2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yA BEN Salak gibiyim diyorum anlamıyorsunuz beni sıcak çarptı iş çarptı bebiş çarptı Allah acısın bana

kızzllarr yaaa dısarı cıkmıstım sımdı geldımdee benım karnımı goren herkes erkekmı oluck dıyor?? karnım oyle duruyormuss ama benım kıızm olucakk kac kısı dedı bunu ıcıme kusku dustuu.. doktr % 99 dedı yınede yanılmış olabılrmı ? şu asamadan sonra ..

merhabalar.... tüm bebişlere anneciklere...
dün 100grlık şeker yüklememiz vardı.. 4defa kan alındı saat başı yani...
3tanesi gayet normalde birinde canım inanılmaz yandı... buyrun kolumun haline bakın.. nasıl bir alma şeklidir bu yaaa!!!

KIZLAR MERHABA BEN DE ARANIZA YENı KATILDIM SAYILIR:) 29+2 GÜNLÜK HAMıLEYıM BUDA 30 HAFTALIK OLUYO O ZAMAN BEN BU HESAPLAMALARI PEK ANLAMIYORUM AMA 75 GÜNÜM KALDI BUNU BıLıYORUMkaydirigubbakcemile3 BENı DE EKLERSENıZ SEVıNıRıM LıSTEYE:) HERKESE KOLAY DOĞUMLAR DıLıYORUM ALLAH HEPıMıZı BıR AVAZDA KURTARIR ıNŞALLAH

Herkes aynı ayakkabıdan istiyor forma yapıcaz kızlara:))

ama çok güzel değiller mi Dideemm :) hallisnanın angela aldıklarından ben daha önce almıştım onun içine tüllü çorap giydiririm diye hayal ediyordum ama gördüm ki bu kendiliğinden tüllü :) beyaz külotlu çorap ve bu ayakkabılar bebeklerimizin tombik tombik bacaklarına ayaklarına çok yakışırr ben de istiyoruum ben deeeeee :)))

ayyy bu nee halll cok gecmıs olsun cnm? damarınımı bulamadılar naptılar boylee yaa? yada alan kısı bu ısı pek bılmıyordu galıba hem nıye 4defa aldılar kii cnmohaoldumsmile

nerde bu ayakkabılarr bende ısıtıyorummm kızllaarr resmı warmıı bakıyım cıcılere?

Hoşgeldin pınar :)) bende halen bu hesaplamaları anlamıyorum merak etme :kedi:

canım sence hangisi daha güvenilir? :))) her kafadan ayrı ses çıkarıyor insanlar... sen ne bakıyorsun onlara :)))

nerde bu ayakkabılarr bende ısıtıyorummm kızllaarr resmı warmıı bakıyım cıcılere?

hallisna ciciler bölümüne koymuş ordan bak cnm çok güzeller :))

canım ayakkabıları miniçodan aldımm...diğerlerini C&A dan...
beğendiğine sevindim:))))

yaa bizim orada da miniço var ama her şubesinde var mıdır acaba aynı modelden :)

çok geçmiş olsun
benim de kolum hassastır morarır ama her zaman değil beceriksiz olanların eline düşünce :)

hiç bilmiyorum canım ben de güzel bi patik alıym diyodum baktım tüllü tüllüçok hoşuma gitti aldım hatta 1 tane daha bile yoktu sanırım çünkü tekti aldığım askı da...

bencede kan alan kişiyle alakalı hallisna çok geçmiş olsun bazen benımde çok morarıyor bu işi yapanlardan bazıları pek dikkat etmıyor, karsılarında insan oldugunu unutuyorlar

iSTİFA EDİCEM VALLA BU SICAKTA BAYILICAM YOKSA

( senı cok ıyı anlıyoorum cnm bende gıdecemde bırakmıyolar ıstekıler. yerıme eleman bulup bırakıp gıdemedım sıkıldım.. sogukta üşüyoruz sıcakta yanıyoruz daralıyoruzz Allah yardımcıımız olsun daaha sıcak gunler war onumuzde(

yA KLıM VAR AMA AÇMIYORLAR üşüyorlarmış tövbe ya valla bari gidip mutfağa 2 dk hava alıyım hem çay içerim gelirim 10dkya.

Bu arada halissa tatlım geçmiş olsun onu yapan kesin kasap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…