2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Berrakada canım sorsaydın keşke doktora ben gidince sorarım sana da söylerim ama dediğin gibi gerçekten bir şey olsa o anlardı bakınca ultrasondan.
Ay valla sizlerde de olmasa bu sıvı gelişi ben şimdiye endişeden doğurmuştum.

Kız çiğdoş ben veriyorum mevlut şekerinin siparişini "hoşgeldin Masal bebek" yazdıracağım kartına da

neyse kızlar benim annem geliyormuş etraf toplu ama toz falan alayım valla benim asıl kaynana annem olur aslında çok titiz karıdır birşey bulur muhakak öpüyorum sizi yine uğrarım :))

yorma kendını annen yapar sekerım valla benımkıde öledır haftaya gelcek artık bırlıkte yaparız söyle derin temızlıkopuyorumnanaktan

Benim bugün hiç gelmedi zaten o sıvı.Alt tarafımda ağrı var 4-5 gündür. Sol tarafımdaki kemiğim acıyo. Yürüdükçe artıyo ağrı. Bi türlü geçmedi. Doktora sordum. Kemikler açılıyo yavaş yavaş dedi. Doğuma hazırlıyomuş kendini vücut. O ağrılar olur dedi.Kızımın kafası aşağıda şimdi ,ayaklar yukarda. Önceden yan gibi duruyodu. Büyüdüğü için herhalde ağrı oluyo.Yürüyüşe çıkmıştım 2 gün önce, bebek içerde nasıl kasıyodu karnımı, yalancı sancıymış o da. Bi de aşağıya dönünce baskı yapıyo. Ay ben de sezeryandan korkuyorum. Aslında korkuyorum demeyelimde 7 kat kesiliyo, dikiliyo ya. Tuhaf geliyo bana. ablam sezeryan olmuştu. İlk günler ağrıdan zor kalkıyodu. Tabi herkesin bir olmuyo ama insan yaşayan birini görünce bi garip oluyo işte. bilmiyorumkismile

canım camasırını ıslatcak kadarsa bendende oyle gelıyor gun içinde bıkac kez camasır değistırıyorum endıseye kapılma hemen

bluspirito merak etme benim kızımda öyle yapıyor bazen arkasını dönüyor çok az hissediyorum haftada iki gün istirahate çekiliyor :)) alıştım artık fazla telaş yapmıyorum

didemcım kesın kararını verdınmı sekerde hangısı olcak senınkı?ben daha kararımı veremedım bı turlüde

kızlar bu sıvı olayı ben çok su içersem ve iş yerinde hemen wcye gidemezsem çamaşırım ıslanmış oluyor az bi şey bilmiyorum aynı şey mi ben idrarla ayırt edemem çünkü fazla su içmekten idrar su gibi bembeyaz

aslında normal dogumda sezeryanda hepsı zor ya ben hepsındende korkuyorum allah hayırlısıyla kurtarsın yaslı teyzelerınde dedıgı gıbı bı avazda kurtarsın cok guluyorum ben bu lafa ya :dance:

neyse kızlar benim annem geliyormuş etraf toplu ama toz falan alayım valla benim asıl kaynana annem olur aslında çok titiz karıdır birşey bulur muhakak öpüyorum sizi yine uğrarım :))

güle güle canımmmm. yine bekleriz. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım. Biz iyiyiz, sen nasılsın ? Evet bende de bazen az oynuyo Diğer gün daha çok oynuyo. gün gün değişiyo yani.

Ya doktora şeyi sorduk, doğuma eşimde girebilir mi diye. Sokmuyolarmış kimseyi, o üzüntüyle sorucağım herşeyi unuttum. Direticem yine de kocamın yanımda olması için. Bakalım ne olucak. Sen sorunca yazarsın doktorun dedğini.Biz de senden faydalanırız. opuyorumnanaktan

benim kayn. da dün akşam işte baya bi ii davrandı e hatasını biliyo ben yne odamı kapaıp gittim ama inş bugün girmez dün yemek yapmış şte sadece menemen bu kadar galiba kayn. yemek yapmayı bilmiyo benim

PIN hoşgeldin cnm..
onat aspirin sağolun kızlar
Nolur çok dua edin yaaa bişey çıkmasın bi yanılma bişeydie inşallah..
ay neler atlattı kızkardeşim bu çok fazla gelir ona...

hoş bulduk kuzucummmmmmmmmmm

[

kızlar bi saate kadar göreve çıkıcam bi saatten sonra görüşürük öpüyom sizi şimdilik gelince de öperim

Yerim seniiiiii opuyorumnanaktan senin yorumlarını da okudum, okurken de "yürü beeee damla" diyodum! İyi yazmışın valla aferin kıss sana.. Ayy biz ne süpermişiz meğerr dimi ama,valla yoğunlukta olmasa hiç kapamicam topik sayfasını, hepinizi çoook seviyorum a.s.

benımkı önceden istıyordu gırmek ama şımdı ıstemıyo gunler yaklastıkca korktuğumun farkında ağlar durursun dıyooo canım benı öyle görmeye dayanamıcak valla benım ıksındede ağlıycam kesın cok tatlı canım vardır acısı hıc gecmez bakalım ne olcak

aspincim isteyemem kadın geri kalanlarla börek saracaktı:)))(hatta gitmem lazım yardıma ama gitmicem banane)
ayıp gelio istemek vallahi:))))
didoş ya ben şeker filan dağıtmayacağm kuşum hem zarla zorla kabul ettirmye çalışıcam bizimkilere hem de üstüne para verip alıcam banane.benim akrabalarım olsaydı t.dağd yapılsaydı dağıtırdm orda herkes dağıtıo çünkü burada yokmuş öle şey...

didemcım kesın kararını verdınmı sekerde hangısı olcak senınkı?ben daha kararımı veremedım bı turlüde
Verdim canım siparişi de mail attım şimdi aaa daral geldi düşün düşün o safinaz bebekler vardı ya onlardan yapılacak mıknatıslı lavantalı üstüne de "hoşgeldin Masal bebek" yazılacak. Sepet de yapacak hepsini 100tlye anlaştım valla oh dedim yine de indiriminiz olur mu diye yazdım maile son derece yüzsüzüm:)) Sepeti zaten hastanede çikolatalar için de kullanıcam...

gülerek dagıt şeker :)bende bugun carsıdan bı sepet falan bakcam burası bıraz kazıktır alısverıs konusundada bakalım nasıl fıyatları :)

berrakada gurbet noluyoo kızlar ay ben çok meraklıyım kim nerde ne konuşmuş
kim tartışmış kızlar link verin hadi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…