2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ersasu selam canım, nasılsın herşey yolundadır umarım. öpüyorum

Saol elifim, Allah a şükür herşey yolunda gidiyor. Diğer arkadaşlara (hallisna, ebru, demet hatırlayamadıklarım varsa onlara da) çok çok selamlar.

İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider, ben artık Aralık anneleri topiğindeyim. Merak eden olursa beklerim, sevgilera.s.

Kızlar ben çıkıyorum çok öpüyorum sizi yarın sabah görüşürüz sağ salim işallah
]

Serdem, tekrar teşekkürler, iyi akşamlar!!

Ayyy canım benim, Allah nazarlardan saklasın kuzunu! İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

ıyıyız canım bazen uyutmuyo benı kaburgama bısı batıyoo cok acıyor ama bı kac gundurde eskı hareketlılığı yok agırdan alıyo oğlusumun buyudu dıye dusunuyorum ama

cnm benim öle uyutmama gibi durumu olmuyo şükür.
bende de geçen hafta hareketlerinde azalma olmuştu içten içtendi dedim heralde yeri daraaldı ama bu hafta düzeldi şimdi gayet normal :))

ersasummmm.:):) hoşgeldin şeker.. ne güzel haberlerle geldin sen öyleeee...:):):)
maşallah yavruna ALLAH.ım korusun o.nu hertürlü kazalardan,nazarlardan inş...
çok çok sevindimm.. hem bizi unutmamana.. hemde kuzuna...:)

selam calar nasılsınız
ben evde tatildeyim
yeni evime taşındım çok şükür yerleşme işimde bitti:)
ama bişi itiraf edicem evde zaman geçmiyor yaws:) dün ve bugün işim bitti ve evde yanlızım
yani ne çalışmak kolay ne de evde olmak kolay

sizler nasılsınız canlarrr

selammmm ben geldim...nasılsınız bakalım gebişelr...ya bu arada uyku seti
alanlar ne kadara aldı ve markaları neler bi söylermi ben henüz almadım ama fiyatlar
dehşet ya

ben henüz almadım ama alacağım belli
yorgancıoğlunun uyku setini alacağım onu iyi olarak sölediler.
2010 modellerini çıkarmış gayet güzeller benim alacağım 270 cıvarıydı fiyatlar ucuk biraz.ama yıka yıka bişi olmuyomuş kullananlardan duydum.

özlemcim .. bız oda takımını kendımız yaptırıyoruz o yuzden mecbur kendı aldıgımız olcak oda takımıımızda bu gayet uyumlu olcak gıbı gelıyo

cnm ben bu oda takımının kendisini gördüm çok şeker duruyordu.
güzel bir seçim ama yaptırınca böle yatağı falan olmuyor bizde yaptırıyoruz içinde yatağı uyku seti hiçbişeyi yok.
olssun napalım içimize sinsin yeter demi cnm :)))

Merhaba kıslar nasılsınız? Biz bugün büyükannemizi ve halamızı ziyaret ettik ama öldük yani. Valla bir daha eşim ve araba olmadan asla dışarı çıkmayacağım yaa..Dönüşte büyükçekmeceden taksi ile gelmek zorunda kaldık çünkü otobüse binecek gücüm yoktu inanın. Evde de bir iş yapmadım. Allahım hem sıcak hemde otobüste giderken kasılmaya başladım. ya ne olacak bu halimniz valla.

valla demetcim çok zor bende eşim bir yere götürmezse gitmek istemiyorum sıcaklarda çekilmiyor dışarısı hiçç

Ayyy canım benim, Allah nazarlardan saklasın kuzunu! İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

Saol canım, Allah bütün ana kuzularını korusun, teşekkür ederima.s.

Sizi nasıl unuturum güzelim, zor günümde bana destek olmuştunuz, mutlu günümde de haber vereyim arkadaşlarıma dedim. Amin Allah hepimizin yavru kuşlarını korusun inşallah, çok öpüyorum.

Allah a emanet olun a.s.

Son düzenleme:
valla demetcim çok zor bende eşim bir yere götürmezse gitmek istemiyorum sıcaklarda çekilmiyor dışarısı hiçç

Valla öyle canım benim. Ay ne güzel ya 7.ay bitmiş güzelim ya mşallah oğluşuna senin. 8.aya giriş yapmışsınız hayırlısı olsun inşallah...Ay heyecanlanıyorum acaba ilk kimin doğum hikayesini dinleyeceğiz bu topikteboshayallersmile

cnm geçmiş olsun kardeşine
inş büyümez hemcecik hallolur cnm
hamilelerin duası kabul olurmuş ya bak burda kaç kişiyiz eminim en kısa zamanda yok olacak cnm
merhaba cnm hoşgeldin
tabiki hatırladık seni
çok üzülmüştüm yazını okuyunca hatta eşime anneme falan bile anlatmıştım
tekrar hamileymişsin o kadar çok sevindim ki
maşalah diyelim hemen
inş sağlıcakla kucağına almak nasip olur cnm
2 li test için gidecekmişssin inş iyi çıkar sonuçların cinsiyeti de paylaşırsın bizimle

güle güle otur cnm yeni evinde

kız sıkılma yan gel yat keyfine bak bugünlerini çok özleyeceksinzemuszemus

herkes uykuda sanırım ,ben de yatayım yavaş yavaş :)
ciciler bölümüne resim ekledim ben de,nihayet vakit buldum ama hepsini çekemedim :)
yavaş yavaş eklerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…