2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin pınar :)) bende halen bu hesaplamaları anlamıyorum merak etme :kedi:

:) ya valla bir tek ben anlamıyordum diyordum :) doktora gidiyorum ben 23 diyorum o 24 diyo öyle anlaşamıyoruz zaten beş dakikada işi bitiryo kadın allah doktorlarımıza da akıl fikir versin diyorum azıcık da bize yardımcı olsalar keşke

bizim dr da tam tersini söylüyo.mesela en son gittiğimde 26+1 dim yani 27.haftamı oluyor dedim..yoo dediii.26.haftadasın!!!! bende anlamadım gitti yanii..bide bizim haftamız öndende gidiyormuş biraz..o da öle olunca işler iyice karışıyo anlıyacağın )bende pek takılmıyorum artık napayımm..hayırlısı.önemli olan sağlıklı ve hayırlı olsunlarda doğumumuzda kolaycanak olurda gerisi boşşşş cnm..

çok saolun canlarım..
100gr.lık şeker yüklemesinde 4defa kan alınıyor saat başı yani.. her defasında farklı yerlerden aldı kanı ama bunu bir hızla soktuki o an tamam dedim patlattı... oyyy oyyy... kobay olduk ellerinde..

(ayy herkeslerin de gözü ipekimin ayakkabısında:):)
tekrar tekrar teşekkür ediyoruz teyzemize....)

selam canlarrrr
doktordan geldim şimdik
çok şükür herşey yolundaymış 900 gr olmuş minik kızım:)
şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar birazdan çıkıcak arıcam
onun dışında bacağımdaki krampları söledim kalsiyum eksikliğinden bu aylarda normal dedi kalsiyum verdi suda eriyenlerden günde bi tane iç dedi devam ederse bakarız yine dedi kan hapı verdi yine
sonracıma :) kalbini gördüm 4 odacık şeklinde pıt pıt atıyor çok güzeldi:)
uzun lafın kısası Rabbime binlerce şükür olsun ki bebeğim sağlıklı inşallah hep böle devam eder sağlıkla eli ayağı düzgün bi şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi

maşallah canım
Allah hep güzel haberler aldırsın hepimize
biz de cumartesi şeker yuklemesi ve kan-idrar testi
saliya da doktor kontrolumuz var :)

iyi gunlerde olsun çiğdemcım bızde bakıyoruz bebek arabası nasıl aldınız fıyat nekedar yada alan dığer arkadaslar bebek arabasında nelere dıkkat ettınız alırken

ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAAAAR...
canım valla biraz tuzlu aslında fiyatı ben pek alma taraftarı değildim ama eşim istedi
chicconun for me modeli...e-bebek te falan diğer yerlerde yanlış hatırlamıyorsam 749 tl falandı eşim 620 ye bulmuş netten biz başından beri bu arabayı istiyorduk çünkü özellikleri çok iyi..
bikere çok ağır bir araba değil 8.4 kg..
tekerlekleri çok iyi..
0 yaştan itibaren kullanılabiliyor çünkü içi tam yatıyor.
ters döndürebiliyorsun bebeği kendine ya da ileri doğru.
o yüzden ana kucağını arabanın içine ıoturtmaya gerek kalmıyor.
kolları hem tek kol hem de baston kol olabiliyor...
bu sebeplerden dolayı bu arabayı çok beğendik..
4 lü seti var heryerde 1349 tlye içinde ana kucağı+puseti+portbebe birde çantası var bu fiyata ama biz portbebeyi istemediğimiz için tek tek aldık...

iyi gunlerde olsun çiğdemcım bızde bakıyoruz bebek arabası nasıl aldınız fıyat nekedar yada alan dığer arkadaslar bebek arabasında nelere dıkkat ettınız alırken

Cnm bizde geçenlerde arabamızı aldık.kraft markası.benim alırken olmazsa olmazlarım; Hafif olması (4.9 kg)
tam yatar pozisyondada yatabilmeli,çift yönlü kullanılabilmeli ve tek elle açılıp kapanabilmeliydi..bu özelliklere uygun çok güzel mavi-gri tonlarda arabamızı aldık oğluşumuza..
haa buarada 3 tekerleklileri kime sorduysam satanlar yani önermiyolar bizim ülkemizde uygun değil diyolar.avrupada yaygın ama onların yolları çok güzel kaymak gibi.bizde abuk sabuk yollar kaldırımlar olduğu için sürüşü iyi değilmiş ve denge problemi yaşanıyomuş bunlarda..bilgin olsun cnm..

Son düzenleme:
Hatice canım geçmiş olsun hayatım. ınşallah temizçıkar sonuçların bu sefer.

burcu canım gözünaydın. meleğin kocaman olmuş maşallah.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…