bizi henüzsinek yemedide daha beteri yedi ARIIIIIII:))))
ya takmamaya çalışıyorum ama olmuyo niye ağlıyon diye soruyon ya onu bende bilmiyorum ağlayasım geliyoben kocişimi çok seviyorum ondan da ilk defa böle kelimeler duyunca zoruma gidiyo ne yapim. demekki benim kızımda döndü sonunda oh be rahatladım şimdi:) normal doğuma bi adım daha yaklaştık..
hiç sorma ya oğlunun yanında da ay kızım falan diyo ama içi fesat iştediyom ya güya yemek yapıyo adı yemek bi tas getiriyo koyuyo önümüze o kadar. yine de allah razı olsun ne diym
çooooook uzun yazdım kızlar ama inanın moralim çok bozuk gece ytmadım sabaha kadar ağlamaktan sabah zombi gibi geldim işe ben bi ağrım var diye yattım kadın hemen kendini ölüme verdi ay karnım şişti ağırıyo fln kalktım ilaç verdim masaj yaptım beline sıcak su torbası hazırladım yine azından bi allah razı olsun demedi . ben allaha havale ediyom kim benim hakkımda ne düşünüyorsa allah ona bin katını versin ne diyeyim iyi de olsa kötü de olsa offffffff offfffff
Şimdi doğruya doğru canım, dolduran kadar doldurulanda da kabahat var. Ben hayatta laf yemedim annesi yüzünden kocamdan, ama annesi çok yemiştir ki ben hiçbir şey söylemediğim halde. Yani kendi gözüyle görüp söylemiştir. Sakın sakın kocana cephe alma canım, kadın kazanmış olur. Sen kazanmak istiyorsan asaletini koru. "Yapmıyor" mu diyor, yap. Sonra da yatağa gidince sızlan; nasılsa nedenini soracak "şunu şunu yaptım annen yapmasın diye, belim/başım ağrıdı" de. İnsanın var ya evladı olunca anasını da kimseyi de tanımaz. Karnında taşıyorsun, sana birşey olursa ona da olur. Bak nasıl dümeni kırıyor başka tarafa. Savaşacaksan, soğuk kanlılığını kaybetmeden, stratejik savaş ver. Kaynanana da sitem etme, yarın bir gün doğumda bir işine yarar ki sen zaten Allah razı olsun diyorsun. Birbirinizi pek iyi tanımıyorsunuz, hoş tut elinden geldiğince; en azından kocan ve bebeğin için.
nekadar tanıdık ya bu yaşadıkların. ben kaynanama daha hastayım demeden baslıyor sıralamaya, oram buram suram oluyorum acile gittim doktor zor kurtardı falaaaaaaaaaaannnn.bide bi suratı varki allahım görmiyimde ggünüm güzel gecsin diyorum. soktuğu lafları anlamamazlığa vuruyorum o benim canımı yakmaya calıstıkca ben hiiiç sanki baskasına soyllüyormuş gibi yapıyorum deli oluyor:)))) sempatiksalakcinni oğluda ana kuzusu takma canım yalnız değilsin
Şimdi doğruya doğru canım, dolduran kadar doldurulanda da kabahat var. Ben hayatta laf yemedim annesi yüzünden kocamdan, ama annesi çok yemiştir ki ben hiçbir şey söylemediğim halde. Yani kendi gözüyle görüp söylemiştir. Sakın sakın kocana cephe alma canım, kadın kazanmış olur. Sen kazanmak istiyorsan asaletini koru. "Yapmıyor" mu diyor, yap. Sonra da yatağa gidince sızlan; nasılsa nedenini soracak "şunu şunu yaptım annen yapmasın diye, belim/başım ağrıdı" de. İnsanın var ya evladı olunca anasını da kimseyi de tanımaz. Karnında taşıyorsun, sana birşey olursa ona da olur. Bak nasıl dümeni kırıyor başka tarafa. Savaşacaksan, soğuk kanlılığını kaybetmeden, stratejik savaş ver. Kaynanana da sitem etme, yarın bir gün doğumda bir işine yarar ki sen zaten Allah razı olsun diyorsun. Birbirinizi pek iyi tanımıyorsunuz, hoş tut elinden geldiğince; en azından kocan ve bebeğin için.
pINARCIM valla Allah sabır versdin şimdi ben de benimkiyle konuştum melek melek künye beğenmiş bebeğe onu anlatıp duruyor pek hevesli aman Allah bozmasın.
Gurbtecim vvalla ben de düşünmüyor değilim p.tesi gelememi aman bebişimi iyi göriyim de ne halleri varsa görsünler
günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar hepinize.
umarım herkes iyidir.
günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar hepinize.
umarım herkes iyidir.
amaaan kızlar boşverin şu kaynanaları ya..
benimkide dün bana sardı..o hamileyken hiç şişlik falan yokmuş vücudunda benim yüzüm ellerim bacaklarım patlayacak gibi duruyomuş..e tabii bukadar kilo alırsam normalmiş bunlar o 7 kiloyla doğuma gitmiş..bende akşam oturdum kocişe ağladım çok şişkoyum çok çirkinim annen bile farketti dedim..sonra hemen anneye bi telefon.. hamile kıza söyleneek laflarmı hiç ağzının ayarı yok falan diye azarladı annesini..sonrada onun adına özür diledi benden..içime soğuk sular döküldü o öyle fırça yiyincekaydirigubbakcemile3
benimkide dün bana sardı..o hamileyken hiç şişlik falan yokmuş vücudunda benim yüzüm ellerim bacaklarım patlayacak gibi duruyomuş..e tabii bukadar kilo alırsam normalmiş bunlar o 7 kiloyla doğuma gitmiş..bende akşam oturdum kocişe ağladım çok şişkoyum çok çirkinim annen bile farketti dedim..sonra hemen anneye bi telefon.. hamile kıza söyleneek laflarmı hiç ağzının ayarı yok falan diye azarladı annesini..sonrada onun adına özür diledi benden..içime soğuk sular döküldü o öyle fırça yiyincekaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin yazvrularımızı bize bağışlasın...sağlıkla sıhhatle dünyaya getirp hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin mevlam...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin yazvrularımızı bize bağışlasın...sağlıkla sıhhatle dünyaya getirp hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin mevlam...
Kızlar bu arada temmuzun ilk haftası geliyormuş kayınvalidem (tabiş daha erken doğurmazsan dedi)
Yok canım doğurmazsın. Bizim böyle sorunlu geçiyor ya, kesin vaktinde doğuracağız...
Temmuzun ilk haftası, biraz erken değil mi??
ay inşallah hepimiz bir an önce yani zamanında alırız kuzularımızı koynumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?