2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah iyilik versin kuzum..
Ayol tecrübeli anneler bize hiç anlatmadı bebeklerin altını açınca bir anda cortlayabileceğini...
kaydirigubbakcemile3

Konusu geçmemiş demek ki. şelale gibi süzülür o cıvık kakiş. Dua edein suratınıza pörtlememiş. ege 1 haftalıkken 1 gün boyunca kakişini yapamadı.ıkınıyo ama nasıl. annemle ben masaj yaptık karnına, bacaklarını karnına çektik uğraşıyoruz. annem makatını uyaralım yapsın çocuk dedi. açtık bezi ayakları diktik yukarı ege bi zortlattı annemim ağzı yüzü üstü başı koltuklar. her yer mok oldu kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar ya kaçtane body aldınız patikli alt hastane çıkışı kaçar tane aldınız bana hala az gibi geliyor eşimde yeter artık diyip duruyor ama sanki bebeğim doğunca alışverişe çıkamıyıcam bi şey alamıyıcam gibi geliyor

delikafaduldendelikafadulden:hooray:

:roflol: :roflol: :roflol: Demek bizimki de ıslak bezle silince uyardık, o da saldı çekirgeleri. Allah'tan siper aldık bezle de sıçramadı oramıza buramıza kaydirigubbakcemile3

daha kızımıa hiç bişey almadım. oğlumda 32. haftada herşey hazırdıi ne rahat insanım yaaa. ama tecrübelerimi söyleyim en az 10 body, en az 10 ayaklı patik. en az 6-7 tulum/takım. hastaneye en az 3 takım/tulum lazım. bunlar 0-2 aylık. yani 56 cmlik. sonra bi bukadar 62 cmlik al 3-6 ay yani. sonrasını stoklama bebeğin gelişimine göre alırsın misal biz 6-9'u atlayıp 9-12 ay aldık. ege 4. ayda 9 kiloyu geçmişti. 6-9'lar patladı.

:roflol: :roflol:

Hoşgeldin canımcım, biz kuzumla iyiyiz! Sen de kuzun da iyisinizdir umarım zemuszemus

Hoşbulduk tatlım bizde şükür çok iyiyiz bebemle..şu 30.haftaya bide ben girebilseydimm :)) yarında randevumuz var iple çekiyorum gitmeyi :))

Hımmm, haklısın vallahi. Öyle yapmak lazım.

merhaba kızlar...

didem geçmiş olsun dikkat et kendine işyerinde seni biraz üzüyorlar sen sakin olmaya çalış hep Masal ı düşün canın sıkıldığında... hepsi vaktinde gelir inş. minicik halleriyle küvezlerde uğraşmasın kuzucuklarımız...

:roflol: :roflol: :roflol: Demek bizimki de ıslak bezle silince uyardık, o da saldı çekirgeleri. Allah'tan siper aldık bezle de sıçramadı oramıza buramıza kaydirigubbakcemile3

Bi de erkek bebek acaip menzil alır çiş yaparken . ben egenin altını açınca bi parça pamuğu pipisnin üzerine kapatıyodum ki çiş yaparsa uzun namlulu olmasın en azından aşağı süzülsün diye. hatta bunun için bi kapak yapmışlar bi bebek mağazasında gördüm bee-bee diye. nasıl beceriyorsa alt açmaının sınırlarını bile taşırıyor bunlar yahu.

Sağol missgrafik canım evet ya üzüyorlar ama dün akşamdan sonra hiç 1 şey öenmli değil benim için sırf kızımı düşünüyorum

valla şimdi yakşalık 10 tane body var bunların çoğu kolsuz bi kısmı uzun kollu patikli altla zıbın sanırım 7 tanede ondan var 2 tane hastane çıkışı yardımcı diye bi şey 4 tane pijama 3 tane hastane çıkışı biri 20 parça diğerleri 12 patikli altımız az sanırım 3 tane bunların hepsi 40 çıkıncaya kadar yani 56 cm sanırım bi takım daha var oda 2 ay. ha bide 15 tane iz yapmayan çoraplardan ay azmı ya sonrası için napıcam pırt diye büyüyücek

canım ben 8 tane ayaklı pantolon 6 tane onlara uygun kolsuz body aldım ne olur ne olmaz diye 2 tane uzun kollu body aldım 3 tane normal tulum var 2 tane set var şimdilik 1 tane hastane çıkışı ve 3 takım zıbın var bunlurı almıştım şimdi zaten öyle çıkıp bişey alacak halim yok ayaklarım ağrıyor

Eh benim de işim iş o zaman, ben de öyle yapayım da zamansız yağmura yakalanmayayım di mi??
:roflol:

bence bodylere uzun kollu ya da yarım kollulardan birkaç tana daha ekle. bebekler ilk ay çok üşüyor 37. derceden çıktıkları için yaz bile olsa evler en fazla 25-26 derce olacak. patikli alt 2-3 tane daha alsan yeter. üst kıyafeti baya var anladığım kadarıyla. sen bide 2 aydan sonrası için 3-5 bişey al. çıkamazsın falan. zararı olmaz zaten alınacak. çorap yeter de artar bile.

Aradım doktorumu gel bebeğin sıvısına bakalım dedi ben de dedim ptesi randevum diye o zaman bol bol su iç dinlen eğer tekrarlarsa gece bile olsa gel dedi

bakalım kız da neler yaşıycaz. erkek çocuk kolaydı ne yalan söyliyim

O zaman iyi :)) benimde oğluşum olcağı için kolay mı olcak yanii.buarada hangi anlamda kolay??

Yaa bide bende askılı çıtçıtlı badilerden aldım ilk 3 ay için.tabi yarım kollu ve uzun kollu olanlarda var.ama bunlar daha çok 3 ay sonrasına uygun aldım.kolsuz badileri tulumlarının içine iç çamaşırı misali giydirmicezmi cnm ilk aylar..ben öle düşündüm hep..:uhm:

slm güzel anneler nasılsınız bakalım bu gün biz babamızı gönderdikten sonra uyuyamadık belimde sızlama tarzında acı var birde kasıklarım sızlıyor anlamadım yalancı kasılmalarmı yaşıyorum acaba neyse oğluşum hareketli bu gün kıpır kıpır iyiyiz anlaşılan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…