2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze merbaha bugun doktor kontrolumuz vardı... gıttık geldık cok sukur...

Şeker yuklememiz yapıldı bıde kan uyusmazlıgı ıcın testımız yapıldı... seker yuklemem normal cıktı cok sukur 110 falan... dıger testımızde negatıf cıktı su anda bı problem yok cok sukur.... bebısımıde gordum 986 gr olmus bebıs... doktor kılosu az dedı ama cok tatlıydı sıpam.... agzını acıp kapıyodu dıl cıkarıyodu tekmelıyodu durmadan cadı kızım...

hastanede gıycegım gecelıgımı aldım ama eksıklerımız cok daha bakalım.. hepınızı cok cok optum:)

kimsecikler yok yine ama olsun kızlar müde bu gün doktora gittik kontrole risk tamamen ortadan kalkmasa bile yatmama gerek yokmuş suan kızımda bende cok iyiyim
haftaya p.tesi işe başlıyorum :))))

Herkese günaydın kızlar.

Bebeğim o kadar sevindim ki bu süper bir haber Allah'ım tüm hamişleri ve bebişlerini korusun.

Şeymacım küçük dediğine bakma canım gören de çok küçük sanır en fazla50-100gram azdır o da ultrason cihazından cihazına bile fark eder yani ölçüm hatası da olabilir sen büyüme sütü iç faydası oluyormuş diye duydum

günaydınnnn :)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız biz iyi sayılırız bazı patavatsız kendini bilmez insanları saçmalıklarını saymazsak .Sabah sabah beni ağlattı arkadaşlar normalde hiç takmazdım ama bu sabah dayanamadım çok kötü dolmuşum.Niye diyeceksiniz şimdi hepsi birden bana yok dev gibi oldun gemi gibisin sen bir koltuğa sığamazsın diyip duryorlardı artık patladım sabah sabah yani ....

canını sıkma canım,patavatsız insanlar ne dediklerini bilmiyorlar,anneler her haliyle guzeldir zemuszemus

Günaydın canım...
Ah kıyamam sana ya. Bunların ağzına burnuna acı biber sürmek lazım. Sen yine de sakin olmaya bak kuzum; bebiş için.

tatlım sakın böyle kişilerle muhatap olupta onlara prim verme..onların içinde azıcık insanlık olsa zaten durduk yere kilo almadığımızı genişlemediğimizi bilirler..ne kadar kutsal bir durumda olduğumuzu bilseler bizleri üzmek bir yana iltifat ederler..ama öyle insanlardan böyle davranışlar beklenemez..ben bu güne kadar iş çevrem yüzünden o kadar çok ağladım o kadar çok üzüldümki en son artık yemin ettim ne derlerse desinler onlar yüzünden bebeğimide kendimi de üzmicem diye..
en son geçen cuma üzerimdeki kıyafeti dar bulup benim göbeğimle hava atmaya çalıştığımı, çocuğu olmayan insanlara nispet yapar gibi göbeğimi gere gere gezdiğimi falan söylediler..sadece güldüm artık diyecek kelime bulamadım...

neden canım?noldu?niçin endişeleniyosun?

Dün farkettim, sanırım 1-2 gün içinde oldu... Karnım zamansız aşağı düştü. Daha yüksekti eminim. Kocama da gösterdim. O da tasdikledi. Henüz göbek deliğim "pırtlamadan" karnım indi. Belime ve kasıklarıma ağrı vuruyor artık. Kontrolüm haziranın 10'unda. Apar topar doktora gitmek de istemiyorum. Sence erken mi doğuracağım?? benneyaptımki

Merhaba kızlar çevremizdeki insanlarda şaka yapmaya takılmaya çalışıyorlar ama hergün aynı şeyleri duyunca insan bazaen kaldıramıyor ben kendimle barışık biriyim çok şükür öyle çok abartacak kilomda yok onlara bana takıldıkça bende onlara takılıyordum bozulmuyordum yani takmıyordum ama bu sabah çok kötü oldum yani birisi sabah gemi gibi kapıdan giriyordun biri iyice devasalaştın dedi ben artık koptum ağladım bu sefer onlarda kötü oldu biz sen takmıyorsun diye öyle konuşuyorduk yoksa seni üzmek istemeyiz dediler öyle işte anlayacağınız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…