2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın kızlar,

Ben hiç iyi değilim felaket belim ağrıyor biliyorsuuz benim belim rahatsızdı zaten fıtık, bel yamukluğu, omurgamda 2 kırık vardı ama şimdiye kadar ağırmamıştı, herhalde bebiş ağırlaştı ondan:))) Bu arada sabah beyaz akıntım oldu şimdi de herhalde kendimi çok dinliyorum bu sefer su değil ayran gibiydi...Olan var mı?

günaydın herkese hayırlı cumalar olsun......
didemcim o dediğin bende herzaman oluyo güne 3 4 kez oluyo. dr normal dio benimde fıtığım varsenin gibi sürekli belimde destek yastıkla oturuyorum ama yinede tuttumu tutuyo....

günaydınlar. akıntı bendede oluyor, bel agrısı deseniz oturduğum yerden zor kalkıyorum, sanırım benimde cok zayıf olmamdan kaynaklanıyor cunku fıtıgım yok, kalca kemiklerim mahvediyor beni yüyürken

Günaydın dorukçum sorma ya bugüğn çok ağrıyor belim o beyaz akıntı da oluyor mu böyle afedersin peçeteyle silince böyle uzayan sümükümsü beyaz bir akıntı ama kokusuz

günaydınlar. akıntı bendede oluyor, bel agrısı deseniz oturduğum yerden zor kalkıyorum, sanırım benimde cok zayıf olmamdan kaynaklanıyor cunku fıtıgım yok, kalca kemiklerim mahvediyor beni yüyürken

Günaydın canım. Ya akıntıya takmıyordum da 2 gün önce su gibi biraz çok geldi o yüzden sanırımçok araştırdım evham yaptım

günaydın kızlar bende akıntı falan yokta sanki cocuk cıkacakıs gibi baskı yapıyor.dogum yaklastıkça herhalde sürekli böyle seyler hissedecem herhalde.umarım hepimiz için hayırlısı olur..

Günaydın canım benim, bence sen bi doktoruna görünsen iyi olur kuzuş!! Tedbiri elden bırakma sen yine de,gerçi süre azaldı bunlar normaldir illaki ama... Öpüyom kuzu :CüvCüv:

Hayırlı cumalar canım,sana da günaydın! Ayy Allaha şükür bel ağrısı da akıntı da yok bende!!!Uyurken bacak arasında yastıkla uyumak rahat oluyo, son bi haftadır öyle uyuyorum!

Günaydın cancan zemuszemus

herkese günaydınn. uzun zamandır takip ediyor ama yazamıyordum. herkes iyi olsun bebişler iyi olsun yeter hepimize. zaman azaldıkça heyecan artıyor. bu arada neler yaptığıma gelince oğlumun kıyafet konusunda eksiği kalmadı çok şükür yataklar çarşaflar diğer küçük ayrıntılarr. sağlıkla hayırla gelip kullanak nazip olus inş. artık izinde sayılırım haftada bir gün gidicem işe. evde olmak güzel ama bir o kadarda yorucu. ev işleri toparlanmalar ee sıcak bir yandann rabbim hepimizn yardımcısı olsun inş. dualarım hepinizle.

Sana da günaydın gurbetcim p.tesi randevum zaten. Şu iş yerindekilere uyuz oluyorum bu haftama geldim c.tesi gelme artık bile demiyorlar Allah'a havale ettim ben hepsini

günaydın kızlar ve kızımın güzel arkadaşları dün gece sinemaya gittim bir daha gitmeyeceğim cünkü kızım cıldırdı sesten film güzel olmasa cıkacaktım o derece
sesten nasıl korktu bilemezsiniz :)

Günaydın dorukçum sorma ya bugüğn çok ağrıyor belim o beyaz akıntı da oluyor mu böyle afedersin peçeteyle silince böyle uzayan sümükümsü beyaz bir akıntı ama kokusuz

ay ne bilim ya dr normal dedi bende hiç araştırmadım. benimde az önce kasıklardan bi ağrı vurdu çok fena oldum. uzandım biraz ama garip bir kasık ağrısı. benim göbüş aşağı inmeye aşladı bile kızlar.. çok korkuyorum heran doğurcakmışım gibi gelio.....

bütün annişlere günaydın...nasılsınız annişler?dun bı arkadasımla konustum bebısını 4,300 dogurmus bana dedıkı bebege 2 sey cok beslıyor bırıncısı su 2.si sut bende sabah kalkar kalkmaz sutumu ıctım :)bende dogurmak ıstıyorum 4kılo bı bebısı okadar catladım deysın bari:)

Sana da günaydın gurbetcim p.tesi randevum zaten. Şu iş yerindekilere uyuz oluyorum bu haftama geldim c.tesi gelme artık bile demiyorlar Allah'a havale ettim ben hepsini

didem yeni yasa çıktı annem ya haberlerde sölüodu geçen hamile çalışana mesai ve haftasonu çalışma yasaklanmış sizinkiler pek kaile almıo heralde.....

gurbetçim ben onuda denedim ama yatamıyorum ya gece bi uyandım yastık suratımda :)))

Günaydın annecikler, ben de geldim. Üff sonunda bir gece 3 kere kalkarak uyuyabildim. Ayaklarım acayip şiş hala. Gece de şiş durumdaydı. Tam dalacağım uykuya zınk, gıdıklanma oluyor, uyandım. Neyse ki çok zorlamadı. Yalnız adi sineğin biri sabaha kadar ısırdı oramı buramı. Kocam üstümüzü örtmüş sağolsun, kollarımı da içeri sokmuş, sinek de girmiş içeri o ara, pikenin altından oramı buramı soktu eşek sinek . Siz neler yaptınız bakalım??

Kıyamam ben ona ben de basket maçına gittim yeğenimin benim kız da orada korktu alkışlardan çok küçükler annesi daha:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…