2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiĞDEMCıM BENıM DE SAnki karnım ufaldı gibi geliyor dünden beri üff ya ben de kendime öyle geliyor herhalde diyordum

günaydın kızlar .......
laluz canım sen takma öle patavatsızları vız gelip tırıs gider valla.... hiçbişi bebeklerimizden ve onların sağlığından önemli değil ben goril olmaya bile rağzıyım...sana sadece şu nu sölim bi arkadaşım var 8 senedir bebek istio tedaviler tedaviler... bende geçenlerde gayri ihtiyari karnım çatladı dedim keşke benim heryerim çatlasada hamile kalsam dedi bi anda düğümlendim... bende 5 sene sonunda kavuşucam allah izin verirse yani bunlar boşşş değmezüzmeye o tatlı canını....
wildcim ne araştırıyosun hayırdır?

tatlım stres yapma göğüs altına 4 parmağın giriyomu bak bakalım ama dümdüz durması gerekio parmaklarının ayrıca 30 haftadasın canım ya stres yapma çokda erken değil bence....

Ayy Lost'un son bölümünü izleyeniniz var mı? Utanmasam ağlayacaktım, böyle bir garip oldum mafoldumben

ya hayır yaa...neden aklına böyle şeyler getiriyorsun??
herşey zamanında ve çok güzel bir şekilde olacak..sakın endişelenme..15 gün sonra doktoruna gittiğinde aydınlatır o seni..bu haftalarda normaldir bel kasık ağrısı bendede oluyor..nasıl düşünürsen öyle olur canım sakın kendini şartlandırma erken doğuracam falan diyeklava:

çiĞDEMCİM BENİM DE SAnki karnım ufaldı gibi geliyor dünden beri üff ya ben de kendime öyle geliyor herhalde diyordum

Ufalmamıştır o, aşağı inmiştir benimki gibi mafoldumben

tatlım stres yapma göğüs altına 4 parmağın giriyomu bak bakalım ama dümdüz durması gerekio parmaklarının ayrıca 30 haftadasın canım ya stres yapma çokda erken değil bence....

Giriyorrrr 4'ü birden. Göbek deliğimden anladım ben aşağı indiğini. Bir de 10dk bir tuvalet mi olur?
mafoldumben

çiĞDEMCİM BENİM DE SAnki karnım ufaldı gibi geliyor dünden beri üff ya ben de kendime öyle geliyor herhalde diyordum

karın küçülürmü kız kaydirigubbakcemile3 ay gülesim yokdu kaydirigubbakcemile3
kendinize dert aramayın ya pozitif düşünün daha mutlu olursunuz kuruntu bunlar....... üzmeyin küçücük kuzuları.....

Ufalmamıştır o, aşağı inmiştir benimki gibi mafoldumben

Giriyorrrr 4'ü birden. Göbek deliğimden anladım ben aşağı indiğini. Bir de 10dk bir tuvalet mi olur?
mafoldumben

ayakda bakdın dimi ayrıca benimkide giriyor ama dümdüz suramıyor yapmaklar canım ya stres yapma sen artık 8 aylıksın gayet normal 6 -7 hafta var şunun şurasında normal bence ayrıca tuvalet işi benide sıkıyor gece helaya kalkmakdan uyuyamıyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
dün kontrolüm vardı benimde, şeker yüklemem yapıldı ama kan değerlerim çok çok düşmüş demir hapım duruyordu daha, doktor demir şurubu yazdı acil, ben dışarıda acaip yoruluyodum nefes nefese kalıyordum tansiyonum falan düşüyodu sebebi sanırım bu, inşallah düzelirm dün de zaten yürüyüş olsun diye dolaşayım dedim hastaneden sonra,yarım saatlik yolu bi buçuk saatte bitirdim kağnı gibi yürüyerek, eminim çok komik görünüyodum eve varmadan yolda dermanım kesilmişti, bi de eczaneden bi torba ilaç alınca (cam şişede) eve zor attım kendimi , hala da ağrıyor her tarafım.. bebeişim iyi olsun yeterki:)

KIZLAAAAAR günaydıııın.Misafirlerimi geçirdim.
dün mevlutude geçirdikk..çok şükür bugün artık sizinleyiiiiiiiim:lepi:
cumartesi havuzlu handaydık dünyanın şeylerini aldık.
hepsinin fotoğraflarını çekip koyucam ciciler bölümüne bugün...

