2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didem yeni yasa çıktı annem ya haberlerde sölüodu geçen hamile çalışana mesai ve haftasonu çalışma yasaklanmış sizinkiler pek kaile almıo heralde.....

Canım o yasa yeni değil. gebe ve emziren kadınların çalışma şartlarını düzenleyen yönetmelik var. orada gebe kadın günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz fazla mesaiye bırakılamaz yazıyo da dineleyen kiiimm???

didem yeni yasa çıktı annem ya haberlerde sölüodu geçen hamile çalışana mesai ve haftasonu çalışma yasaklanmış sizinkiler pek kaile almıo heralde.....

Ya canım bizim normal mesai saatinden sayılıyor c.tesi yarım gün o yüzden sallamıyorlar.Ptesi raporumu almaya gidicem öğlene kadar gel dediler sinir oldum

Ne olsun be kuşum belim çok ağrıyor benim. Sineklere gelince kimin tatlı olduğunu bilmişler de seni ısırmışlar

Günaydın didemcim ben 8:30-18:00 çalışıyorum h.içi.
Haftasonu da 09:00-13:00 saysan h.içi 8,5 saat(1 saat öğlen paydosu) 4 saat de hafta sonu

Günaydın herkese. sonunda cumayı gördük. haftasonu geldi zemuszemus

Günaydın, hoşgeldin... a.s.

Evet çalışanlar için güzel bir gün. Benim gibi evde oturanlar için, ha cumartesi he pazartesi hiç farketmiyor; her günüm aynı mafoldumben

Günaydın didemcim ben 8:30-18:00 çalışıyorum h.içi.
Haftasonu da 09:00-13:00 saysan h.içi 8,5 saat(1 saat öğlen paydosu) 4 saat de hafta sonu

madde bu canım:
Çalışma Saatleri
MADDE 10- Gebe, yeni doğum yapmış ve emziren işçi günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

uygulamaya gelince kimse bakmıyor ama.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ay çok teşekkür ederim tatlım. Ne zamandır güzel bir şey duymuyordum kimseden. Popişime bile diş geçirdi piss Allah'ın bir hikmeti, göbeğimi hiç ısırmadı sinek, Allah yavruşumu korumuş sanki :1shok: Anaam ne oldu beline? Ağır mı kaldırdın?

Son düzenleme:
geçmişi okuyup geldimmmmmm neler neler olmuş öle çiğdoşum sen nereye gidiyon yaaa gitmee özleriz biz senii:'(
dün sağlık ocağına rutin kan tahlilleri yaptırdık ama daha almadık sonucubugün alacağım inşallah. kızımda dönmüş aşağıya ebemiz öle dedi kafası aşağıda dedi çok sevindim ama 3 kilo almışım ona moralmanım bozuldu acep diyet mi yapsam kilo almamak için

bu arada son dedikodu:) dün işten yorgun argın eve gidiyorum zaten şeyimin kemikleri ağırıyo yürürken neden bilmiyom sizde de oluyomu ki? kayn. olacak hanfendi yemek olarak ne yapmış sadece kızartma o da 2 tane patates kızartmış 3 kişiyiz:) yanında başka hiç bir yemek yok 3 gündür evimde . öle aman aman işte yapmıyo ki hani iş yaptı da yemek yapmadı diyeyim ama yok. ilk gün sadece ıspanak, 2. gün sadece menemen 3. gün de sadece kızartma yapmış sinir oldum madem yapmayacan hiç yapma ben gelip yapayım yemeğimi daha sağlıksız beslenmeye başladım valla sinir oldum. neyse ben çorba yaptım yanına sos falan yaptım. yemeğimizi yedik kalktık masayı topladım bulaşıkları da tezgaha koydum ağrım var diye de geçip uzanayım dedim yatağıma. eşim geldi 5 dk sonra odaya ne varmış ben o bulaşıkları makineye koysaymışım kadın kalkmış bulaşıkları yıkıyormuş ayıpmış bu yaptığım çok büyük terbiyesizlikmiş çok moraliim bozuldu herhalde bu karı oğlunu fişekliyo yıkadığı da 3 tane kase 3 tane çatak kaşık ve soğuk suyla yıkamış yani düşünün artık. çok moralim bozuldu kavga ediyoz kayn. geldiğinden beri eşimle huzurum kalmadı. eşim demiş temzilik yapma her yer temiz o da demiş her yeri bok götürüyo neresi temiz bu laf mı şimdi

Canım hoşgeldin ve günaydın sana da kuzuna da.Ne güzel senin hazırlıklar tamam, benim daha çoook şeyim eksik, bu ay halletcez inşallah! Sıcak gerçekten insanı mahfediyoz,üstüne bi de hamişlik ahh ahh.. Olsun geçer bunlarda, kuzularımızı bi alalım sağlıkla kucağımıza gerisi hallolur zaten. kaydirigubbakcemile5

Sana da günaydın gurbetcim p.tesi randevum zaten. Şu iş yerindekilere uyuz oluyorum bu haftama geldim c.tesi gelme artık bile demiyorlar Allah'a havale ettim ben hepsini

Sorma kuzu aynı dert bende de var, cumartesileri bizim muhasebe bölümü çalışmıyo ama, iş yetişmedi mi hala utanmadan gelicekmisin diyebiliyolar... Allaha havale edelim en iyisi. Düşün yani, izne ayrılcam nerdeyse yerime bakcak birini bulmadılar bile, hep söylüyorum ama artık umrumda değil aman ya dert ettiğim şeye bak İnş.Pazartesi güzel haberlelrle gelirsin hem kuzunun kilosunu da öğrencen ohhh

