2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze ıyı aksamlar ben cıkıyorum optum herkezı

ay ne bileyim çiğdemcim çekmişse çekmiş banane.ben onun gelini değilim ki demi ama...

Hayd kızlar, siz de iyi bakın kendinize. Öptüm cicişler hepinizi.

Şu kocişi öldürücem
Acıkmış ark. ile tavla oynamaya gidiyormuş şimdi orada bir şey atıştırıcakmış sinir oldum bağırdım çağırdım kapattım

Acıkınca tavla mı oynanırmış kaydirigubbakcemile3 . Yedir pulları da karnı doysun; tövbee tövbee.

valla ben de temmuz 1 için dua ediyorum doktorum deli misin 11 temmuza et bari dedi. Ben psikopat olarak erken doğurucam diyip geziyporum Allah esirgesin

Didemcim hakkatten yaa sen neden öle erken doğurcam moduna giriyon yaa şekerim.alemsin valla :)))

Bende yaa herkesi çok özledim..hem kasım ayı daha soğuklar olmuyoki..bide izmire gidiyoz daha sıcak bi yer yanii..

Ayy defnecim amanınnn ne fenaymış kız bu kadın ölee..valla ben yaşlı başlı demem lafımı sokarım hiç acımam.kusura bakmasın kimse..bizimkide ne zaman aynı ortamda olsak,ben çay içmiyorum mesela,kendileri içiyolar,bana hep laf sokuyo çay sevilmezmiymiş,sen içmeyebilirsin ama biz çok içeriz,çayı koymaktan kaçış yok vs filan saçmalıyor ama herzaman sürekli aynı cümlelerle bide..yaa sevmek zorundamıyım sevmiyommm.ayy sen merak etme dderdin çay içmekse koyarız merak etme dedim artık..dumur oldu.bannane herzaman aynı şeyi söylüyo..bi de biz bi bayram izmir bi bayram ankara yapıyoruz.kurbanda izmire bizimkilere gitmiştik.ordan telle arıyoz hepsini.bunuda aradık tabi insanlık yaptık.ay demezmi kaçtın tabi kurbanda burda iş var filan gibilerinden..elim ayağım titrmeye başladı sinirden.ne diyosun sen yaa dedim.benim burda ailem yokmu yanii dedim..senin kendi çocukların kurbanda sana yardıma geliyolar ya, benim annemin yardımcısıda yok öle işlerini yapacak..bu kadar uyuz yanii..o günü hiç unutamam.eşimede söyledim.bi daha dedim benimle bu konularda bana bu tarz şeyler konuşursa onun kalbini kırarım dedim..içinde ailemin olduğu herhangi bir konuda kimseye laf söyletmem yakarım dedim.benim annemlerde saf saf bu ailenin büyüğü diye hep arayıp sorarlar bayramlarda seyranlarda kandillerde filan..ne anlar o öle inceliklerden ama tabi çaktırmıyom tabi bizimkilere...

off yemek demişken hem acıktım hemde evde yemek var ama ben o yemeği istemiyorum salçası fazla kaçmış midem çok yandı dün gece ,bide yaptım ama sevmediğim bi yemek kendime başka bi şey yapayım bari

ayy kızlar kızkardeşimle konuştum şimdi.
2.mr ın sonucunu da almış dr.damar düğümlenmesinden şüphelenmiş.
en başta felç etkisi falan yaratıyormuş o ama değilmiş çok şükür sadece
12 mm çapında bir kitleymiş.bu tip kitleler bazen 1 yıl içinde kayboluyormuş.
Birde küçültücü ışın tedavisi falan varmışbence zararsız demiş dr.ama tabi
araştırma hastanesine göstericek yine de..Şimdilik ameliyata falan gerek yok.
Bakalım zaman ne göstericek.Kötünün iyisi bişey bu da.ben daha kötü
sonuçlar alabiliriz diye düşünüyordum ama işte takip gerekiyor 6 ay da 1 mr çekilecek.
eğer büyüme sıçrama olursa allah korusun ameliyat diyecekler...

gitmeden yazıym dedim görüşürüz tekrar öptm...

Valla kızlar ben de yemeğim kalır diye seviniyorum normalde ama köfte(herkes her dk yiyor diye yazdım) indirmiştim şimdi yapmazsam bozukur valla napıyım 1 günden bir şey olmaz buzdolabında zaten ben de makarnam vardı peyirle onu yerim ama sinir oldum abğırdım da şimdi ben yedikten sonra aç gelirse yandım üffff ya varya sinir ediyor beni msj attım "erken doğrurusam sebebi sensin" diye

Bak dedim canım hadi gözün aydın bu da sevinilecek 1 haber bak görürsün kendiliğinden yok olur o sen dua et biz de ediyoruz

defne25 geçmiş olsun tekrar bi arkımda da var böyle bi durum çok şükür büyüme falan yok inşallah kardeşin de de olmaz

geçmiş olsun, inş. araştırmalarda da ciddi bişey çıkmaz. Allah şifalar versin kardeşine...

Kardeşine çok geçmiş olsun canım. Kontrol altında tutulması iyi bir şey. İlerleyip ilerlemediğine bakarlar. Gama Knife' da ameliyatsız küçültür kitleyi. İnşallah gerek kalmaz tatlışım. Görüşürüüüzzz...

Hadi gözünüz aydın cnm..çok geçmiş olsun.inşallah büyümeden sorunu hallolur kardeşinin..

Merhaba Hanımlar, bende bir zamanlar bu topikteydim. boshayallersmile

Ama malesef bebeğimi kaybedip kendimi listeden sildirmiştim.
Şimdi yeniden hamileyim, bebeğimde Allah a şükür çok iyi. :Saruboceq:

Listeye baktım, maşallah herşey yolunda. Beni hatırlayan hatırlamayan herkese selamlar sevgiler. a.s.

ahh canım benim maşallah kuzuna bak 2.5 ayı devirmişin bile allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokkk sevindim senin adına...

Merhaba hoşgeldin. Allah birini almış, birini yerine vermiş. Seni anlayabiliyorum. Benim de annem vefat etmişti geçen sene, kasım ayında. Vefatından 9-10 gün sonra öğrendik ki 5 haftalık hamileymişim. Rabbim bebeğimi verip, annemi almış.
Bebeğinin durumuna çok sevindim canım. Umarım sağlıkla, sıhhatle kucağına alırsın... bayanssulusmile

aynı sorun bende de var cnm bana da hep az gibi geliyor bende onu soracaktım kaçar tane aldınız takım diye ben baktım hiç tulum almamışım onu farkettim bi iki tanede tulum alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…