didoş sen enrde oturuyon canım ya beylikdüzüysen yakınız vallhi...
Merhaba Hanımlar, bende bir zamanlar bu topikteydim. boshayallersmile
Ama malesef bebeğimi kaybedip kendimi listeden sildirmiştim.
Şimdi yeniden hamileyim, bebeğimde Allah a şükür çok iyi. :Saruboceq:
Listeye baktım, maşallah herşey yolunda. Beni hatırlayan hatırlamayan herkese selamlar sevgiler. a.s.
aynı sorun bende de var cnm bana da hep az gibi geliyor bende onu soracaktım kaçar tane aldınız takım diye ben baktım hiç tulum almamışım onu farkettim bi iki tanede tulum alacağım
Bahçeşehirde oturuyorum canım yakınım yani sen nerede oturuyorsun?
canım hoşgeldin ben tanıyorum seni çok sevindim valla gözlerim doldu sırnaşık şey
merhaba hanımlar, bende bir zamanlar bu topikteydim. Boshayallersmile
ama malesef bebeğimi kaybedip kendimi listeden sildirmiştim.
şimdi yeniden hamileyim, bebeğimde allah a şükür çok iyi. :saruboceq:
Listeye baktım, maşallah herşey yolunda. Beni hatırlayan hatırlamayan herkese selamlar sevgiler. A.s.
Merhaba hoşgeldin. Allah birini almış, birini yerine vermiş. Seni anlayabiliyorum. Benim de annem vefat etmişti geçen sene, kasım ayında. Vefatından 9-10 gün sonra öğrendik ki 5 haftalık hamileymişim. Rabbim bebeğimi verip, annemi almış.
Bebeğinin durumuna çok sevindim canım. Umarım sağlıkla, sıhhatle kucağına alırsın... bayanssulusmile
Bahçeşehirde oturuyorum canım yakınım yani sen nerede oturuyorsun?
canım hoşgeldin ben tanıyorum seni çok sevindim valla gözlerim doldu sırnaşık şey
Mehtap hanıma gidiyorum canım
Listeye baktım, maşallah herşey yolunda. Beni hatırlayan hatırlamayan herkese selamlar sevgiler. a.s.
Amin canım, doğru söylüyorsun Allah bir üzüyor bir sevindiriyor işte hayırlısı herşeyin. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın:Saruboceq:
Saol güzelim, ben arada bir gelip bakıyordum size zaten ama yazmaya cesaret edemiyordum. Allah a şükür çok bekletmedi beni, inşallah kimseleri de bekletmez:Saruboceq:
Bu arada bende Mehtap Hanım a gidiyorumkaydirigubbakcemile5, çok temiz güleryüzlü bi kadına benziyor, nasıl sen memnunmusun? Normal doğumu destekliyor mu bide onu soracaktım.
Canım benim belim rahatsız o yüzden mecbur sezeryanım ama ben ilk başta sezeryan diyince kızmıştı duruma göre şartlanma diye bel doktorumla görüşünce tamam sezeryan dedi. Ben aşırı memnunum çok tedbirli bidoktor testleri filan tam zamanında yapıp önlem alıyor :)
Umarım sana da iyi gelir ben her başım sıkışınca arıyorum
maşallah allah nazardan saklasın dikkat et canım kendine
hosgeldın canım
neguzel cok sevındım adına insallah sağlıcakla kucağınada almak nasıp olur hepimizinn:teytey:
Senin için de dua edicem artık canım ben p.tesi gidicem mehtap hanıma:)))
Biz hastanenein ortaklarından birini tanıyoruz ona sordum en iyi kadın doğumcunuz kim diye o bana mehtap hanımı önerdi için rahat olsun:)
KIZLAAAAAAAR;
Simply colors'dan mail geldi, kocişime yaptırdığım baskılı ürün kargoya verilmişşş :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?