günaydınlar. akıntı bendede oluyor, bel agrısı deseniz oturduğum yerden zor kalkıyorum, sanırım benimde cok zayıf olmamdan kaynaklanıyor cunku fıtıgım yok, kalca kemiklerim mahvediyor beni yüyürken
Herkese günaydın kızlar,
Ben hiç iyi değilim felaket belim ağrıyor biliyorsuuz benim belim rahatsızdı zaten fıtık, bel yamukluğu, omurgamda 2 kırık vardı ama şimdiye kadar ağırmamıştı, herhalde bebiş ağırlaştı ondan:))) Bu arada sabah beyaz akıntım oldu şimdi de herhalde kendimi çok dinliyorum bu sefer su değil ayran gibiydi...Olan var mı?
Hayırlı cumalar canım,sana da günaydın! Ayy Allaha şükür bel ağrısı da akıntı da yok bende!!!Uyurken bacak arasında yastıkla uyumak rahat oluyo, son bi haftadır öyle uyuyorum!günaydın herkese hayırlı cumalar olsun......
didemcim o dediğin bende herzaman oluyo güne 3 4 kez oluyo. dr normal dio benimde fıtığım varsenin gibi sürekli belimde destek yastıkla oturuyorum ama yinede tuttumu tutuyo....
günaydınlar. akıntı bendede oluyor, bel agrısı deseniz oturduğum yerden zor kalkıyorum, sanırım benimde cok zayıf olmamdan kaynaklanıyor cunku fıtıgım yok, kalca kemiklerim mahvediyor beni yüyürken
Günaydın dorukçum sorma ya bugüğn çok ağrıyor belim o beyaz akıntı da oluyor mu böyle afedersin peçeteyle silince böyle uzayan sümükümsü beyaz bir akıntı ama kokusuz
Sana da günaydın gurbetcim p.tesi randevum zaten. Şu iş yerindekilere uyuz oluyorum bu haftama geldim c.tesi gelme artık bile demiyorlar Allah'a havale ettim ben hepsini
Günaydın canım benim, bence sen bi doktoruna görünsen iyi olur kuzuş!! Tedbiri elden bırakma sen yine de,gerçi süre azaldı bunlar normaldir illaki ama... Öpüyom kuzu :CüvCüv:
Hayırlı cumalar canım,sana da günaydın! Ayy Allaha şükür bel ağrısı da akıntı da yok bende!!!Uyurken bacak arasında yastıkla uyumak rahat oluyo, son bi haftadır öyle uyuyorum!
Günaydın cancan zemuszemus
günaydın kızlar ve kızımın güzel arkadaşları dün gece sinemaya gittim bir daha gitmeyeceğim cünkü kızım cıldırdı sesten film güzel olmasa cıkacaktım o derece
sesten nasıl korktu bilemezsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?