herkese merhaba kızlar
Yok benim göğüslerden şimdilik süt gelmedi..göğüs uclarım evet karardı baya..önceden ne güzel minik minik pembe pembeydii((( sonradan normale dönermi acaba pekii??
Ömrümün en sıkıcı günü çatlıycam şimdi
herkese merhaba kızlar
Kız şimdi baktım, ikisinden de su gibi sıvı geliyo . Sormadan önce yoktu . aaaaa şaşırdım şimdi. :1shok: kaydirigubbakcemile3 Seninki de gelir yakın zamanda , çoğu kişinin bayağı erkenden gelmişti. Bizimki gecikmeli oluyo galiba. Olsun , geç olsun güç olmasın. opuyorumnanaktan
O adet sancısı gibi ağrı bana da olmaya başladı . Hepinizin göğsünden süt geldi mi kızlar ? Benden gelmedi, şimdi bende bununla kendimi strese sokim mi ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şaka şaka . Gelmeyen var mı ama merak ettim ? Birde göğüs ucunuz karardı mı ? Benim tam kararma değilde çil çil gibi oldu. kaydirigubbakcemile3 Sizinkiler ne alemde. Bu arada temizliğe devam ediyorum ben,arada bişey yazan olursa kaçırabilirim, sonra kızmayın cevap vermedim diye . opuyorumnanaktan
evet hazirandan itibaren zorunlu olacak arabalarda.
anakucağı-otokoltuğu adı altında satılıyor ya onları kullanacağız ilk zaman.bebeğin yüzü arka cama bakar şekilde bağlanıyor arabaya.0-13 kg arası genelde taşıma gücü. sonra yenisi alınacak.
bende kararsızım ne alacağım konusunda.
kraft baktım çok küçük içi. baby max gördüm daha uzun ve büyüktü.henüz almadım bakalım .bende bi şöför anne olarak zaten almam gerekliydi. kanun da çıkacak olunca çifte mecburiyet gelkdi
Merhabaa hoşgeldinnn)
kızlar sıkmıyonuz dimi göğüslerinizi..çünkü sıkarsanız allah korusun vücut doğum eylemi zannedip erken doğuma neden olunabiliyormuşş.sakın haa göğüsleri sıkmak yookkklmaz: lmaz:
Bende de süt yok
Ben çıkıyorum kızlar, uzanayım biraz. Kocamla konuştuk, akşama kadar geçmezse hastaneye gideceğiz. Hadi kendinize iyi bakın. Yarın giremeyebilirim bu arada, k.validem evde olur büyük ihtimal.
Kız ne cicisi dur bakıyım ciciler bölümüne
merhaba kızlar bir sorum olacaktı benim göğüslerimle boyun arasında kalan bölgede acayip bi damarlanma görünüyor süt kanalları mı yoksa kan damarları mı anlayamadım ya. resmen hani böyle maketler olur ya kan damarlarını gösteren onlar gibi olmuş anatomi derslerinde gösterilir durumda yani acayip korktum kendimden ya merak ettim sizde böyle bişey farkettiniz mi acaba?eyvahedigeldismile
kız koyamadım koyamadım yarın koyarım diyorum ayyy canım yaaa kafan dağılmış iyice kıyamam ben sana:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?