmmm
Tutma, iltihap yapar.
kızlar gebelikte tuvaletini tutma sakıncalı mıı?
ben iş yerinde çok tutuyorum da:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?