neyse kızlar benim annem geliyormuş etraf toplu ama toz falan alayım valla benim asıl kaynana annem olur aslında çok titiz karıdır birşey bulur muhakak öpüyorum sizi yine uğrarım :))
berrakada
canım korkma bendende bazen ıslaklık gelıyor normalmıs onlar bacaklarından asagı dogru bı sızma hıssedersen gel dedı doktor bana bızım bu haftalarımızda yalancı sancılarmızda olacakmıs doktor dun anlattı banada uzanıp bı sure dınlenın gecmeyıp sıklasırsa sancılarınız hemen gelın dedı bıde bana cok yurume yorma kendını oyle dedı ben sezercık ıstıyorum artık kesınlestı unıverstede dogum yapcam burdada normal yok zaten benımde ısıme geldı ben normlın acısından falan korkmuyorumda bebıse zararı olur sıkısır falan allah korusun ondan cok korkuyorum
Berrakada canım sorsaydın keşke doktora ben gidince sorarım sana da söylerim ama dediğin gibi gerçekten bir şey olsa o anlardı bakınca ultrasondan.
Ay valla sizlerde de olmasa bu sıvı gelişi ben şimdiye endişeden doğurmuştum.
Kız çiğdoş ben veriyorum mevlut şekerinin siparişini "hoşgeldin Masal bebek" yazdıracağım kartına da
Benim bugün hiç gelmedi zaten o sıvı.Alt tarafımda ağrı var 4-5 gündür. Sol tarafımdaki kemiğim acıyo. Yürüdükçe artıyo ağrı. Bi türlü geçmedi. Doktora sordum. Kemikler açılıyo yavaş yavaş dedi. Doğuma hazırlıyomuş kendini vücut. O ağrılar olur dedi.Kızımın kafası aşağıda şimdi ,ayaklar yukarda. Önceden yan gibi duruyodu. Büyüdüğü için herhalde ağrı oluyo.Yürüyüşe çıkmıştım 2 gün önce, bebek içerde nasıl kasıyodu karnımı, yalancı sancıymış o da. Bi de aşağıya dönünce baskı yapıyo. Ay ben de sezeryandan korkuyorum. Aslında korkuyorum demeyelimde 7 kat kesiliyo, dikiliyo ya. Tuhaf geliyo bana. ablam sezeryan olmuştu. İlk günler ağrıdan zor kalkıyodu. Tabi herkesin bir olmuyo ama insan yaşayan birini görünce bi garip oluyo işte. bilmiyorumkismile
neyse kızlar benim annem geliyormuş etraf toplu ama toz falan alayım valla benim asıl kaynana annem olur aslında çok titiz karıdır birşey bulur muhakak öpüyorum sizi yine uğrarım :))
merhaba kızlar nasılsınız....bebişler ıyıdır insallah
ben 2 3 gundur oğlumun kıpırtılarını hafıf hafıf hıssedıyorum bazen asırı yapıyo eskısı gıbı değil yerı daraldığı içinmi acaba sızınde oylemı
Berrakada canım sorsaydın keşke doktora ben gidince sorarım sana da söylerim ama dediğin gibi gerçekten bir şey olsa o anlardı bakınca ultrasondan.
Ay valla sizlerde de olmasa bu sıvı gelişi ben şimdiye endişeden doğurmuştum.
Kız çiğdoş ben veriyorum mevlut şekerinin siparişini "hoşgeldin Masal bebek" yazdıracağım kartına da
Pınarcım ben de seni merak ediyordum ne yaptı diye boşver uyma canım benim kaynanama da bir iyilik geldi bu ara tel. da bir iyi bir iyi. Dedik bebişe tek isim koyacağız sadece masal diye şimdi laf söyliycek yorum yapacak sandım iyi siz bilirsiniz sağlıklı olsun da dedi:)
hoşgeldin canımmm.opuyorumnanaktan Ben hem geçmişi okuyorum, diğer sayfadanda yeni yazıları takip edip cevap yazıyorum. kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk kuzummmmm
İlk odana girdikleri zaman cevabını vericektin canım.Senden ses çıkmayınca onlarda yüz bulup girerler odana. Kocan söylemiyosa sen söyle rahatsız olduğunu.
