2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 8 ağustos gözüküyor ama bende senin gibi temmuz sonu olur gibi geliyor hayırlısı inş.

Selam kızlarrrrr. a.s. Nasılsınız ?Ben bi geçmişi okuyup geliyorum. Bılgisayar kocişteydi ,anca sıra geldi bana. kaydirigubbakcemile3

o zaman her kes temmuzu bekliyor desenize 20 temmuzdan sonra başlar doğumlar tabi ikiz annelerimizde var onların bebişleri belki daha erken gelebilir ama herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz sağlıcakla alırız meleklerimizi kucağımıza

Ben de geldim doydum çok şükür erken su gelmesini okudum moralim bozuldu ya şimdi kadın da bir daha gelmezse panikleme dedi ama ben huzursuz oldum. Bu arada çiğdoş kardeşinden haber var mı

Ben de geldim doydum çok şükür erken su gelmesini okudum moralim bozuldu ya şimdi kadın da bir daha gelmezse panikleme dedi ama ben huzursuz oldum. Bu arada çiğdoş kardeşinden haber var mı

ikinizin zamanlamasıda mükemell didimcim aynı anda damladınız valla :))):lepi:

Selam kızlarrrrr. a.s. Nasılsınız ?Ben bi geçmişi okuyup geliyorum. Bİlgisayar kocişteydi ,anca sıra geldi bana. kaydirigubbakcemile3

CANIM BENİM HOŞGELDİN, BU ARADA SIRF MERAKTAN MAYIS ANNELERİNİN BEBELERİ RESİM KOYMUŞ MU Bİ BAKİM DEDİM, Bİ KAÇ SAYFA OKUDUM SADECE; AYYYYY O NASIL GERGİN Bİ ORTAM, HERKES HERKESE LAF SOKMUŞ,TUHAF TUHAF KONUŞMUŞ.... BİZİM TOPİK SÜPERMİŞ YA, SEVGİ SAYGI VAR, DESTEK VAR.... ŞAŞTIM KALDIM VALLA... :1shok:

hoş geldin canımm bizde ii çok şükür ne olsun doğumu konuşuyorduk az kaldı malum :)))))

Hoşbulduk canımmm. opuyorumnanaktan Ay bende çanta bakıyorum netten. daha almadım da.

Ne suyu, ne erken gelmesi. Daha geçmişi okuyup bitiremedim. Kimin suyu geldi? Ya bendende su gibi bişey geliyodu 2 gündür. Bugün yok.

Hoşbuldum canımmm.opuyorumnanaktan Ay sorma , onlar mayıs anneleri değil, mayıs cadıları . kaydirigubbakcemile3 :roflol: Başlık açmışlar resim diye, ama ekleyen silmiş hemen.Madem siliceksiniz gidin msnden falan gösterin birbirinize değil mi ? Birde kızı kovdular git haziran annelerinin bebeğine bak diye. Sanki KK kendi malları. Bende kendimi tutamayıp verdim ağızlarının paylarını. klava: klava: kaydirigubbakcemile3

Sadece mayıs değil, haziran anneleride kendi aralarında tartışmışlar ve banlanmıştı çoğu . Bizim anneler gibi birbiriyle iyi geçinen anneler pek yok.

ben aldım çantasını oğluşumun bol gözlü şöyle eminönünden çok kullanışlı valla :))

bende okudum valla iyiyapmış berrakcım eline sağlık :))

Biraz asabilik var bende .:roflol: Böyle haksızlıklarda tutamam kendimi . kaydirigubbakcemile3

ben aldım çantasını oğluşumun bol gözlü şöyle eminönünden çok kullanışlı valla :))

Bende burda gece pazarı kuruldu,beğendim bi tane ama deseni hoşuma gitmedi. Fiyatı da çok uygundu,25 tl. Ama hamile kalmadan önce nike'ta bi çanta beğenmiştim, spor ve pembeli falan. O zaman hiç aklıma gelmedi ki. :roflol: Gözümde kalmıştı çantada ama çok spor kullanmadığım için almamıştım. Bakalım ne alıcam . kaydirigubbakcemile3

gÜLE GÜLE KULLANIN NURCANCIM BEN almadım çanta benim çok gözlü çantam vardı üni. zamanından çok az kullanmıştım omuzdan askılı.Hem onu kullanırım dedim hem de bebekarabasının yanında chicconun bakım setini çantasını filan hediye etmişlerdi onmun da k.rengi çantası var onu da kullanırım. Onun dışında gerekirse alıcam canım. Hastaneye zaten bavulla gidiyorum resmen

ayy kızlar demin uyuyodum ya şimdi ben rüyamda bişey gördüm böyle hamurişi..
kaynanamla oturmuşuz karşılıklı yapıyoruz.Bir uyandım midem deli gibi kazınıyor.
ama nasıl acıkmışım.dedim ne olursa olsun gidicem alıcam ve yapıcam onu dedim.
Canımda çok istedi çünkü.yanınada bi ayran ooohh miss gibi..derken telim çaldı dayımın
kızıyla konuşuyoruz arkasından da kapı çaldı ben bir elimde tel kapıyı açtım bir de baktım
ki ne göriym kaynanam yapmış o şeyden bana getiriyor.rüyanın devamı gibi yaakaydirigubbakcemile3
allahım ne kadar sevindim.dolaptada ayran vardı yedim gitti saniyede ama DOYMADIMMcokacimcoook

Uyudun mu kuşum sen?Ne yaptın anlat bakalım. Ben malum çalıştım durdum

önce biraz iş yaptım canımcım sonrada dayanamadım küt yatağakaydirigubbakcemile3
yatar yatmaz uyumuşum ama 1 saatçik bile değil benim yavru ne güzel kıpraşmıyo
diyodum ama bi baktım ki zıplıyo içerde.Sonra bi de bisim yavru bi muhabbet kuşumuz var çok çüçük sarı böylle ama cin gibi bişey o da çülik çülik yaptı uyutmadılar beni.
öyle tatlı bişi ki şimdide kafasını çanın içine sokuyo öyle duruyokaydirigubbakcemile3

didoşçum çıkmamış daha mr sonucu cnm bekliyoruz..

Geçmiş olsun canım, bende kardeşini sorucaktım. Allah'ın izniyle temiz çıkar sonuçlar.Bende sabah markete gittim. Yoğurt aldım, bayağı büyük almışım. kaydirigubbakcemile3 Dedim ayran yapar içerim. Seviyorum ayranı. opuyorumnanaktan Süt içmiyorum pek fazla.Oh senin yemekli rüyaların gerçekleşiyo , ne güzel. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…