2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy kıyamam sana kuşum ben:teselli:bana da olmuştu ya aynısı hatta sen akıntıdır o filan demiştin.ama nasıl anlaşılıyor akıntı olmadığı demi?aynı çamaşırımın ağsı tamamen ıslanmıştı renksiz bişeydi..bir de ben wc ye girip çıktıktan sonra geldi gelirken farketmiştim öyle şırıl şırıl aktı.ama bişey olursa tekrarlarsa falan kuşum dikkat et kendine
birşey olmuyor ama dr.her durumda mutlaka hastaneye gelin demişti.bazen oluyormuş öyle su kaçırması ama genelde doğum başlangıcı oluyor demişti aklında bulunsun kuşum...

Ben dün eczaneye anlattım durumu, bepanten krem verdi, o işe yarar dedi ama... Napsam, dediğinden de mi alsam? bilmiyorumkismile

Valla gurbetcim bence dene bepanteni olmazsa alırsın. Hem alırsan da evde bulunur bazen hani sırtında filan insanın lekeler çıkar ya onları bile geçiriyor:))

Yok canım valla sabah filan da olsa derhal gidecektim artık dedim p.tesine ne kaldı ki tekrarlamazsa gitmiycem sorarım p.tesi gidince:dance:

GÜLMEEEEklava:gülme kız...
sipariş nosunu yazmadım tc kimlik no girdim aradım da firmaya 5 dk sonra dönücez dediler.mail de gelmedi otomatik olarak mail gelmesi gerekio..ama tc kimlik nomu girdiğim için belli olacak herhal ben olduğum.ayyy ayy bi de 30 tl ye çıktı bana
bu iş.anam işte bukadar pasif olursan olacağı budur çalışırken hesabım kredi kartım vardı ne güsel eşim kapattırttı hepsini yılık hesap ücreti kesilior diye e ama iyide ben gizli hiçbişi yapamıyorm böle işte bi hediye alıcam d.gününde filan karttan çektiremiom nakit ödemek zorunda kalıorm hep bu sorunla karşı karşıya kalıom aslında....

Kıyamam çiğdemcim sana:)))
Ya bana da onay maili gelmedi mail attım kadın aldık ödemeyi mail gelecek dedi hala gelen mail yok. Neyse ben 1 hafta beklemeye karar verdim sonra bakıcaz

aa niye gelmedi ki biraz önce kız tlf da ödeme yapıldığı anda otomatik olarak mail geliyor dedi.
ben özellikle sordum tlf ma mesaj mı beklemem gerekiyor yoksa mail mi dedim?
Mail adresinize mail gönderiyoruz dedi.Bakalım ben de bekliyorum halen..ne aradılar ne bişi..
30 tl den dolayı sorun çıkmaz heralde dimi?

Aslı hoşgeldin..
niye kimse yok bu sabah??

anam şimdi uykum gelmeye başladı 5 buçukta dikilirse gözlerim tavana.olacağı budur gidip
yatıym bari biraz iyiki işlerimi bitirmişim yoksa hiç mecalim kalmadı valla...

Günaydın kızlar. Neler yapıyorsunuz bakalım?
Geçen gün size söylemiştim dün için; misafirlerimiz vardı. 2 aylık olmuş bebecik, bir güzelleşmiş, kilo almış maşallah :asigim:
Dün çok eğlendim; bebişin bezini değiştirdik annesiyle beraberce, tam açtık altını, sadece çişini yapmış. "Dur ben bir sileyim" dedi annesi. Tam silerken bir gök gürledi (pırtladı yani), sonra da bir başladı kakişini yapmaya; ama nasıl yapıyor sular seller gibi :roflol: Siper aldık bebek bezini, üstümüzü başımızı korumak için. Bir yandan pırtlıyor, bir yandan yapıyor. Sonra el çabukluğu, o bezi çekti, ben yeni bez koydum; ınınııınıııınnnn; bir gök gürültüsü daha... Yine başladı yapmaya... :roflol: O bezi de attık. İyice bekledik, durdu Allah'tan. Sonra yenisiyle bezledik. Öldük vallahi...

ayy ne kadar lgililer 2 tl fazla para yatırdığım için hediye paketiyle göndericekler.4 tl yazıyordu pakete nette.aradılar mail gelmesine gerek yok dedi 3 gün içindede veriliyormuş kargoya.istanbul içi olduğu için 1 günde geliyormuş yani p.tesi elimde olur o zaman .
didoşş mail okadar önemli değil heralde senin c.tesi gelir bence...

Çığdemcim hoşgeldin, ne güzel tecrübe olmuş darısı kuzularımızın altını değiştirmeye işallah.

Çiğdoş kız gidiyormusun aaaa küserim

İşallah canım çok merak ediyorum valla

ayyy ben bayıldım o bebişeee yerim ben onu yerimmm ne yapsın yavrucak gelmiş yapmış işte karnımı ağrısın demi ama kıyamam yaaa kıs bebiş mi erkek bebiş mi?ağlıyor
mu yaparken çiğdemcim 2 aylık minicik yaa..

hoşgeldin bu arada...

Çİğdemcim hoşgeldin, ne güzel tecrübe olmuş darısı kuzularımızın altını değiştirmeye işallah.

Çiğdoş kız gidiyormusun aaaa küserim

Hoşgördük kızlar...
Çok eğlendim ben vallahi. Dokunur dokunmaz cortladı minnoş :roflol: . Kız bebiş oooo :asigim: . Çok güzel, oyuncak bebek gibi. Bir ağzı bir burnu var, düğme gibi maşallah . Vallahi ağlamıyordu, daha çok ıkınma gibi yüzünü geriyordu :roflol: .
Kız pisi seninde başına ne işler gelmiş, hay Allah... Kocana söyle bari sana ek kart çıkarsın. Ya da kendi kartıyla alsın istediklerini. Bir de otomatik mailleri bazen "gereksiz" ya da "spam" klasörüne atıyor mail adresleri. Oralara baktın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…