Yaaaa ciddi mi kuzu ya, pazartesi kocişle sinemaya gidicektik. Kuzular çok rahatsız oluyomu yani? Sana ve kuzuna da günaydın bu arada. Şeniz

Ben en son;anne sütü içmişim ömrümde,hayatta içemem kafamçokkarıştı Allahtan peynir,yoğurt yiyorum. Bi de suyu çok fazla içerim, hamişlikten öncede öyleydi, 2lt yi buluyo, hele bu sıcakalrda 3 lt yi de buluyo. Ya peki süt içmemenin kuzumun kilosunda olumsuz etkisi olur mu? Doktor peynir-yoğurt telafi eder dedi ama .. Bilmiyom ya.. bilmiyorumkismile

gurbetçim ben onuda denedim ama yatamıyorum ya gece bi uyandım yastık suratımda :)))

Hahahaha :roflol: Ben de sürekli yere düşürüyom, hatta dün gece arıyom arıyom yastık yok. Bi baktım kocişin bacağının arasında.. Heyyyy noluyo dedim, ver çabuk onu bana hamiş benim :roflol:

Günaydın canımcım, Benim de ayağımda kaşıntı başladı, sıcaktan heralde ayyy çok fena ya... Krem aldım ama işe yarar umarım. Neyse kuzular bi doğsun sağlıkla bunlar geçer sositososito

çooooook uzun yazdım kızlar ama inanın moralim çok bozuk gece ytmadım sabaha kadar ağlamaktan sabah zombi gibi geldim işe ben bi ağrım var diye yattım kadın hemen kendini ölüme verdi ay karnım şişti ağırıyo fln kalktım ilaç verdim masaj yaptım beline sıcak su torbası hazırladım yine azından bi allah razı olsun demedi . ben allaha havale ediyom kim benim hakkımda ne düşünüyorsa allah ona bin katını versin ne diyeyim iyi de olsa kötü de olsa offffffff offfffff

hoşbulduk canım.
en güzeli seninki. olumunekankayizsmile

Oradan öyle görünüyor, sadece görünüyor kuşum yaa. Çalışmayı ne kadar istiyordum, kaç kere yalvardım kocama "hayır, sen çalışmayacaksın" diye kızdı bana. Hatta dedim "bari dikiş kursuna gideyim, evde terzilik yapayım" bile dedim. Ona bile izin vermedi. Ki ben muhasebeciyim bir de. Vermiyor piss senağlama

Şimdilik ısırmıyor ama doğunca asıl yavruları affetmiycek sinekler

Gebertirim o sinekleri; sineklik, prize takılan sinek kovar, pencereye takılan sinekliklerden, cibinnik... Her önlemi alırım artık.
klava:

geçmiş olsun kuzucum sevindim öle fazla önemli bişi olmamasına duam kardeşinle emin ol. inş. tez zamanda geçer gider üzülme sen

Günaydın pınarcım

günaydın didoşcummmmmm

Ya canım bizim normal mesai saatinden sayılıyor c.tesi yarım gün o yüzden sallamıyorlar.Ptesi raporumu almaya gidicem öğlene kadar gel dediler sinir oldum

Canım benim bence sen pazartesi işe gelme! lmaz: Uzun sürdü de, bişiler de ve gelme... Ben öyle yapıcam valla, ne bu ya azcık saygı duysunlar... Bence 14 Haziran pazartesi gidicem,işe gelmeyi de düşünmüyom valla. Doktoruna pazartesi için de istirahat yazdır... :CüvCüv:

bende cama takılan sineklikde yaptırıcam şimdi aklımda o kaldı oda için önlem...

Boşveer takma kafana, niye ağlıyorsun onu da anlamadım ben bir türlü. Senin ağladığını düşünüp, o gülüyordur. Sen de akşam atarsın bulaşıkları makinaya olur biter. Bu arada "pubik kemiği ağrısı" bende de var. Adım attıkça ağrıyor. Bebeğin başının aşağıda olması ve karnımın düşmesi yük bindiriyor ondan ağrıyor sanırım. Hele sıkıştığımda tam altındaki bacak kaslarım nasıl acıyor anlatamam.

Canım benim takma nolur, kuzunu düşün! Şuna bak ya,sanki hamile sen değilsin de kaynanan. Ayyy kuzu valla kaynanama kurban olim ben valla; ben işteyken evimi temizler,yemek yapar, rahatsız olmim diye biz gelmeden evine gider! Allah yardımcınız olsun valla.. Ama takmicaksın,başka yolu yok!!!! Sakin ol, salla yani...
akannehir

ya takmamaya çalışıyorum ama olmuyo niye ağlıyon diye soruyon ya onu bende bilmiyorum ağlayasım geliyo ben kocişimi çok seviyorum ondan da ilk defa böle kelimeler duyunca zoruma gidiyo ne yapim. demekki benim kızımda döndü sonunda oh be rahatladım şimdi:) normal doğuma bi adım daha yaklaştık..

hiç sorma ya oğlunun yanında da ay kızım falan diyo ama içi fesat işte diyom ya güya yemek yapıyo adı yemek bi tas getiriyo koyuyo önümüze o kadar. yine de allah razı olsun ne diym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…