didem yeni yasa çıktı annem ya haberlerde sölüodu geçen hamile çalışana mesai ve haftasonu çalışma yasaklanmış sizinkiler pek kaile almıo heralde.....
didem yeni yasa çıktı annem ya haberlerde sölüodu geçen hamile çalışana mesai ve haftasonu çalışma yasaklanmış sizinkiler pek kaile almıo heralde.....
Günaydın annecikler, ben de geldim. Üff sonunda bir gece 3 kere kalkarak uyuyabildim. Ayaklarım acayip şiş hala. Gece de şiş durumdaydı. Tam dalacağım uykuya zınk, gıdıklanma oluyor, uyandım. Neyse ki çok zorlamadı. Yalnız adi sineğin biri sabaha kadar ısırdı oramı buramı. Kocam üstümüzü örtmüş sağolsun, kollarımı da içeri sokmuş, sinek de girmiş içeri o ara, pikenin altından oramı buramı soktu eşek sinek. Siz neler yaptınız bakalım??
Günaydın herkese. sonunda cumayı gördük. haftasonu geldi zemuszemus
Günaydın didemcim ben 8:30-18:00 çalışıyorum h.içi.
Haftasonu da 09:00-13:00 saysan h.içi 8,5 saat(1 saat öğlen paydosu) 4 saat de hafta sonu
Ya canım bizim normal mesai saatinden sayılıyor c.tesi yarım gün o yüzden sallamıyorlar.Ptesi raporumu almaya gidicem öğlene kadar gel dediler sinir oldum
Ne olsun be kuşum belim çok ağrıyor benim. Sineklere gelince kimin tatlı olduğunu bilmişler de seni ısırmışlar
Günaydın, hoşgeldin... a.s.
Evet çalışanlar için güzel bir gün. Benim gibi evde oturanlar için, ha cumartesi he pazartesi hiç farketmiyor; her günüm aynı mafoldumben
herkese günaydınn. uzun zamandır takip ediyor ama yazamıyordum. herkes iyi olsun bebişler iyi olsun yeter hepimize. zaman azaldıkça heyecan artıyor. bu arada neler yaptığıma gelince oğlumun kıyafet konusunda eksiği kalmadı çok şükür yataklar çarşaflar diğer küçük ayrıntılarr. sağlıkla hayırla gelip kullanak nazip olus inş. artık izinde sayılırım haftada bir gün gidicem işe. evde olmak güzel ama bir o kadarda yorucu. ev işleri toparlanmalar ee sıcak bir yandann rabbim hepimizn yardımcısı olsun inş. dualarım hepinizle.
Sana da günaydın gurbetcim p.tesi randevum zaten. Şu iş yerindekilere uyuz oluyorum bu haftama geldim c.tesi gelme artık bile demiyorlar Allah'a havale ettim ben hepsini
günaydın kızlar ve kızımın güzel arkadaşları dün gece sinemaya gittim bir daha gitmeyeceğim cünkü kızım cıldırdı sesten film güzel olmasa cıkacaktım o derece
sesten nasıl korktu bilemezsiniz :)
bütün annişlere günaydın...nasılsınız annişler?dun bı arkadasımla konustum bebısını 4,300 dogurmus bana dedıkı bebege 2 sey cok beslıyor bırıncısı su 2.si sut bende sabah kalkar kalkmaz sutumu ıctım :)bende dogurmak ıstıyorum 4kılo bı bebısı okadar catladım deysın bari:)
gurbetçim ben onuda denedim ama yatamıyorum ya gece bi uyandım yastık suratımda :)))
Günaydın annecikler, ben de geldim. Üff sonunda bir gece 3 kere kalkarak uyuyabildim. Ayaklarım acayip şiş hala. Gece de şiş durumdaydı. Tam dalacağım uykuya zınk, gıdıklanma oluyor, uyandım. Neyse ki çok zorlamadı. Yalnız adi sineğin biri sabaha kadar ısırdı oramı buramı. Kocam üstümüzü örtmüş sağolsun, kollarımı da içeri sokmuş, sinek de girmiş içeri o ara, pikenin altından oramı buramı soktu eşek sinek. Siz neler yaptınız bakalım??
hoşbulduk canım.
en güzeli seninki. olumunekankayizsmile
Şimdilik ısırmıyor ama doğunca asıl yavruları affetmiycek sinekler
ayy kızlar kızkardeşimle konuştum şimdi.
