bende dün ayağımın şişliği yüzünden oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım valla, canım yanıyodu , tabanlarım acıyodu, eşim sağolsun soğuk su yaptı birazda masaj yaptı geçti gibi ama bugün yine aynı olcak biliyorum, çok kötü oluyorum kızlar, tuzluyada dikkat ediyorum ama
bende dün ayağımın şişliği yüzünden oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım valla, canım yanıyodu , tabanlarım acıyodu, eşim sağolsun soğuk su yaptı birazda masaj yaptı geçti gibi ama bugün yine aynı olcak biliyorum, çok kötü oluyorum kızlar, tuzluyada dikkat ediyorum ama
Canım p.tesi 32+0 var rapor için gidicem zaten o yüzden durunca akıntı ben de gitmiyim dedim bebeişin de maşallah çok hareketli rahatladım biraz. Ama gidince sorucam bugün de bol bol su içiyorum aslında arasam mı diye de düşünüyorum ama kararsız kaldım
istersen bi ara , sen bilirsin ama
günaydın kızlar nasılsınız?
ahh ayak demeyin geçen hafta o kadar iyiydimki hiç şişmiyordu ama bu hafta öldürdü beni ayaklarım biraz fazla ayakta kalsam eve gittiğimde geç uzansam inmiyor ayaklarım yaklaşık bi 2-3 saat aralıksız kalmadan yatmam lazım
Aradım muayenedeymiş neyse öğlenden sonra denerim artık
herkese merhaba. sonunda gelebildim.
Hoşgeldinnn.... a.s.
hoşgeldın cnm nasılsın?? bebeıısn nasıll:ecrin_bebek:
Ben iyiyim içerdeki bebeğim de dışardaki bebeğim de iyi çok şükür. (bende bebek çok)kaydirigubbakcemile3
Sağol didemcim ya dediğim gibi içim rahat ya çünkü durdu ama akşam korktum bugün de kızım sanki korkma annecim der gibi sabah beri oynuyor. Birazdan müdüre p.tesi doktora gidiceğimi söylemeye gidicem dua edin sinir etmesin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?