2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç istemem araları bozulsun, hiç de şikayet etmem. Sadece kendi gözüyle görürse müdahale eder. Etsin de zaten. Oğlunun bana ait olduğunu bilsin; hiçbir şekilde bir gün bana karşı kışkırtamayacağını da... Kötü bir niyetim ya da düşüncem yok, sadece bana yüklendiği zaman başına az çok neler gelecek anlasın o kadar.
[/QUOTE]

ya bende senin istediğini istiyorum çok mu fazla canımm:)

ya bende senin istediğini istiyorum çok mu fazla canımm:)[/QUOTE]

Ezilmemeyi istemek fazla olur mu hiç? Kocadan kocaya değişiyor sanırım. Sen sen ol, sakın seçim yapmaya zorlama. Yazık adama da, bir tarafta annesi, bir tarafta karısı... Benim kocam beni herkese savunur, laf ettirmez bana; ama var ya bir huyu var ki dinlen dinlen kaç yani... Birinin yanında öyle bir laf söyler, utancından yerin dibine geçersin. Başbaşa kalınca da söylemez, illa bu olaya biri şahitlik edecek. "Benim" diyen adam katlanamaz o huyuna.

Günaydın güzel anneler.Herkese hayırlı cumalar.Mübarek cuma günü bütün dilekleriniz istekleriniz kabul olsun inşallah. Nasılsınız bakalım? Gene kaynanalar sinir etmiş bakıyorum. Boşverin kızlar ya,bakın bebeklerimizin gelmesine az kaldı sadece onları düşünelim.Gerisini boşverelim.Herşey onlar için. Benimki de beni zorla bu pazar pikniğe götürmek istiyor. Gidemem sıcak diyorum eşimin teyzeleri 2 haftadır ısrar ediyor bizi bekliyor diyor. ya anlayışsız insanlar boşverin gitmeyeceğim dedim o kadar. Gitmeyince de anlar zaten ne demek istediğimi hiç de umurum değil valla.

Bu sabah baş ağrımız var yaa.Ütü de yapmam lazım.Yarın da kuzumun odasını boyamaya gelecek adam. Allahım cümlemize sabır selamet ve güç kuvvet versin..

Nasıl sordun canım kargo numarası vermiyorki ben annemin adresini verdim öğlene kadar evde yok sence kaçta gelirler ya

Amin canım dua et en azından evdesina.s.

Hoşgeldin canım, ne yapalım stres atıyoruz. Yağmur yağarsa zorla götüremezler seni . Bir sürü işin varmış, kolay gelsin cicişimmm...

Kızlar bu arada temmuzun ilk haftası geliyormuş kayınvalidem (tabiş daha erken doğurmazsan dedi)

Günaydın canım sana ve bebikine. Hayırlı cumalar.

Amin canım dua et en azından evdesina.s.

Ay canım valla öyle.Allahım sabır versin güç versin çalışan annelerimize inanıyorum ki çok zor gerçejkten...

Hoşgeldin canım, ne yapalım stres atıyoruz. Yağmur yağarsa zorla götüremezler seni . Bir sürü işin varmış, kolay gelsin cicişimmm...
İnşallah canım yağmur yağar.Ama yağmasa da gitmeyeceğim dedim eşimede .

Günaydın canım sana ve bebikine. Hayırlı cumalar.

Saol tatlım:asigim:

Kızlar birşey soracağım bebeklerimiz için kaç tane sadece alt aldınız? bende takımlar hariç 6 tane ayaklı olan altlardan aldım yetermi acaba yaa.. Önümüzdeki cumartesi son eklsiklerimizi de alacağız bir daha çarşıya gidemem zaten. 6 tanesi de ufak biraz büyüklerinden alacağım bu sefer ama 6 tane doğumdan 3 aya kadar yeterlimi sizce?

Bizde oğlumla çok çok iyiyiz.Artık çift yastıkla yatıyorum çünkü yanda dönsem artık tek yastıkla nefes alamıyorum.Bu aralar pek bi aktif oldu oğluşum :)
Dün değil evelsi gün babamız mutfaın tavanını kazıyıp boyadı dün de kayınvalidem yardım edicek die anca 4,5-5 gibi balkon camını silmeye başladık (ancak).Sonra yanlış anladı kırıldı bana galiba wc ye gidiyorum kızım die aşaıya kaçtı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 .8 e kadar hiç oturmadan koca balkon camını felan siip 2 ince halı yıkadım akşam mahvolmuştum oturamadım bile popomun ağrısından bugünde fayanslara balayayım dedim ama sular yok.Kimseden fayda yok yavaş yavaş yapıp yapamadıım kısımları kociş işten gelince yapacak artık...

Canlarım günaydınnn hayırlı cumalar herkese
allahım bütün dualarımızı kabul etsin
bebeklerimize sağ salim noksansız kusursuz kavuşmayı nasip etsin
dün benin msn şifremi ve facebook şifremi kırdılar kardeşime mesaj atmışlar kontör istemişler nasıl olduğunu anlamadım hiç yabancı insanı kayıt etmem maillere bakmam ama işte oldu neyse hemen kardeşim aradıda sıfırladım tekrar şifreleri
bugün birde TBMM gıda yasası görüşülecekmiş gıda mühendislerini ilgilendiren fırınlara mesul müdürlük yapıyordu onlar kaldırılcakmış 3 tane fırınım vardı bir tane börek fabrikası vardı şimdi fırınlar gidecek allahtan börekçi kalıyor orası büyük işletme olduğu için ama sadece bunların gelirleriyle geçinen mühendisler var 20 bin kişi işsiz kalacakmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…