2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çığdemcim sen geride kaldın kuşum biz body aldık kocişlere hediye onun işin çiğdoşun kocişinin bilmemesi lazım

canımcım kocişin kartından ek kart var ben de ama banka şifresi bilmemnesi hep onun teline geliyor benim şifremi bile o değiştiriyor ama yok ben bi çare bulucam buna söylicem pisiye senin görmeni istemiyorum dicem sadece ödenecek mikarı söylerim her ay ben sana diyeceğim cnm halledicema.s

mail gelmemiş cnm baktım hepsine gereksiz kutusuna faln ama aradılar halloldu yani...

ay valla kaç gündür yazışıorz şurada kociş baktıysa kesin gördü benim ne haltlar karıştırdığımıkaydirigubbakcemile3sürprizi falan kalmadı bu işin gördüyse...
ya ben 20 haziranıda bekleyemem yaaa body i vermek için geldiği günün akşamı veririm ben didem sen ne yapıcan erken mi vericen babaar gününde mi?

olur didoşum 13.00 da buluşmak üzere uyuyakalırsam çaldır beni kaydirigubbakcemile3
Çiğdem pisim sen de gel kız 13 te...

cnm benim geçmiş olsun, iysin dimi şimdi, çok korkmuşsundur yaaa

Çİğdemcim sen geride kaldın kuşum biz body aldık kocişlere hediye onun işin çiğdoşun kocişinin bilmemesi lazım

Amaniiin ben orayı kaçırmışım :tomato:

olur didoşum 13.00 da buluşmak üzere uyuyakalırsam çaldır beni kaydirigubbakcemile3
Çiğdem pisim sen de gel kız 13 te...

İyi haydi sana iyi uykular. Bakarız, gelebilirsem gelirim pisim.

Ben yiine de buralardayım kızlar:)))
Ben beklertim ya dayanabilirsem babalar gününü yoksa o gün için başka hediye aramaya başlarım ben

Asllıcım günaydın
tekrar merhaba şekercim

hoşbuldum canıncım

GÜNAYDIN KUZUŞ opuyorumnanaktan

çok mutlu olacaklar açınca emin olun

cnm benim geçmiş olsun, iysin dimi şimdi, çok korkmuşsundur yaaa

Sorma canım ödüm koptu hep konuştum kızımla tüm gece "daha erken kızım bak seni benden ayırırlar 1 ay filan ayrı kalırız naparım ben sensiz dayan 1 ay daha burada yaşa kzıım" diye anlattım durdum ama dinledi sanırım:))

CANCAN,ASLINDA BEN BASKILI BEBE ELBİSESİNİ 21 HAZİRAN YILDÖNÜMÜ İÇİN YAPTIRIYODUM, Bİ GÜN ÖNCE BABALAR GÜNÜ... AYYYY KUZU BEN DAYANAMAM VERİRİRM GELİR GELMEZ HERALDE... kaydirigubbakcemile3

Çİğdemcim sen geride kaldın kuşum biz body aldık kocişlere hediye onun işin çiğdoşun kocişinin bilmemesi lazım

Senin suyun mu sızmış? Doktoruna niye görünmedin canım?? Ben de geçen gece, artık uykusuzluğun verdiği durumdan mütevellit, çok affedersiniz klozette uyuyakalmışım. Başım önüme düşerken uyanıverdim. Bir de gülmüştüm "anne haller" konusunda bir anneşin de başına gelmiş hemen hemen aynısı. Hey Allah'ım ya, bu uykusuzluk neler yaptırıyor??

dinler annesi dinler güzel kızın seni, dikkat et sen yinede, fazla yorma kendini, doktor kontrolüne ne kadar var senin

bazen bende bu ıslaklığı hissediyorum ama havalar o kadar sıcak ki ter diye düşünüp çamaşır değiştiriyorum

Günayddın kızlarrr nasılsınız gorusmeyelııı..?biz ıyıydık kıızmla ama dun aksamdan berı sağğ tafımda bıa grı war tam nefes almamı engellıyor nerem oldugunda tam bılmıyorum belımın ustu sızlııyoo.sertleşmıste orasıı umraım bı sorun yoktur..bu arada haızranada girdıkk bir ay daha yaklaştık yawrucaklarımızaaaaaa...

evet hergün biraz daha yaklaşıyoruz yavrularımızı kucağımıza almaya çok heyecanlı kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin, geçmiş olsun. Bebik poposunu mu dayamış ne?? Benimki de akşam dayadı poposunu nefes alamadım, ben ağlıyorum; kocam da şişlik yere (poposuna yani) pıt pıt vuruyor ki dönsün diye.
kaydirigubbakcemile2

Günaydın canımcım,artık zaman daralıyo, ee ağırlaştıkça ağrılar da olcaktır! Çok kötü hissediyosan kendini doktora git istersen kuzu, ne zaman kontrolün? CADIARZU

bende dün ayağımın şişliği yüzünden oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım valla, canım yanıyodu , tabanlarım acıyodu, eşim sağolsun soğuk su yaptı birazda masaj yaptı geçti gibi ama bugün yine aynı olcak biliyorum, çok kötü oluyorum kızlar, tuzluyada dikkat ediyorum ama

Günaydın canımcım,artık zaman daralıyo, ee ağırlaştıkça ağrılar da olcaktır! Çok kötü hissediyosan kendini doktora git istersen kuzu, ne zaman kontrolün? CADIARZU

ay canım pazartesı gııdeıcez doktora ozmana kadar gecer ınsallah. ewt zaman daralıyor esass zor gunler sımdı baslıyor galıba.. hem sıcak hem bebısler buyuıyor ıyıce agırlasıyoruz hareket etmemızde zorrlasıyor artık..ama en zoru bu sıcaklar olucak gıbı gelıyor ben dayanamıyorum hemen elım ayagım bı hs oluyorum cok sıcakk ewden cıkmayı dusunmuyorum işten cıksaydım bii ..buyrunnnnnnnnn

dinler annesi dinler güzel kızın seni, dikkat et sen yinede, fazla yorma kendini, doktor kontrolüne ne kadar var senin
Canım p.tesi 32+0 var rapor için gidicem zaten o yüzden durunca akıntı ben de gitmiyim dedim bebeişin de maşallah çok hareketli rahatladım biraz. Ama gidince sorucam bugün de bol bol su içiyorum aslında arasam mı diye de düşünüyorum ama kararsız kaldım

Aynı durum bende de var canım eve gider gitmez buz gibi suya koyuyorum zonkluyor "anne olmak çoook zor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…