2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr merhaba ben geldimmm sabah sağlık ocağına uğradım 2 aydır gitmiyordum kan tahlili idrar tahlilimi yaptık. tartıldık birde 3 kilo almışım 20 günde çok sinir oldum kadın hamur işini kes dedi sadece sabahları simit poça yiyordum:) ama akşamlaroı öle çok yemiyordum niye böle oldu anlamadım
bu arada geçmşi okuyup gelmek ne kadar ozrmuş ya:)

nereden bileceksinki canım hamile kalırımda kullanırdiye ama belki farklı birşey bulursun çünkü sezonu geçtiği için aynısını bulman biraz zor olur

sağol canım benim varmış işte sende bende öyle birşey yoktu almam şarttı yani içimede sindi iyi oldu

afiyet olsun çidemcimmmm inşallah kardeşinin sonuçlarıda iyi çıkar hayatım dualarımız kardeşinle

üff bu mr da 1 hftada çıkan birşeymiş normalde.
Kardeşim hastanede çalışıyor ya çabuk çıkartıcaklarmış
onunkini bugün belli olacak sonuçlar bir de kimse bilmiyor
yaavv teyzem biliyor bi ben bi de eşim.Kardeşimin eşi
söyletmiyor kimseye.Ama cidden çok önemli birşey çıkarsa
ozaman ben söyliycem valla ne demek annemlerde bilsin.

ohhh afiyet olsun canımm

ya benim kayn. acayip cahil bi insan hani aşağılamak açısından demiyorum gerçekten öyle. şakavari söylüyorum zaten yoksa ota moka ağlıyo dediklerimize alınıyo hemn gitmeye kalkıoy. benim odaların kilitleri olsa kilitleyeceğim ama yok işte dün ağladım telefoında kocam nöbetteydi. dedi işte ağlama senin damla gözyaşına kıyamam falan ben halletmeye çalışırım falan dedi ayyy ama ne oldu ki eve gittim çekmecelerimi bile karıştırmış ne nerde bulamıyorum yatakodama girmiş kirli çamaşırları sepetten çıkartmış makineye atmış ama çalıştırmamış... ne yapayım ki ssen söle şimdi

ben zaten sabrımı sınıyorum canımmmm

[

teşekkürler canlarım inşallah yaaa.
inşallah birşey çıkmaz diyeceğim ama olmayan
şeyde görülmezki filmde.varki görünüyor bakalım
ne diyecek başhekim...

Afiyet olsun çiğdoş kız ayranla içilen hamurişini tahmşne ettim ben çok severim var ya oooffff. Neyse c.tesi yaptırırırım anneme ben hiç anlamam öyle açmakktan filan. Bu arada kaynanan da kedi olalı bir fare tutmuş. Ya kızlar benim aklım takılı kaldı şu gelen sıvıya. Ya bebeğin sıvısıysa ya 24 saat içinde sancım başlar doğurursam ya bebeğime 1 şey olursa ya da uzun süre ayrı kalırsak üffff. Ya enfeksiyon kaparsa suyu azaldı diye keşke aramasaydım doktoru basar giderdim şimdi 4 gün nasıl bekliycem

Pınarcım ben de seni merak ediyordum ne yaptı diye boşver uyma canım benim kaynanama da bir iyilik geldi bu ara tel. da bir iyi bir iyi. Dedik bebişe tek isim koyacağız sadece masal diye şimdi laf söyliycek yorum yapacak sandım iyi siz bilirsiniz sağlıklı olsun da dedi:)

didemcim bu kadar bunaltma kendini yazık kız masalımızıda sıkıyorsun eğer gerçekten su olsaydı durmazdı gelmeye devam ederdi bendende çok akıntı geliyor normalmiş bunlar üzme tatlı canını

canım ınsallah hayırlı haberlerını alırız cook gecmıs olsun korkmayın ya bazen doktorlar cok korkutuyor.

hoşgeldin canımmm.opuyorumnanaktan Ben hem geçmişi okuyorum, diğer sayfadanda yeni yazıları takip edip cevap yazıyorum. kaydirigubbakcemile3

İlk odana girdikleri zaman cevabını vericektin canım.Senden ses çıkmayınca onlarda yüz bulup girerler odana. Kocan söylemiyosa sen söyle rahatsız olduğunu.

