2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didoş sen enrde oturuyon canım ya beylikdüzüysen yakınız vallhi...

Bahçeşehirde oturuyorum canım yakınım yani sen nerede oturuyorsun?

canım hoşgeldin ben tanıyorum seni çok sevindim valla gözlerim doldu sırnaşık şey

aynı sorun bende de var cnm bana da hep az gibi geliyor bende onu soracaktım kaçar tane aldınız takım diye ben baktım hiç tulum almamışım onu farkettim bi iki tanede tulum alacağım

ben 2 şer tane battaniyeli hastane çıkışı 3 er tane battaniyesiz takım 3 er tane tulum 20 taneye yakın çıtçıtlı badi.7 şer tane alt patikli pijama bi kaçtane patiksiz pijama normal pijama takımı aldıım...artı 4 er tane ekstra çeşitli türlerden battaniye aldım...

maşallah allah nazardan saklasın dikkat et canım kendine

kızlar bana müsada ayaklarım şişdi gene uzatayım biraz ... offf bu şişlikler nolcak yahu....

Amin canım, doğru söylüyorsun Allah bir üzüyor bir sevindiriyor işte hayırlısı herşeyin. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın:Saruboceq:

Bahçeşehirde oturuyorum canım yakınım yani sen nerede oturuyorsun?
canım hoşgeldin ben tanıyorum seni çok sevindim valla gözlerim doldu sırnaşık şey

Mehtap hanıma gidiyorum canım

Saol güzelim, ben arada bir gelip bakıyordum size zaten ama yazmaya cesaret edemiyordum. Allah a şükür çok bekletmedi beni, inşallah kimseleri de bekletmez:Saruboceq:
Bu arada bende Mehtap Hanım a gidiyorumkaydirigubbakcemile5, çok temiz güleryüzlü bi kadına benziyor, nasıl sen memnunmusun? Normal doğumu destekliyor mu bide onu soracaktım.

hosgeldın canım

neguzel cok sevındım adına insallah sağlıcakla kucağınada almak nasıp olur hepimizinn:teytey:

Canım benim belim rahatsız o yüzden mecbur sezeryanım ama ben ilk başta sezeryan diyince kızmıştı duruma göre şartlanma diye bel doktorumla görüşünce tamam sezeryan dedi. Ben aşırı memnunum çok tedbirli bidoktor testleri filan tam zamanında yapıp önlem alıyor :)
Umarım sana da iyi gelir ben her başım sıkışınca arıyorum

Kızlar ben kaçıyorum, herkese iyi akşamlar... Hepinize mırrrlıyor ve öpüyorum... Didoşum sen de sinirlerini yatıştırmaya bak. Korktuğun başına gelecek yoksa zemuszemus

Canım geçmiş olsun sanabilmiyorumkismile Ama çok içimi rahatlattın Allah razı olsun:lepi:, mecbur kalırsak tabi sezeryan olmalı, ama kısmet olursa ben normal isterim. Özel hastane olduğu için para kazanmak uğruna sezeryana yönlendiriyorlar diyenler oldu o yüzden sormuştum.

Benim kürtajımı da o yaptı, ve kazımadı vakumla aldı rahime zarar vermemek için, o zamandan sevmiştim zaten onu.

Senin için de dua edicem artık canım ben p.tesi gidicem mehtap hanıma:)))
Biz hastanenein ortaklarından birini tanıyoruz ona sordum en iyi kadın doğumcunuz kim diye o bana mehtap hanımı önerdi için rahat olsun:)

Senin için de dua edicem artık canım ben p.tesi gidicem mehtap hanıma:)))
Biz hastanenein ortaklarından birini tanıyoruz ona sordum en iyi kadın doğumcunuz kim diye o bana mehtap hanımı önerdi için rahat olsun:)

Bende çarşamba gidicem ikili teste inşallah sorun çıkmaz, bakarsın rastlarız birbirimizekaydirigubbakcemile5
Şimdi iyice rahatladım bak, süpersin:lepi: Ben hep dua ediyordum zaten bu topiktekilere, saol güzelimŞeniz

herkese selamlar
gun icinde ara ara bakıyorum ama masallah hızınıza yetisemiyorum :)
islerden firsat bulup bakamiyorum
cikis saati de geldi

iyi aksamlar herkese :)

ersasu selam canım, nasılsın herşey yolundadır umarım. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…