2.mr ın sonucunu da almış dr.damar düğümlenmesinden şüphelenmiş.
en başta felç etkisi falan yaratıyormuş o ama değilmiş çok şükür sadece
12 mm çapında bir kitleymiş.bu tip kitleler bazen 1 yıl içinde kayboluyormuş.
Birde küçültücü ışın tedavisi falan varmışbence zararsız demiş dr.ama tabi
araştırma hastanesine göstericek yine de..Şimdilik ameliyata falan gerek yok.
Bakalım zaman ne göstericek.Kötünün iyisi bişey bu da.ben daha kötü
sonuçlar alabiliriz diye düşünüyordum ama işte takip gerekiyor 6 ay da 1 mr çekilecek.
eğer büyüme sıçrama olursa allah korusun ameliyat diyecekler...
gitmeden yazıym dedim görüşürüz tekrar öptm...
Günaydın pınarcım
Ya canım bizim normal mesai saatinden sayılıyor c.tesi yarım gün o yüzden sallamıyorlar.Ptesi raporumu almaya gidicem öğlene kadar gel dediler sinir oldum
[ı]oradan öyle görünüyor, sadece görünüyor kuşum yaa. çalışmayı ne kadar istiyordum, kaç kere yalvardım kocama "hayır, sen çalışmayacaksın" diye kızdı bana. Hatta dedim "bari dikiş kursuna gideyim, evde terzilik yapayım" bile dedim. Ona bile izin vermedi. Ki ben muhasebeciyim bir de. Vermiyor piss senağlama[/ı]
[ı]
gebertirim o sinekleri; sineklik, prize takılan sinek kovar, pencereye takılan sinekliklerden, cibinnik... Her önlemi alırım artık.klava:[/ı]
çooooook uzun yazdım kızlar ama inanın moralim çok bozuk gece ytmadım sabaha kadar ağlamaktan sabah zombi gibi geldim işe ben bi ağrım var diye yattım kadın hemen kendini ölüme verdi ay karnım şişti ağırıyo fln kalktım ilaç verdim masaj yaptım beline sıcak su torbası hazırladım yine azından bi allah razı olsun demedi . ben allaha havale ediyom kim benim hakkımda ne düşünüyorsa allah ona bin katını versin ne diyeyim iyi de olsa kötü de olsa offffffff offfffff
çooooook uzun yazdım kızlar ama inanın moralim çok bozuk gece ytmadım sabaha kadar ağlamaktan sabah zombi gibi geldim işe ben bi ağrım var diye yattım kadın hemen kendini ölüme verdi ay karnım şişti ağırıyo fln kalktım ilaç verdim masaj yaptım beline sıcak su torbası hazırladım yine azından bi allah razı olsun demedi . ben allaha havale ediyom kim benim hakkımda ne düşünüyorsa allah ona bin katını versin ne diyeyim iyi de olsa kötü de olsa offffffff offfffff
Boşveer takma kafana, niye ağlıyorsun onu da anlamadım ben bir türlü. Senin ağladığını düşünüp, o gülüyordur. Sen de akşam atarsın bulaşıkları makinaya olur biter. Bu arada "pubik kemiği ağrısı" bende de var. Adım attıkça ağrıyor. Bebeğin başının aşağıda olması ve karnımın düşmesi yük bindiriyor ondan ağrıyor sanırım. Hele sıkıştığımda tam altındaki bacak kaslarım nasıl acıyor anlatamam.
Canım benim takma nolur, kuzunu düşün! Şuna bak ya,sanki hamile sen değilsin de kaynanan. Ayyy kuzu valla kaynanama kurban olim ben valla; ben işteyken evimi temizler,yemek yapar, rahatsız olmim diye biz gelmeden evine gider! Allah yardımcınız olsun valla.. Ama takmicaksın,başka yolu yok!!!! Sakin ol, salla yani... akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?