- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
BENİM DE 9 AĞUSTOS GÖRÜNÜYO SAT'A GÖRE.. AMA BEN TEMMUZUN SON İKİ HAFTASINDA OLUR DİYE BEKLİYORUM. BURDA Bİ ARKDAŞIM VAR; SATLAR AYNI,O 25 TEMMUZDA DOĞUM YAPTI! TEMMUZ BİZİM AYIMIZ OLABİLİR BAKALIM, NE VARSA BU AY HALLEDELİM KUZULAR VALLA, TEMMUZ HEM ÇOK SICAK OLCAK, HEM DAHA DA AĞIRLAŞICAZ! kaydirigubbakcemile5
o zaman her kes temmuzu bekliyor desenize 20 temmuzdan sonra başlar doğumlar tabi ikiz annelerimizde var onların bebişleri belki daha erken gelebilir ama herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz sağlıcakla alırız meleklerimizi kucağımıza
ben geldiiiiiiim
Selam kızlarrrrr. a.s. Nasılsınız ?Ben bi geçmişi okuyup geliyorum. Bİlgisayar kocişteydi ,anca sıra geldi bana. kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiiiiim
Ben de geldim doydum çok şükür erken su gelmesini okudum moralim bozuldu ya şimdi kadın da bir daha gelmezse panikleme dedi ama ben huzursuz oldum. Bu arada çiğdoş kardeşinden haber var mı
Selam kızlarrrrr. a.s. Nasılsınız ?Ben bi geçmişi okuyup geliyorum. Bİlgisayar kocişteydi ,anca sıra geldi bana. kaydirigubbakcemile3
hoş geldin canımm bizde ii çok şükür ne olsun doğumu konuşuyorduk az kaldı malum :)))))
Ben de geldim doydum çok şükür erken su gelmesini okudum moralim bozuldu ya şimdi kadın da bir daha gelmezse panikleme dedi ama ben huzursuz oldum. Bu arada çiğdoş kardeşinden haber var mı
CANIM BENıM HOŞGELDıN, BU ARADA SIRF MERAKTAN MAYIS ANNELERıNıN BEBELERı RESıM KOYMUŞ MU Bı BAKıM DEDıM, Bı KAÇ SAYFA OKUDUM SADECE; AYYYYY O NASIL GERGıN Bı ORTAM, HERKES HERKESE LAF SOKMUŞ,TUHAF TUHAF KONUŞMUŞ.... BıZıM TOPıK SÜPERMıŞ YA, SEVGı SAYGI VAR, DESTEK VAR.... ŞAŞTIM KALDIM VALLA... :1shok:
bende okudum valla iyiyapmış berrakcım eline sağlık :))
ben aldım çantasını oğluşumun bol gözlü şöyle eminönünden çok kullanışlı valla :))
didoşçum çıkmamış daha mr sonucu cnm bekliyoruz..
Uyudun mu kuşum sen?Ne yaptın anlat bakalım. Ben malum çalıştım durdum
didoşçum çıkmamış daha mr sonucu cnm bekliyoruz..
ayy kızlar demin uyuyodum ya şimdi ben rüyamda bişey gördüm böyle hamurişi..
kaynanamla oturmuşuz karşılıklı yapıyoruz.Bir uyandım midem deli gibi kazınıyor.
ama nasıl acıkmışım.dedim ne olursa olsun gidicem alıcam ve yapıcam onu dedim.
Canımda çok istedi çünkü.yanınada bi ayran ooohh miss gibi..derken telim çaldı dayımın
kızıyla konuşuyoruz arkasından da kapı çaldı ben bir elimde tel kapıyı açtım bir de baktım
ki ne göriym kaynanam yapmış o şeyden bana getiriyor.rüyanın devamı gibi yaakaydirigubbakcemile3
allahım ne kadar sevindim.dolaptada ayran vardı yedim gitti saniyede ama DOYMADIMMcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?