2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle düşünüyorum iyibirşey yaptığında cesaretlendirirsek daha hevesli olur dimi

Elbette, kız çocukları zaten rol model olarak anneyi alırlar. Erkeklere de ödül vermek gerekebilir. Nasılsa birşey isteyecek, hemen almamak lazım. "Odanı toplarsan, istediğin oyuncağı alırım" deyip verilen sözde durmak lazım. Yoksa yalanı da öğrenebilir Allah korusun.

Kızlar ben çıkıyorum, bizim duşakabinciler geliyormuş, kendinize iyi bakın.

ay valla annem bayardı o konuda bilmem ne yaparsan bilmem ne yaparım insan yapıyor ama bazende isyan bayrağını çekesi geliyor hep demek isterdim yapmıyorum dediğini sende benimkini yapma diye ama olmuyor tabi istediğini elde etmek için mecbur kalıyorsun
benim tek korkum bebeğimin pinpirikli olması kayınvalidem büyütücek ve ailecek pimpirikliler özellikle hastalık konusunda ve hepsinde panik atak var eşim çok şükür evlenince düzeldi kendinden daha fazla önemsediğin bi şey olunca panik atak kalmıyor diyor ama kardeşi kayınvalidem kayınpeder panik atak ve ben aile ortamından kaynaklandığını düşünüyorum eşimi kurtardım umarım kızım pimpirik olup çıkmaz yanlarında

Teşekkürler kızlar, daha ilk şeker yüklemem yapılıcak. Angel'cım evde değildim, annemlere gittim,1 hafta orda kaldım. O yüzden pek giremedim nete. Şimdi de yemek yaptım, etrafı da toplamam lazım . 6,5 gibi kociş gelicek , yemek yicez. Ara ara bakıyorum şimdilik nete. :) Sen nasılsın ? Kardeşinle ilgili olumlu gelişme var mı ?

walla bıızm hep ozel sırketler oldugu ıcın patronun sana maas wermesı gıbı bı luksun olamıyor. o parayı ssk sana werıyor. asgarı ucret uzerınden yatıyorsa ssk ki brutu 729 tl netıde 500 fılan demmkıı 2000 tl bulduguna gore.ısteyen toplu ısteyen her ay alabılıyr.:1closedeyes:

hımmm anladım cnmm

güzelim iyi olmana sevindim kızkardeşim çocukluğundan beri biraz tembeldir öyle pek iş yapmasını sevmez bir ara rahatsızlanmıştım bize gelmişti bana bakmaya eşim 50 milyonluk sebze almıştı hepsi çöpe gitti hiçbirini pişirmedi dün bebeğin nevresimlerini falan yıkadık eşim ütüledi 3 saat sürdü tam eşim kızkardeşime çok kızdı kaç aydır gelmedi diye şimdi gelirse ona bir şey söyler belki kızkardeşime bir iki laf söyledim telefonda başladı ağlamaya beni çağırmıycakmısınız diye gelsede bi... yptığı yokki biraz duyarsız kızkardeşim erkek kardeşim askerden geleli 1 hafta oldu hala gidecek görmeye ya 6 aydır görmedin hiçmi merak etmiyosun birde çok yakınlar

teşekkür ederiz :)

nE BıTMEZ GÜNMÜŞ KDVNin son günü millet kasıyor ben yatıştayım dünya yansa umrum değil dün markette cüzdanımı unutmuşum saatler geçmiş haberim yok insanlar içindeki resimlerden babamı tanıyıp onu aramışlar yoksa hayatta farketmiycektim düşünün artık iyice salak oldum

nE BİTMEZ GÜNMÜŞ KDVNin son günü millet kasıyor ben yatıştayım dünya yansa umrum değil dün markette cüzdanımı unutmuşum saatler geçmiş haberim yok insanlar içindeki resimlerden babamı tanıyıp onu aramışlar yoksa hayatta farketmiycektim düşünün artık iyice salak oldum

İlginç kardeşin. Bizde kardeş dendimi akan sular durur. Kardeşim geldi bana herşeyimi yaptı.Şimdi çeyiz alışverişi yapıyo, kısmetse eylülde evlenicek. Kızımla gidicez nikaha .opuyorumnanaktan Alışverişi bitirince yine gelicek yanıma. Sonrada annemler gelicek topluca. Bizim sülale biraz kalabalık. Annemler 9 kardeş. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nasıl unuttun kız ? bilmiyorumkismile Ben normalde paramı falan cüzdanda taşımıyodum. Çünkü kapkaççı çantamı kolumdan çekip almıştı. Ondan sonra hep kotumun cebine koyuyodum parayı. ama artık kot giymediğim için tekrar cüzdanda taşıyorum. bilmiyorumkismile

inşallah canım hayırlısıyla evlenir ne yapalım kızkardeşimin huyu böyle hem insanın karateri deyişmiyo nekadar konuşursan konuş insanın canı çıkar huyu çıkmaz derler ya buda öyle

Şöyle unuttum canım içinden parakartı çıkarttım ödedim kartı çantama attım cüzdanı orada bıraktım aldıklarımı poşetledim ve çıktım:)))))

inşallah canım hayırlısıyla evlenir ne yapalım kızkardeşimin huyu böyle hem insanın karateri deyişmiyo nekadar konuşursan konuş insanın canı çıkar huyu çıkmaz derler ya buda öyle

Boşver zaten canım , eşin var ne de olsa. O yardımcı olur sana her konuda.Anlattıklarına göre iyi birine benziyo. Yeter kocan sana. opuyorumnanaktan

Şöyle unuttum canım içinden parakartı çıkarttım ödedim kartı çantama attım cüzdanı orada bıraktım aldıklarımı poşetledim ve çıktım:)))))

kaydirigubbakcemile3 hehehe ben de çok unutkanım bu aralar ama henüz cüzdanımı unutmadım bi yerde. Neyse ki sende cüzdanını kaybetsende bulmuşsun. Bi daha unutmazsın .kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…