2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm senı anlıyorum bende yataga yatınca bazen ayagımın altından ates cıkıyor sankı uyuşuyor, keçelenıyorr uyuyamıyorum aglıyasım gelıyor( bıraz sıcaklardan etkılenıyorr.cok yuruyorsan yada cok oturuyorsan onada dıkkat ett..soguk su ıyı gelıyor dedıgın gıbı..

canım benim de elim ayağım şişmeye başladı akşamları ayaklarımın altı yanıyo sabah yataktan kalkarken üstüne basamıyorum acıdan üstelik bu durum galiba daha da ağırlaşacak ama düşünsene anne oluyoruz bu kadarına katlanabilirim diye düşünüyorum

Ah ah, o şişliklerden ben de çekiyorum. Tuzlu yesem şişiyor, yemesem şişiyor; ayakta dursam şişiyor, bütün gün otursam yine şişiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kocam sağolsun ovuyor geceleri. Ama maalesef işe yaramıyor. mafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız?
ahh ayak demeyin geçen hafta o kadar iyiydimki hiç şişmiyordu ama bu hafta öldürdü beni ayaklarım biraz fazla ayakta kalsam eve gittiğimde geç uzansam inmiyor ayaklarım yaklaşık bi 2-3 saat aralıksız kalmadan yatmam lazım

kızlar evt, zor döneme girdik hepimiz galiba, şu sıcaklarda zorlıycak bizi, Allah hepimize kolaylık versin ne diyim, sabah bende ayağımı yere koymadan önce bi düşünüyorum valla, herkes benim gibiymiş demek ki ,

Hoşgeldin... Bu şişlikleri sıcaklar da etkiliyor. İzmir cehennem gibi ayaklarım şiş; 1-2 hafta önce hava soğumuştu, battaniyeyle uyuyorduk. Birkaç gün rahat ettim, şişmedi patilerim.

Aradım muayenedeymiş neyse öğlenden sonra denerim artık

Didemcim geçmiş olsun. Bence bişey yoktur endişe etme. bu dönem çok normal. zaten suyun gelince anlıyosun. bir seferlik olan bişey değil. ayağa kalkerken, hapşururken öksürüken fış fış akıyo. benim suyum gelmişti ilk doğumda akıntıdan farklıyıd anlaşmıştım. ama dr. anlamadı o ayrı. bu tarz durumlar için urnusol kağıdı bulundurun. dr.dan isteyim temin eder size. aminiyon sıvısı kaçağı varsa kağıt renk değiştiriyo. aklınızda olsun.

Sağol didemcim ya dediğim gibi içim rahat ya çünkü durdu ama akşam korktum bugün de kızım sanki korkma annecim der gibi sabah beri oynuyor. Birazdan müdüre p.tesi doktora gidiceğimi söylemeye gidicem dua edin sinir etmesin beni

Ben iyiyim içerdeki bebeğim de dışardaki bebeğim de iyi çok şükür. (bende bebek çok)kaydirigubbakcemile3

Allah iyilik versin kuzum..
Ayol tecrübeli anneler bize hiç anlatmadı bebeklerin altını açınca bir anda cortlayabileceğini...
kaydirigubbakcemile3

gebelikte rutin kontrollere gitmek senin yasal hakkın. bişey derse bana gönder sen onu klava:

serdem geçmiş olsun.şu müdürlerde gıcıklar ya aslınca takmıyıcaksın valla benimle aynı olan ark azcık tansiyonu düştü gitti 25 gün rapor oldu ohh valla ben olsam düşünürüm işler kalmasın ayıp olmasın diye

doğru bu şişlikleri sıcaklarda etkiliyor olabilir geçen hafta pek rahattım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…