Ya şu doğum parasını hesaplamayı beceremiyorummmmm
kızlar merhaba
Bizim hediyelerimiz de geldi:) sinemyet arkadaşıma tekrar teşekkürlerimi sunarım. Fotolarımızıda ekledik..
Ben koltuklarımı siliorum ve sırt bel şikayetlerimde artış var
Geceleri uyuyamıorum.üstelik hep soluma yatmaktan ezildi sol tarafım
Uras bey keyfe düşkün asla sağa döndürmüo beni başlıo tepiklemeye:)
Hamile yastığı alayım diorm ne dersinz kullanan var mı fayda edermi?
onu bnde tam beceemyıorum ama arkdasım sgk dan sormuşta işte 2.000.00 TL buluyormuş dıe duydum..onun yalancısıyım 4 aylık rapor parası yanıışutarafagitti
--------------------------------------------------------------------------------
hele bir markete girsek yeğenimle kızlar sürükleyerek çıkarıyoruz ağlıyo bağırıyo herkez bie bakıyo
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar büyük konuşmak istemiyorum allah hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar versin kardeşimin çocuğu yeğenim 3 buçuk yaşında ama oyuncaklarını yada yiyip içtiklerini yada kıyafetlerini dağıttığında toplamıyor annesine diyorki ben toplamam sen topla burada bir arkadaşımın çocuğu topluyo oyuncaklarını falan yani bunu bizim öğretmemizlemi nasıl oluyo kızkardeşime birşey deyince darılıyo
Kolay gelsin canım ahh bi sürü iş var ben daha hiiç bişiye başlamadımkızlar merhaba
Bizim hediyelerimiz de geldi:) sinemyet arkadaşıma tekrar teşekkürlerimi sunarım. Fotolarımızıda ekledik..
Ben koltuklarımı siliorum ve sırt bel şikayetlerimde artış var
Geceleri uyuyamıorum.üstelik hep soluma yatmaktan ezildi sol tarafım
Uras bey keyfe düşkün asla sağa döndürmüo beni başlıo tepiklemeye:)
Hamile yastığı alayım diorm ne dersinz kullanan var mı fayda edermi?
ya bu parayı toplu almak şartmı kızlar?aylık falan alamazmıyız?
Biz öğreteceğiz elbette. Muhakkak birşey yapmak isteyecektir, elinden almamak lazım "aa sen yapamazsın bırak" dememek lazım. Çocuktur dökebilir. Elinden alırsak, yarın tembel olur kesin.
onu bnde tam beceemyıorum ama arkdasım sgk dan sormuşta işte 2.000.00 TL buluyormuş dıe duydum..onun yalancısıyım 4 aylık rapor parası yanıışutarafagitti
ya bu parayı toplu almak şartmı kızlar?aylık falan alamazmıyız?
siz nasıl hesaplıyorsunuz ki normal maaş alınmıyıcak mı ayriyeten doğum parası mı var yani biz maaşımızı alıcaz sonra sskdan alıp geri ödiyicez ne artı ne eksi bildiğim kadarıyla
Birgün küçük teyzemle carusele gittik ortanca teyzemin oğlunuda aldık o zaman 3,5-4 yaşlarındaydı kockoca avm nin içinde kendini yerlere attı ona oyuncak almadık die çıngarı çıkardı.Herkes bize bakıyor bu yerlere yatmış tekmeler atıp ortalığı dağıtıyor.--------------------------------------------------------------------------------
hele bir markete girsek yeğenimle kızlar sürükleyerek çıkarıyoruz ağlıyo bağırıyo herkez bie bakıyo
1 nolu örnek kendi ablam ve ev işlerinde biz (3 kardeş).Fakat evlenince mecbur çalışkan oluyorsun demek benim içimde varmış duramıyorum ama ablam off.
Biz öğreteceğiz elbette. Muhakkak birşey yapmak isteyecektir, elinden almamak lazım "aa sen yapamazsın bırak" dememek lazım. Çocuktur dökebilir. Elinden alırsak, yarın tembel olur kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?