ayyy bebek arabası aldı eşim netten dün bugün gelmesi gerekirdi hala gelmediii...sizce nasıl kızlar?özellikleri süper
Herkes aynı ayakkabıdan istiyor forma yapıcaz kızlara:))
merhabalar.... tüm bebişlere anneciklere...
dün 100grlık şeker yüklememiz vardı.. 4defa kan alındı saat başı yani...
3tanesi gayet normalde birinde canım inanılmaz yandı... buyrun kolumun haline bakın.. nasıl bir alma şeklidir bu yaaa!!!
ama çok güzel değiller mi Dideemm :) hallisnanın angela aldıklarından ben daha önce almıştım onun içine tüllü çorap giydiririm diye hayal ediyordum ama gördüm ki bu kendiliğinden tüllü :) beyaz külotlu çorap ve bu ayakkabılar bebeklerimizin tombik tombik bacaklarına ayaklarına çok yakışırr ben de istiyoruum ben deeeeee :)))
Çiğdemmm Hallisnaya aldıkların çok güzel... özellikle ayakkabılara bayıldım... nerden aldın söyler misin? ben de aynısından kızıma almak istiyorum :)))
KIZLAR MERHABA BEN DE ARANIZA YENİ KATILDIM SAYILIR:) 29+2 GÜNLÜK HAMİLEYİM BUDA 30 HAFTALIK OLUYO O ZAMAN BEN BU HESAPLAMALARI PEK ANLAMIYORUM AMA 75 GÜNÜM KALDI BUNU BİLİYORUMkaydirigubbakcemile3 BENİ DE EKLERSENİZ SEVİNİRİM LİSTEYE:) HERKESE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ALLAH HEPİMİZİ BİR AVAZDA KURTARIR İNŞALLAH
kızzllarr yaaa dısarı cıkmıstım sımdı geldımdee benım karnımı goren herkes erkekmı oluck dıyor?? karnım oyle duruyormuss ama benım kıızm olucakk kac kısı dedı bunu ıcıme kusku dustuu.. doktr % 99 dedı yınede yanılmış olabılrmı ? şu asamadan sonra ..
nerde bu ayakkabılarr bende ısıtıyorummm kızllaarr resmı warmıı bakıyım cıcılere?
canım ayakkabıları miniçodan aldımm...diğerlerini C&A dan...
beğendiğine sevindim:))))
merhabalar.... tüm bebişlere anneciklere...
dün 100grlık şeker yüklememiz vardı.. 4defa kan alındı saat başı yani...
3tanesi gayet normalde birinde canım inanılmaz yandı... buyrun kolumun haline bakın.. nasıl bir alma şeklidir bu yaaa!!!
canım sence hangisi daha güvenilir? :))) her kafadan ayrı ses çıkarıyor insanlar... sen ne bakıyorsun onlara :)))
hallisna ciciler bölümüne koymuş ordan bak cnm çok güzeller :))
yaa bizim orada da miniço var ama her şubesinde var mıdır acaba aynı modelden :)
iSTİFA EDİCEM VALLA BU SICAKTA BAYILICAM YOKSA
iSTİFA EDİCEM VALLA BU SICAKTA BAYILICAM YOKSA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?