Biraz asabilik var bende .:roflol: Böyle haksızlıklarda tutamam kendimi . kaydirigubbakcemile3
Bende burda gece pazarı kuruldu,beğendim bi tane ama deseni hoşuma gitmedi. Fiyatı da çok uygundu,25 tl. Ama hamile kalmadan önce nike'ta bi çanta beğenmiştim, spor ve pembeli falan. O zaman hiç aklıma gelmedi ki. :roflol: Gözümde kalmıştı çantada ama çok spor kullanmadığım için almamıştım. Bakalım ne alıcam . kaydirigubbakcemile3
gÜLE GÜLE KULLANIN NURCANCIM BEN almadım çanta benim çok gözlü çantam vardı üni. zamanından çok az kullanmıştım omuzdan askılı.Hem onu kullanırım dedim hem de bebekarabasının yanında chicconun bakım setini çantasını filan hediye etmişlerdi onmun da k.rengi çantası var onu da kullanırım. Onun dışında gerekirse alıcam canım. Hastaneye zaten bavulla gidiyorum resmen
ayy kızlar demin uyuyodum ya şimdi ben rüyamda bişey gördüm böyle hamurişi..
kaynanamla oturmuşuz karşılıklı yapıyoruz.Bir uyandım midem deli gibi kazınıyor.
ama nasıl acıkmışım.dedim ne olursa olsun gidicem alıcam ve yapıcam onu dedim.
Canımda çok istedi çünkü.yanınada bi ayran ooohh miss gibi..derken telim çaldı dayımın
kızıyla konuşuyoruz arkasından da kapı çaldı ben bir elimde tel kapıyı açtım bir de baktım
ki ne göriym kaynanam yapmış o şeyden bana getiriyor.rüyanın devamı gibi yaakaydirigubbakcemile3
allahım ne kadar sevindim.dolaptada ayran vardı yedim gitti saniyede ama DOYMADIMMcokacimcoook
ayy kızlar demin uyuyodum ya şimdi ben rüyamda bişey gördüm böyle hamurişi..
kaynanamla oturmuşuz karşılıklı yapıyoruz.Bir uyandım midem deli gibi kazınıyor.
ama nasıl acıkmışım.dedim ne olursa olsun gidicem alıcam ve yapıcam onu dedim.
Canımda çok istedi çünkü.yanınada bi ayran ooohh miss gibi..derken telim çaldı dayımın
kızıyla konuşuyoruz arkasından da kapı çaldı ben bir elimde tel kapıyı açtım bir de baktım
ki ne göriym kaynanam yapmış o şeyden bana getiriyor.rüyanın devamı gibi yaakaydirigubbakcemile3
allahım ne kadar sevindim.dolaptada ayran vardı yedim gitti saniyede ama DOYMADIMMcokacimcoook
Oyyy canım benim,sıkma canını.. Bazı erkekler öyle napcan, analarına bişi diyemezler! Benim de en nefret ettiğim şey valla yatak odama girilmesi,hatta yatak odasını kilitleyip işe gitme olayını eşime alışkanlık haline getirttim benden sonra evden çıkıyo diye.. Oysa benim düşüncem farklıydı, kayınvalidemde anahtar var, acil bişi oldu mu eve uğruyo filan.. Ama eşimde hırsız mırsız konusu sanıyo :jeyyar: Ama sen anne olayına çok takılma, istediğin şeyi kaynanana şakavari söyle, mesela bi muhabbet esnasında de ki; "ayy geçen filanca kişi geldi, yatak odama girdi, çok sinir olurum birinin odama girmesine" de.. Ben bu şekilde istemediğim herşeyi kaynanama aşılıyom valla, anlıyo o da aynen uyguluyo! Eşlere kaldıysak yandık... Kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı işte.. Benim tutuyo valla, sen de bi dene, eşine deme bence, sen bi yolla duyur guclubacismile
Ben de eşime direkt söylemiyorum şaka vari söylüyorum bak diyorum annen ne hoş kadın böyle böyle yapıyor başkası olsa alınır ama ben alınmıyorum bile sonuçta kötülük yok içinde ama bu da fazla oluyor sen yine 1 uyar filan diyorum o da uyarıyor. Ya da ben dayanamayıp ters söylüyorum kavga çıkıyor
üff bu mr da 1 hftada çıkan birşeymiş normalde.
Kardeşim hastanede çalışıyor ya çabuk çıkartıcaklarmış
onunkini bugün belli olacak sonuçlar bir de kimse bilmiyor
yaavv teyzem biliyor bi ben bi de eşim.Kardeşimin eşi
söyletmiyor kimseye.Ama cidden çok önemli birşey çıkarsa
ozaman ben söyliycem valla ne demek annemlerde bilsin.
kızlarrr merhaba ben geldimmm sabah sağlık ocağına uğradım 2 aydır gitmiyordum kan tahlili idrar tahlilimi yaptık. tartıldık birde 3 kilo almışım 20 günde çok sinir oldumkadın hamur işini kes dedi sadece sabahları simit poça yiyordum:) ama akşamlaroı öle çok yemiyordum niye böle oldu anlamadım
bu arada geçmşi okuyup gelmek ne kadar ozrmuş ya:)
ya benim kayn. acayip cahil bi insan hani aşağılamak açısından demiyorum gerçekten öyle. şakavari söylüyorum zaten yoksa ota moka ağlıyo dediklerimize alınıyo hemn gitmeye kalkıoy. benim odaların kilitleri olsa kilitleyeceğim ama yok işte dün ağladım telefoında kocam nöbetteydi. dedi işte ağlama senin damla gözyaşına kıyamam falan ben halletmeye çalışırım falan dedi ayyy ama ne oldu ki eve gittim çekmecelerimi bile karıştırmış ne nerde bulamıyorumyatakodama girmiş kirli çamaşırları sepetten çıkartmış makineye atmış ama çalıştırmamış... ne yapayım ki ssen söle şimdi
ben zaten sabrımı sınıyorumcanımmmm
[
Afiyet olsun çiğdoş kız ayranla içilen hamurişini tahmşne ettim ben çok severim var ya oooffff. Neyse c.tesi yaptırırırım anneme ben hiç anlamam öyle açmakktan filan. Bu arada kaynanan da kedi olalı bir fare tutmuş. Ya kızlar benim aklım takılı kaldı şu gelen sıvıya. Ya bebeğin sıvısıysa ya 24 saat içinde sancım başlar doğurursam ya bebeğime 1 şey olursa ya da uzun süre ayrı kalırsak üffff. Ya enfeksiyon kaparsa suyu azaldı diye keşke aramasaydım doktoru basar giderdim şimdi 4 gün nasıl bekliycem
Afiyet olsun çiğdoş kız ayranla içilen hamurişini tahmşne ettim ben çok severim var ya oooffff. Neyse c.tesi yaptırırırım anneme ben hiç anlamam öyle açmakktan filan. Bu arada kaynanan da kedi olalı bir fare tutmuş. Ya kızlar benim aklım takılı kaldı şu gelen sıvıya. Ya bebeğin sıvısıysa ya 24 saat içinde sancım başlar doğurursam ya bebeğime 1 şey olursa ya da uzun süre ayrı kalırsak üffff. Ya enfeksiyon kaparsa suyu azaldı diye keşke aramasaydım doktoru basar giderdim şimdi 4 gün nasıl bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?