Ben hiç istemem araları bozulsun, hiç de şikayet etmem. Sadece kendi gözüyle görürse müdahale eder. Etsin de zaten. Oğlunun bana ait olduğunu bilsin; hiçbir şekilde bir gün bana karşı kışkırtamayacağını da... Kötü bir niyetim ya da düşüncem yok, sadece bana yüklendiği zaman başına az çok neler gelecek anlasın o kadar.
Kızlar bu arada temmuzun ilk haftası geliyormuş kayınvalidem (tabiş daha erken doğurmazsan dedi)
Günaydın güzel anneler.Herkese hayırlı cumalar.Mübarek cuma günü bütün dilekleriniz istekleriniz kabul olsun inşallah. Nasılsınız bakalım? Gene kaynanalar sinir etmiş bakıyorum. Boşverin kızlar ya,bakın bebeklerimizin gelmesine az kaldı sadece onları düşünelim.Gerisini boşverelim.Herşey onlar için. Benimki de beni zorla bu pazar pikniğe götürmek istiyor. Gidemem sıcak diyorum eşimin teyzeleri 2 haftadır ısrar ediyor bizi bekliyor diyor. ya anlayışsız insanlar boşverin gitmeyeceğim dedim o kadar. Gitmeyince de anlar zaten ne demek istediğimi hiç de umurum değil valla.
Bu sabah baş ağrımız var yaa.Ütü de yapmam lazım.Yarın da kuzumun odasını boyamaya gelecek adam. Allahım cümlemize sabır selamet ve güç kuvvet versin..
Günaydın güzel anneler.Herkese hayırlı cumalar.Mübarek cuma günü bütün dilekleriniz istekleriniz kabul olsun inşallah. Nasılsınız bakalım? Gene kaynanalar sinir etmiş bakıyorum. Boşverin kızlar ya,bakın bebeklerimizin gelmesine az kaldı sadece onları düşünelim.Gerisini boşverelim.Herşey onlar için. Benimki de beni zorla bu pazar pikniğe götürmek istiyor. Gidemem sıcak diyorum eşimin teyzeleri 2 haftadır ısrar ediyor bizi bekliyor diyor. ya anlayışsız insanlar boşverin gitmeyeceğim dedim o kadar. Gitmeyince de anlar zaten ne demek istediğimi hiç de umurum değil valla.
Bu sabah baş ağrımız var yaa.Ütü de yapmam lazım.Yarın da kuzumun odasını boyamaya gelecek adam. Allahım cümlemize sabır selamet ve güç kuvvet versin..
Kızlar bu arada temmuzun ilk haftası geliyormuş kayınvalidem (tabiş daha erken doğurmazsan dedi)
Günaydın herkese nasılsınız biz geldik oğlumla :)
Amin canım dua et en azından evdesina.s.
İnşallah canım yağmur yağar.Ama yağmasa da gitmeyeceğim dedim eşimede .
Hoşgeldin canım, ne yapalım stres atıyoruz. Yağmur yağarsa zorla götüremezler seni. Bir sürü işin varmış, kolay gelsin cicişimmm...
Günaydın canım sana ve bebikine. Hayırlı cumalar.
Günaydın herkese nasılsınız biz geldik oğlumla :)
Herkese merhaba,
yoğun bir günün arasında kısa bir selam verip kaçayım dedim...
hayırlı cumalar...
günaydın herkese nasılsınız biz geldik oğlumla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?