Kız ben sana yazıyorum hiç görmüyosun. :dilcikar: 2 gündür benden de su gibi bişey geldi, renksiz kokusuz. 2 günde kaç kere iç çamaşır değiştirdim. Hatta ablama söyledim , doktora gitsene falan dedi. Ben dedim bişey değildir ya. Sonra dün doktora gittik, sormayı da unuttum. Ama doktor suyuna falan baktı, her gittiğimde bakıyo zaten de, normal dedi. Bugünde akıntı olmadı. O yüzden kötü düşünmüyorum ben. Sende de durduysa kötü düşünme canım.Suyun nerden geldiğini ben de anlamadım ama devam etmediği için rahatım. Devam ederse gidersin doktora.

tatlişim ya o sıvı varya öyle çok kiii.Ben 19.haftada aniyosentez oldum yaa dünyanın
suyunu almışlar 3 şırıngaydı düşün artık okadar küçükken kese filan okadar su aldılar ve de hiçbirşey olmadı..Suyu muyu azalmadı kuşum merak etme sen ben gözlerimle gördüm o alınan suyu doktora dedim susuz kalmasın gibilerden 1 gün içinde yerine koyar okadar suyu o dedi düşün yani şimdi hele hele dünyanın suyu var içimizde öyle gelecek çamaşırını ıslatacak ta suyu azalacak diye düşünme bikere.sonra acile gittiğim dr ne demişti arada olabiliyor öyle su kaçırmalar demişti hem kaç saat olmuş be kuşum doğum başlasa doğururdun bile şimdiye kadar sen gördün mü hiç suyu geldikten 2 gün sonra doğum yapan..hiiiç merak etme bak kaç kişiden geldi bişey oldu mu?maşallahımız var..

Bu arada açılarak yapılan bişi değil kuşum hazır yufkadan yapıosun kolay bulunur diye söyledim..hazır yufkayı alıyosun neyse...anladın sen onu...sempatiksalakcinni

Anam bu doruk napıo bana içerde yaaa çimdik gibi bişey gene kaç haftalardır yoktu.Nasıl canım yandı varya...ohaoldumsmile

defne25 inşallah iyi haberleri gelir kardeşinin çok geçmiş olsun.
serdem sende hemen üzülme senin öyle foş diye gelmemiş su anladığım kadarıyla az bak toxicdaisy baya gelmişti çok şükür sorunu yok merak etme

berrakada

canım korkma bendende bazen ıslaklık gelıyor normalmıs onlar bacaklarından asagı dogru bı sızma hıssedersen gel dedı doktor bana bızım bu haftalarımızda yalancı sancılarmızda olacakmıs doktor dun anlattı banada uzanıp bı sure dınlenın gecmeyıp sıklasırsa sancılarınız hemen gelın dedı bıde bana cok yurume yorma kendını oyle dedı ben sezercık ıstıyorum artık kesınlestı unıverstede dogum yapcam burdada normal yok zaten benımde ısıme geldı ben normlın acısından falan korkmuyorumda bebıse zararı olur sıkısır falan allah korusun ondan cok korkuyorum

PIN hoşgeldin cnm..
onat aspirin sağolun kızlar
Nolur çok dua edin yaaa bişey çıkmasın bi yanılma bişeydie inşallah..
ay neler atlattı kızkardeşim bu çok fazla gelir ona...

neyse kızlar benim annem geliyormuş etraf toplu ama toz falan alayım valla benim asıl kaynana annem olur aslında çok titiz karıdır birşey bulur muhakak öpüyorum sizi yine uğrarım :))

merhaba kızlar nasılsınız....bebişler ıyıdır insallah
ben 2 3 gundur oğlumun kıpırtılarını hafıf hafıf hıssedıyorum bazen asırı yapıyo eskısı gıbı değil yerı daraldığı içinmi acaba sızınde oylemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…