2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçıyorum yarın sabahtan ilk işim doruğumun cicilerini
yüklemek olucak gideyim biraz yemek işine bakayım..
kendinize iyi bakın kızlar byyy

maşallah canım
Allah hep güzel haberler aldırsın hepimize
biz de cumartesi şeker yuklemesi ve kan-idrar testi
saliya da doktor kontrolumuz var :)

sağol canım benim
darısı senin başına inşallah

Angel tatlım gözün aydın kocaman olmuş kızın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

sağol canım inşallah sağ salim kavuşuruz canım
şimdi hastaneyi aradım 107 çıkmış değerim bi sorun yok dediler
tabi çok mutlu oldum bendeeee:))))

Ya benim daha 13 gün var doktor kontrolüme

merak etme canım
gün dediğin hemencik gelip geçiyorbayanssulusmile

canım sizin bebek arabası kaç parça? sadece arabayı mu aldınız? fiyatı gerçekten çok iyimiş.

canım nasıl kaç parça?içi çıkıyor sanırım sadece...
sadece bebek arabası özlemcim o fiyat biraz fazla geldi bana da...
300 tl de oto koltuğu yani ana kucağı onu almadık daha eşim alıcak
ama bu akşam netten...ikisi 900 küssur oluyor işte :çok üzgünüm:

Angel minik kızın kocaman olmuş maşallah,allah devamında da güzel haberler aldırsın inşallah.

burcucum maşallah bebişine

sağolun canlarım
doktor bakıyodu bana diyo ki bebeği büyütmüşsün maşallah sekreteride diyo ki göbeğide büyütmüşsün kaydirigubbakcemile3

bu arada biz pazar taşıncaz kızlar evde bi telaş sormayın
ayy dua edin bana sağ salim taşınalım
eşyalarımıza bi zarar gelmeden :kedi:

taşınmada epey zarar görüyor eşyalar.ben birkat alta indim onda bile işki tarafı çizildi hep.insan üzülüyor ama ne yapacaksın sakındığın göze çöp batıyor.allah kolaylık versin

Angel taşınırken sen asıl kendine dikkat et fazla eğilip doğrulma sakın ağır kaldırma sen otur başkaları taşısın

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu gün yanıyorum yaaa valla evde giydim sıfır kolumu öyla dolaşıyorum rabbim çalışan annelere sabır versin ne diyeyim

canım Allah yardımcın olsun ben geçen 2 hafta önce taşındım anladım ki birine beddua falan etmek gerekiyorsa ev taşı diemek gerekıyormus,ctesi sabah 8 de tasımaya basladılar gece 12 de bıtırdıler..ben çook yoruldum belim falan koptu resmen.sen dıkat et kendıne inşallah yardım etcek birileri vardır.benim kimse de yoktu çok zordu yanii

valla kolay gelsin didemcim zor şu izin zamanınız bir gelseydi rahatlardınız valla :)

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu gün yanıyorum yaaa valla evde giydim sıfır kolumu öyla dolaşıyorum rabbim çalışan annelere sabır versin ne diyeyim

ben bir de varis corabi giyiyorum :)
alerjim var polen gelmesin diye cam acmak da yasak :)
Allah sabir versin cumlemize :)

nasip olursa 2.yi kisin dogurmali :)

valla bende yanıyorum ki burda hava kapalı allah gerçekten çalışan annelere sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrr versin ben çok istedim ama olmadı:'( hamileyken çalışmak ne kadar da zormuş hele anlayışsız insanlarla çalışınca offff offff kabuk bağlayan yaralarım kanadı şimdi

Benim izin zamanıma 12 gün var ama çıkmayı düşünmüyorum temmuz başı çıkıyım diyorum ona da daha 1 ay 1 hafta var

aminnn canım amin şöyle bi doğsa da kuzucuklarımızzz haftasını boş verek

taşınmada epey zarar görüyor eşyalar.ben birkat alta indim onda bile işki tarafı çizildi hep.insan üzülüyor ama ne yapacaksın sakındığın göze çöp batıyor.allah kolaylık versin

evet canım zor görünüyor ama mecbur halledicez artık
bakalım hayırlısı

Angel taşınırken sen asıl kendine dikkat et fazla eğilip doğrulma sakın ağır kaldırma sen otur başkaları taşısın

dikkat edicem canım
annemle kayınvalidme var yanımda
dün başladık ufaktan toparlanmaya
pazar günü planlıyoruz bakalım olursa
taşıma firması gelicek zaten
bende kıyafetlerimi yerleştiririm yavaş yavaş
temizliğide anneler halldeicek artık napalım

ay canım seninki niye o kadar uzadı yaaa
4 saate kadar taşıyolarmış
bakalım ben napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…