Aradım doktorumu gel bebeğin sıvısına bakalım dedi ben de dedim ptesi randevum diye o zaman bol bol su iç dinlen eğer tekrarlarsa gece bile olsa gel dedi
O zaman iyi :)) benimde oğluşum olcağı için kolay mı olcak yanii.buarada hangi anlamda kolay??
Yaa bide bende askılı çıtçıtlı badilerden aldım ilk 3 ay için.tabi yarım kollu ve uzun kollu olanlarda var.ama bunlar daha çok 3 ay sonrasına uygun aldım.kolsuz badileri tulumlarının içine iç çamaşırı misali giydirmicezmi cnm ilk aylar..ben öle düşündüm hep..:uhm:
benim avim çok sıcak oluyor o nedenle ben galiba sadece kolsuz giydircem
O zaman iyi :)) benimde oğluşum olcağı için kolay mı olcak yanii.buarada hangi anlamda kolay??
Yaa bide bende askılı çıtçıtlı badilerden aldım ilk 3 ay için.tabi yarım kollu ve uzun kollu olanlarda var.ama bunlar daha çok 3 ay sonrasına uygun aldım.kolsuz badileri tulumlarının içine iç çamaşırı misali giydirmicezmi cnm ilk aylar..ben öle düşündüm hep..:uhm:
BBalar günü için biz body yaptırdık
erkek bebeğin bakımı daha kolay. mesela alt değiştirirken özellikle dikkat etmen gereken sadece pipi ucu. ben havalar ısınınca (ege şubat doğumlu)soktum çeşmenin laltına yıkadım poposunu. ama kız öyle değil. önden arkaya temzilenecekmiş, idrar yolları çok çavuk enfeksiyon kaparmış falan.
bodyi iç çamaşırı gibi giydircez canım ama bana ilk zamanlar üşür gibi geldi. doğunca farkedeceksin bak. o sıcakta bile bedeni soğuk olacak. yağ tabakaları ilk doğduğunda yeterince gelişmemiş olduğundan hemen üşüyorlar. ege kış bebeğiydi ama ev çok sıcaktı bizim. biz ince pijamayla bile yanarken, ege 4 kat üstle üşürdü. altını açtığımda (altında çorap üzeri yün patik üzerinde patikli alt ve en üstte patikli tulum) ayakları buz gibi olurdu. ısıtamıyor kendini. biz bi de uyutruken ayaklarınıjn altına sıcak su torbası koyardık. ısınınca rahat rahat uyurdu.
slm güzel anneler nasılsınız bakalım bu gün biz babamızı gönderdikten sonra uyuyamadık belimde sızlama tarzında acı var birde kasıklarım sızlıyor anlamadım yalancı kasılmalarmı yaşıyorum acaba neyse oğluşum hareketli bu gün kıpır kıpır iyiyiz anlaşılan :)
Missgrafik tatlım bence ayıp olmaz 1 tane öyle bir şey yap yine istersen başka 1 şey daha alırsın.
Ben de acıktım be didoş bu arada açık görüşe 4günüm kaldı...
Nurcancım şekerim hoşgeldin. Biz iyiyiz şükür, sen nasılsın?
Evet hayatım, alıştırma sancıların tutmuş. Doğuma hazırlıyor bünyemiz bizi.
Selam arkadaşlar..nasılsınız bakalım bugün
bizde iyiyiz pisicim ne olsun doğuma hazırlanıyoruz bakalım şunun şurasında ağustosa ne kaldı değilmi valla ben temmuzda doğururum diyorum en son gittimğimde 31 temmuz olmuştu doğumum bakalım ne zaman gelir benim erkek :):asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?