rica ederim hallisnacık:))))
maşallah canım
Allah hep güzel haberler aldırsın hepimize
biz de cumartesi şeker yuklemesi ve kan-idrar testi
saliya da doktor kontrolumuz var :)
Angel tatlım gözün aydın kocaman olmuş kızın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ya benim daha 13 gün var doktor kontrolüme
canım sizin bebek arabası kaç parça? sadece arabayı mu aldınız? fiyatı gerçekten çok iyimiş.
Angel minik kızın kocaman olmuş maşallah,allah devamında da güzel haberler aldırsın inşallah.
Hatice canım geçmiş olsun hayatım. İnşallah temizçıkar sonuçların bu sefer.
burcu canım gözünaydın. meleğin kocaman olmuş maşallah.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
burcucum maşallah bebişine
sağolun canlarım
doktor bakıyodu bana diyo ki bebeği büyütmüşsün maşallah sekreteride diyo ki göbeğide büyütmüşsün kaydirigubbakcemile3
bu arada biz pazar taşıncaz kızlar evde bi telaş sormayın
ayy dua edin bana sağ salim taşınalım
eşyalarımıza bi zarar gelmeden :kedi:
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu gün yanıyorum yaaa valla evde giydim sıfır kolumu öyla dolaşıyorum rabbim çalışan annelere sabır versin ne diyeyim
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu gün yanıyorum yaaa valla evde giydim sıfır kolumu öyla dolaşıyorum rabbim çalışan annelere sabır versin ne diyeyim
bizim dr da tam tersini söylüyo.mesela en son gittiğimde 26+1 dim yani 27.haftamı oluyor dedim..yoo dediii.26.haftadasın!!!! Bende anlamadım gitti yanii..bide bizim haftamız öndende gidiyormuş biraz..o da öle olunca işler iyice karışıyo anlıyacağın)bende pek takılmıyorum artık napayımm..hayırlısı.önemli olan sağlıklı ve hayırlı olsunlarda doğumumuzda kolaycanak olurda gerisi boşşşş cnm..
taşınmada epey zarar görüyor eşyalar.ben birkat alta indim onda bile işki tarafı çizildi hep.insan üzülüyor ama ne yapacaksın sakındığın göze çöp batıyor.allah kolaylık versin
Angel taşınırken sen asıl kendine dikkat et fazla eğilip doğrulma sakın ağır kaldırma sen otur başkaları taşısın
canım Allah yardımcın olsun ben geçen 2 hafta önce taşındım anladım ki birine beddua falan etmek gerekiyorsa ev taşı diemek gerekıyormus,ctesi sabah 8 de tasımaya basladılar gece 12 de bıtırdıler..ben çook yoruldum belim falan koptu resmen.sen dıkat et kendıne inşallah yardım etcek birileri vardır.benim kimse de yoktu çok zordu yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?