2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet hazirandan itibaren zorunlu olacak arabalarda.
anakucağı-otokoltuğu adı altında satılıyor ya onları kullanacağız ilk zaman.bebeğin yüzü arka cama bakar şekilde bağlanıyor arabaya.0-13 kg arası genelde taşıma gücü. sonra yenisi alınacak.
bende kararsızım ne alacağım konusunda.

kraft baktım çok küçük içi. baby max gördüm daha uzun ve büyüktü.henüz almadım bakalım .bende bi şöför anne olarak zaten almam gerekliydi. kanun da çıkacak olunca çifte mecburiyet gelkdi

herkese merhaba kızlar

Hoşgeldin canımm .opuyorumnanaktan

Yok benim göğüslerden şimdilik süt gelmedi..göğüs uclarım evet karardı baya..önceden ne güzel minik minik pembe pembeydii ((( sonradan normale dönermi acaba pekii??

Döner canım herhalde. kaydirigubbakcemile3

Defne'cim bebek arabası güzelmiş, rengine de bayıldım. opuyorumnanaktan

herkese merhaba kızlar

Merhabaa hoşgeldinnn )

kızlar sıkmıyonuz dimi göğüslerinizi..çünkü sıkarsanız allah korusun vücut doğum eylemi zannedip erken doğuma neden olunabiliyormuşş.sakın haa göğüsleri sıkmak yookkk lmaz: lmaz:

benden de gelmedi süt :)

Sağol canım, taşıma koltuğu alırken söylemişti satıcı.

Yok canım, daha önce okumuştum herkesin yazdığını, sıkarmıyım hiç. opuyorumnanaktan

Ben çıkıyorum kızlar, uzanayım biraz. Kocamla konuştuk, akşama kadar geçmezse hastaneye gideceğiz. Hadi kendinize iyi bakın. Yarın giremeyebilirim bu arada, k.validem evde olur büyük ihtimal.

Ben çıkıyorum kızlar, uzanayım biraz. Kocamla konuştuk, akşama kadar geçmezse hastaneye gideceğiz. Hadi kendinize iyi bakın. Yarın giremeyebilirim bu arada, k.validem evde olur büyük ihtimal.

güle güle cnm senden haber alamayacak mıyız şimdi neyse inşallah bişey yoktur iyi bak kendine ve bebişe...

yvzyvz cnm odanız çok şeker sağlıkla kullanın inşallaaah:))
onatçım senınde mevlut takımına bayıldım bende buna benzer bısı bakacağım ama onu son ana bırakacağım :):)))))

cnm bende de var aynı durum damarlar sanki dışarı çıkacak gb sanırım büyüme ve sütle alakalı olsa gerek

kız koyamadım koyamadım yarın koyarım diyorum ayyy canım yaaa kafan dağılmış iyice kıyamam ben sana:teselli:

Çiğdemmm Hallisnaya aldıkların çok güzel... özellikle ayakkabılara bayıldım... nerden aldın söyler misin? ben de aynısından kızıma almak istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…