günaydınn herkese...
Dün farkettim, sanırım 1-2 gün içinde oldu... Karnım zamansız aşağı düştü. Daha yüksekti eminim. Kocama da gösterdim. O da tasdikledi. Henüz göbek deliğim "pırtlamadan" karnım indi. Belime ve kasıklarıma ağrı vuruyor artık. Kontrolüm haziranın 10'unda. Apar topar doktora gitmek de istemiyorum. Sence erken mi doğuracağım?? benneyaptımki
Dün farkettim, sanırım 1-2 gün içinde oldu... Karnım zamansız aşağı düştü. Daha yüksekti eminim. Kocama da gösterdim. O da tasdikledi. Henüz göbek deliğim "pırtlamadan" karnım indi. Belime ve kasıklarıma ağrı vuruyor artık. Kontrolüm haziranın 10'unda. Apar topar doktora gitmek de istemiyorum. Sence erken mi doğuracağım?? benneyaptımki
Ayy Lost'un son bölümünü izleyeniniz var mı? Utanmasam ağlayacaktım, böyle bir garip oldum mafoldumben
çiĞDEMCİM BENİM DE SAnki karnım ufaldı gibi geliyor dünden beri üff ya ben de kendime öyle geliyor herhalde diyordum
tatlım stres yapma göğüs altına 4 parmağın giriyomu bak bakalım ama dümdüz durması gerekio parmaklarının ayrıca 30 haftadasın canım ya stres yapma çokda erken değil bence....
çiĞDEMCİM BENİM DE SAnki karnım ufaldı gibi geliyor dünden beri üff ya ben de kendime öyle geliyor herhalde diyordum
Ufalmamıştır o, aşağı inmiştir benimki gibi mafoldumben
Giriyorrrr 4'ü birden. Göbek deliğimden anladım ben aşağı indiğini. Bir de 10dk bir tuvalet mi olur? mafoldumben
Ayy Lost'un son bölümünü izleyeniniz var mı? Utanmasam ağlayacaktım, böyle bir garip oldum mafoldumben
günaydın kızlar
dün kontrolüm vardı benimde, şeker yüklemem yapıldı ama kan değerlerim çok çok düşmüş demir hapım duruyordu daha, doktor demir şurubu yazdı acil, ben dışarıda acaip yoruluyodum nefes nefese kalıyordum tansiyonum falan düşüyodu sebebi sanırım bu, inşallah düzelirm dün de zaten yürüyüş olsun diye dolaşayım dedim hastaneden sonra,yarım saatlik yolu bi buçuk saatte bitirdim kağnı gibi yürüyerek, eminim çok komik görünüyodum eve varmadan yolda dermanım kesilmişti, bi de eczaneden bi torba ilaç alınca (cam şişede) eve zor attım kendimi , hala da ağrıyor her tarafım.. bebeişim iyi olsun yeterki:)
günaydın kızlar
dün kontrolüm vardı benimde, şeker yüklemem yapıldı ama kan değerlerim çok çok düşmüş demir hapım duruyordu daha, doktor demir şurubu yazdı acil, ben dışarıda acaip yoruluyodum nefes nefese kalıyordum tansiyonum falan düşüyodu sebebi sanırım bu, inşallah düzelirm dün de zaten yürüyüş olsun diye dolaşayım dedim hastaneden sonra,yarım saatlik yolu bi buçuk saatte bitirdim kağnı gibi yürüyerek, eminim çok komik görünüyodum eve varmadan yolda dermanım kesilmişti, bi de eczaneden bi torba ilaç alınca (cam şişede) eve zor attım kendimi , hala da ağrıyor her tarafım.. bebeişim iyi olsun yeterki:)
ya hayır yaa...neden aklına böyle şeyler getiriyorsun??
herşey zamanında ve çok güzel bir şekilde olacak..sakın endişelenme..15 gün sonra doktoruna gittiğinde aydınlatır o seni..bu haftalarda normaldir bel kasık ağrısı bendede oluyor..nasıl düşünürsen öyle olur canım sakın kendini şartlandırma erken doğuracam falan diyeklava:
ben henüz izlemedim ama çatlıcam meraktan..kociş bu akşama ayarlamaya çalışcakti..inşallah getirirde bende meraktan ortadan 2ye bölünmeden izlerima.s
ayakda bakdın dimi ayrıca benimkide giriyor ama dümdüz suramıyor yapmaklar canım ya stres yapma sen artık 8 aylıksın gayet normal 6 -7 hafta var şunun şurasında normal bence ayrıca tuvalet işi benide sıkıyor gece helaya kalkmakdan uyuyamıyorum kaydirigubbakcemile3
hayır ya izleyemedim noldu anlatsana.....çok merak ediyorum...
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?