Kızlar herkese günaydın,
<Dün çok tedirgin 1 gece yaşadım akşam annemde oturuyorduk çok güldük filan wcye gittim çamaşırımın çok afedersiniz ağ kısmı(ki peçete vardı) sırılsıklam su gelmiş çok korktum belim filan da ağrıyordu bir şey olacak diye aama şükür bir daha olmadı kalktım iyiyim. Aklıma siz geldiniz burada yaşayan ark. vardı aynı şeyi. İyiki varsınız yoksa korkudsan ölürdüm akşam.
Çiğdoş hadi git de hallet kuzum ama çabuk gel
Onat gurbet doruk günaydın fıstıklar
Aynısı elimde oldu canım 1 de kasığımda doktoru aradım hemen ufak mantar tarzı bir şeydir dedi gebelere travazol öneriyorum dedi aldım 1 kere sürdüm geçti canım 10tl civarı bir krem(normal mantara da iyi geliyor eşim kullanmıştı daha önce tavsiye ederim
oyyy kıyamam sana kuşum ben:teselli:bana da olmuştu ya aynısı hatta sen akıntıdır o filan demiştin.ama nasıl anlaşılıyor akıntı olmadığı demi?aynı çamaşırımın ağsı tamamen ıslanmıştı renksiz bişeydi..bir de ben wc ye girip çıktıktan sonra geldi gelirken farketmiştim öyle şırıl şırıl aktı.ama bişey olursa tekrarlarsa falan kuşum dikkat et kendine
birşey olmuyor ama dr.her durumda mutlaka hastaneye gelin demişti.bazen oluyormuş öyle su kaçırması ama genelde doğum başlangıcı oluyor demişti aklında bulunsun kuşum...
Şuan yemin ederim kahkahalarla gülüyorum herkes de bana bakıyor. Kız ben ne biliyim ben internetten havale yapıyorum hep havale 0,90 kurus eft2,5 tl internetten:))) Ama atm olayına parayı tükürmesine çok güldüm neyse kuşum hallettin mi?Sipariş nosunu nasıl yazdın peki?
ayy ne kadar lgililer 2 tl fazla para yatırdığım için hediye paketiyle göndericekler.4 tl yazıyordu pakete nette.aradılar mail gelmesine gerek yok dedi 3 gün içindede veriliyormuş kargoya.istanbul içi olduğu için 1 günde geliyormuş yani p.tesi elimde olur o zaman .
didoşş mail okadar önemli değil heralde senin c.tesi gelir bence...
Günaydın kızlar. Neler yapıyorsunuz bakalım?
Geçen gün size söylemiştim dün için; misafirlerimiz vardı. 2 aylık olmuş bebecik, bir güzelleşmiş, kilo almış maşallah :asigim:
Dün çok eğlendim; bebişin bezini değiştirdik annesiyle beraberce, tam açtık altını, sadece çişini yapmış. "Dur ben bir sileyim" dedi annesi. Tam silerken bir gök gürledi (pırtladı yani), sonra da bir başladı kakişini yapmaya; ama nasıl yapıyor sular seller gibi :roflol: Siper aldık bebek bezini, üstümüzü başımızı korumak için. Bir yandan pırtlıyor, bir yandan yapıyor. Sonra el çabukluğu, o bezi çekti, ben yeni bez koydum; ınınııınıııınnnn; bir gök gürültüsü daha... Yine başladı yapmaya... :roflol: O bezi de attık. İyice bekledik, durdu Allah'tan. Sonra yenisiyle bezledik. Öldük vallahi...
Çİğdemcim hoşgeldin, ne güzel tecrübe olmuş darısı kuzularımızın altını değiştirmeye işallah.
Çiğdoş kız gidiyormusun aaaa küserim
ayyy ben bayıldım o bebişeee yerim ben onu yerimmm ne yapsın yavrucak gelmiş yapmış işte karnımı ağrısın demi ama kıyamam yaaa kıs bebiş mi erkek bebiş mi?ağlıyor
mu yaparken çiğdemcim 2 aylık minicik yaa..
hoşgeldin bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?