Dün hediyemi de aldım kızlar çoooook güzel.onunda fotoğrafını
çektm hediyeleşme topiğine koyup yorumumu yapıcam DİDEM (didoba)
arkadaşıma çoook teşekkür ederim...Şeniz

şimdi kahvaltı ediym çok acıktım çünkü yeni kalktım yorgunluktan
heralde bu saate kalmazdım...neyse birazdan geliyoruuuum

canım çok geçmiş olsun..o demir ilacından banada verdi.(solüsyon ca şişede iğrenç bir tadı var)sana nezamanları iç dedi?benim doktor kafana göre dedi ama demir ilacı olduğundan sabah içmek çok doru gelmedi bana..süt içtiğimden..gerçi doktora kalsa sabah portakal suyu iç sütü ara öğünlerde al diyo ama sabah sabah uğraşamam portakal sıkmayla falan..

canım bence çok panikleme, aynı endişeyi ben de bir kaç kez yaşadım internetten vs araştırmıştım ama tatmin edici bişet bulamamıştım ya sen yanılıyorsundur ya da gerçekten göbeğin indiyse aşağı bu senin yapınla da ilgili olabilir bazı bebekler aşağı yerleşirmiş bana öyle dediler ben de genelde aşağıda hissediyorum hareketlerini, çok rahatsız etmiyorsa endişelenme derim öyle bi durum olcaksa zaten belli edermiş, kötü hissedersen de tabiki doktoruna görün için ancak öyle rahat eder tam olarak sanırım,
ben de her konrol öncesi bi kaç gün kala pipoirikleniyorum bişey oldu bana vs. vs diyorum da doktor ters bişey sölemeyince rahat ediyorum

günaydın canım,

bende de var kansızlık benım ki b vitaminine bağlı..sabahları yataktan kalkmak ölüm gibi geliyor,çünkü kansızlık yorgunluk,nefes darlıgı,depresyon,baş dönmesi gıbı sonuclara neden oluyormus.yediklerine dikkat et,çok kolay toparlanan bi durum demir eksikliği..
demir eksikliği ebebkten çok anneyi etkileyen bir durum dolayısıyla bebğinle ilgili endişelenme..

mafoldumben mafoldumben

ben henüz izlemedim ama çatlıcam meraktan..kociş bu akşama ayarlamaya çalışcakti..inşallah getirirde bende meraktan ortadan 2ye bölünmeden izlerima.s

Hmmmm. Çok garip bitti zaten. İnternette yorumlar yazılmış, kimse sonundan birşey anlamamış.

hayır ya izleyemedim noldu anlatsana.....çok merak ediyorum...

15 günden önce düşmemesi lazım değil mi yani? Zaten bebeğim ters, zamansız başaşağı duruyor, nst'de de sancı çıktı; hissetmemişim bile. Doğum başlasa haberim olmaz. Gece hep kontrol ettim nişan geldi mi diye. Korkuyorum işte eyvahedigeldismile

Sondan bir önceki bölümde jack kendi isteği ile jacob olmuştu. Sonra da "duman lock"'un peşine düştü. Bu bölümde Lock, Rose ve kocasının bulduğu "Desmond"ı götürdü, adanın kalbine. Yolda Jackle ve arkadaşlarıyla karşılaştılar. Benjamin de yine lockun yanındaydı. Bu arada lupidus, miles ve richard uçağı tamir etmeye gittiler, hidra adasına.
Lock, Jack ve Desmond adanın kalbine gittiler. Desmond'ı aşağı saldılar. Orada bir taş vardı, Desmond onu kaldırınca, ışık söndü. Ada çökmeye başladı. Lock ile jack kavga ettiler, lock adanın diğer tarafındaki yata gitmeye çalıştı. Benjamin, yerlerini kate yumurtladı. Jack zaten gideceği yeri bildiği için lock'un peşine düştü. Uçurumda dövüştüler.

Kızlar duşakabini takmaya geliyorlar. Benim çıkmam lazım. Gelince devamını anlatırım.

Günaydın Parle
sıkma canını böyle olması gayet normal hem daha ikibuçuk ay var doğuma ilaçlarını düzenli kullanırsan depoların fazlasıyla dolar vitaminde kullanıyormusun sabahları pekmez ye 2kaşık inan faydasını göreceksin geçmiş olsun

kIZLAR,

aynı zamanda sanki alttan bir şey çıkacak gibi bir his var içimde gıdıklanıyor gibi size de oluyor mu ne olur gülmeyin çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…