sölicem bugün de girerse kıyamet koptu demektir
Kız ben sana yazıyorum hiç görmüyosun. :dilcikar: 2 gündür benden de su gibi bişey geldi, renksiz kokusuz. 2 günde kaç kere iç çamaşır değiştirdim. Hatta ablama söyledim , doktora gitsene falan dedi. Ben dedim bişey değildir ya. Sonra dün doktora gittik, sormayı da unuttum. Ama doktor suyuna falan baktı, her gittiğimde bakıyo zaten de, normal dedi. Bugünde akıntı olmadı. O yüzden kötü düşünmüyorum ben. Sende de durduysa kötü düşünme canım.Suyun nerden geldiğini ben de anlamadım ama devam etmediği için rahatım. Devam ederse gidersin doktora.
PIN hoşgeldin cnm..
onat aspirin sağolun kızlar
Nolur çok dua edin yaaa bişey çıkmasın bi yanılma bişeydie inşallah..
ay neler atlattı kızkardeşim bu çok fazla gelir ona...
Hoşbuldum canımmm.opuyorumnanaktan Ay sorma , onlar mayıs anneleri değil, mayıs cadıları . kaydirigubbakcemile3 :roflol: Başlık açmışlar resim diye, ama ekleyen silmiş hemen.Madem siliceksiniz gidin msnden falan gösterin birbirinize değil mi ? Birde kızı kovdular git haziran annelerinin bebeğine bak diye. Sanki KK kendi malları. Bende kendimi tutamayıp verdim ağızlarının paylarını.klava: klava: kaydirigubbakcemile3
Sadece mayıs değil, haziran anneleride kendi aralarında tartışmışlar ve banlanmıştı çoğu . Bizim anneler gibi birbiriyle iyi geçinen anneler pek yok.
benımkı önceden istıyordu gırmek ama şımdı ıstemıyo gunler yaklastıkca korktuğumun farkında ağlar durursun dıyooo canım benı öyle görmeye dayanamıcak valla benım ıksındede ağlıycam kesın cok tatlı canım vardır acısı hıc gecmez bakalım ne olcakgüle güle canımmmm. yine bekleriz. opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz, sen nasılsın ? Evet bende de bazen az oynuyo Diğer gün daha çok oynuyo. gün gün değişiyo yani.
Ya doktora şeyi sorduk, doğuma eşimde girebilir mi diye. Sokmuyolarmış kimseyi, o üzüntüyle sorucağım herşeyi unuttum. Direticem yine de kocamın yanımda olması için. Bakalım ne olucak. Sen sorunca yazarsın doktorun dedğini.Biz de senden faydalanırız. opuyorumnanaktan
Verdim canım siparişi de mail attım şimdi aaa daral geldi düşün düşün o safinaz bebekler vardı ya onlardan yapılacak mıknatıslı lavantalı üstüne de "hoşgeldin Masal bebek" yazılacak. Sepet de yapacak hepsini 100tlye anlaştım valla oh dedim yine de indiriminiz olur mu diye yazdım maile son derece yüzsüzüm:)) Sepeti zaten hastanede çikolatalar için de kullanıcam...didemcım kesın kararını verdınmı sekerde hangısı olcak senınkı?ben daha kararımı veremedım bı turlüde
Verdim canım siparişi de mail attım şimdi aaa daral geldi düşün düşün o safinaz bebekler vardı ya onlardan yapılacak mıknatıslı lavantalı üstüne de "hoşgeldin Masal bebek" yazılacak. Sepet de yapacak hepsini 100tlye anlaştım valla oh dedim yine de indiriminiz olur mu diye yazdım maile son derece yüzsüzüm:)) Sepeti zaten hastanede çikolatalar için de kullanıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?