Hoşgördük kızlar...
Çok eğlendim ben vallahi. Dokunur dokunmaz cortladı minnoş :roflol: . Kız bebiş oooo :asigim: . Çok güzel, oyuncak bebek gibi. Bir ağzı bir burnu var, düğme gibi maşallah. Vallahi ağlamıyordu, daha çok ıkınma gibi yüzünü geriyordu :roflol: .
Kız pisi seninde başına ne işler gelmiş, hay Allah... Kocana söyle bari sana ek kart çıkarsın. Ya da kendi kartıyla alsın istediklerini. Bir de otomatik mailleri bazen "gereksiz" ya da "spam" klasörüne atıyor mail adresleri. Oralara baktın mı??
Kızlar herkese günaydın,
<Dün çok tedirgin 1 gece yaşadım akşam annemde oturuyorduk çok güldük filan wcye gittim çamaşırımın çok afedersiniz ağ kısmı(ki peçete vardı) sırılsıklam su gelmiş çok korktum belim filan da ağrıyordu bir şey olacak diye aama şükür bir daha olmadı kalktım iyiyim. Aklıma siz geldiniz burada yaşayan ark. vardı aynı şeyi. İyiki varsınız yoksa korkudsan ölürdüm akşam.
Çiğdoş hadi git de hallet kuzum ama çabuk gel
Onat gurbet doruk günaydın fıstıklar
Çİğdemcim sen geride kaldın kuşum biz body aldık kocişlere hediye onun işin çiğdoşun kocişinin bilmemesi lazım
olur didoşum 13.00 da buluşmak üzere uyuyakalırsam çaldır beni kaydirigubbakcemile3
Çiğdem pisim sen de gel kız 13 te...
tekrar merhaba şekercimAsllıcım günaydın
hoşbuldum canıncımaa niye gelmedi ki biraz önce kız tlf da ödeme yapıldığı anda otomatik olarak mail geliyor dedi.
ben özellikle sordum tlf ma mesaj mı beklemem gerekiyor yoksa mail mi dedim?
Mail adresinize mail gönderiyoruz dedi.Bakalım ben de bekliyorum halen..ne aradılar ne bişi..
30 tl den dolayı sorun çıkmaz heralde dimi?
üstelik kızlar çok cici bir pakette ve içinde süslü bir balonla geliyor paket ben açınca zır zır ağlamıştım
Aslı hoşgeldin..
niye kimse yok bu sabah??
ayy ne kadar lgililer 2 tl fazla para yatırdığım için hediye paketiyle göndericekler.4 tl yazıyordu pakete nette.aradılar mail gelmesine gerek yok dedi 3 gün içindede veriliyormuş kargoya.istanbul içi olduğu için 1 günde geliyormuş yani p.tesi elimde olur o zaman .
didoşş mail okadar önemli değil heralde senin c.tesi gelir bence...
GÜNAYDIN KUZUŞ opuyorumnanaktan
cnm benim geçmiş olsun, iysin dimi şimdi, çok korkmuşsundur yaaa
canımcım kocişin kartından ek kart var ben de ama banka şifresi bilmemnesi hep onun teline geliyor benim şifremi bile o değiştiriyor ama yok ben bi çare bulucam buna söylicem pisiye senin görmeni istemiyorum dicem sadece ödenecek mikarı söylerim her ay ben sana diyeceğim cnm halledicema.s
mail gelmemiş cnm baktım hepsine gereksiz kutusuna faln ama aradılar halloldu yani...
ay valla kaç gündür yazışıorz şurada kociş baktıysa kesin gördü benim ne haltlar karıştırdığımıkaydirigubbakcemile3sürprizi falan kalmadı bu işin gördüyse...
ya ben 20 haziranıda bekleyemem yaaa body i vermek için geldiği günün akşamı veririm ben didem sen ne yapıcan erken mi vericen babaar gününde mi?
Çİğdemcim sen geride kaldın kuşum biz body aldık kocişlere hediye onun işin çiğdoşun kocişinin bilmemesi lazım
Sorma canım ödüm koptu hep konuştum kızımla tüm gece "daha erken kızım bak seni benden ayırırlar 1 ay filan ayrı kalırız naparım ben sensiz dayan 1 ay daha burada yaşa kzıım" diye anlattım durdum ama dinledi sanırım:))
Günayddın kızlarrr nasılsınız gorusmeyelııı..?biz ıyıydık kıızmla ama dun aksamdan berı sağğ tafımda bıa grı war tam nefes almamı engellıyor nerem oldugunda tam bılmıyorum belımın ustu sızlııyoo.sertleşmıste orasıı umraım bı sorun yoktur..bu arada haızranada girdıkk bir ay daha yaklaştık yawrucaklarımızaaaaaa...
Günayddın kızlarrr nasılsınız gorusmeyelııı..?biz ıyıydık kıızmla ama dun aksamdan berı sağğ tafımda bıa grı war tam nefes almamı engellıyor nerem oldugunda tam bılmıyorum belımın ustu sızlııyoo.sertleşmıste orasıı umraım bı sorun yoktur..bu arada haızranada girdıkk bir ay daha yaklaştık yawrucaklarımızaaaaaa...
Günaydın canımcım,artık zaman daralıyo, ee ağırlaştıkça ağrılar da olcaktır! Çok kötü hissediyosan kendini doktora git istersen kuzu, ne zaman kontrolün? CADIARZU
Canım p.tesi 32+0 var rapor için gidicem zaten o yüzden durunca akıntı ben de gitmiyim dedim bebeişin de maşallah çok hareketli rahatladım biraz. Ama gidince sorucam bugün de bol bol su içiyorum aslında arasam mı diye de düşünüyorum ama kararsız kaldımdinler annesi dinler güzel kızın seni, dikkat et sen yinede, fazla yorma kendini, doktor kontrolüne ne kadar var senin
bende dün ayağımın şişliği yüzünden oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım valla, canım yanıyodu , tabanlarım acıyodu, eşim sağolsun soğuk su yaptı birazda masaj yaptı geçti gibi ama bugün yine aynı olcak biliyorum, çok kötü oluyorum kızlar, tuzluyada dikkat ediyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?