Nasıl sordun canım kargo numarası vermiyorki ben annemin adresini verdim öğlene kadar evde yok sence kaçta gelirler ya
Kızlar şirket ikramiyemi 1 ay önce yatırdı yani bugün aldım artık doğursam en azından parayı düşünmem mahsur kalmayız kuzumla hastanedekaydirigubbakcemile3
Günaydın güzel anneler.Herkese hayırlı cumalar.Mübarek cuma günü bütün dilekleriniz istekleriniz kabul olsun inşallah. Nasılsınız bakalım? Gene kaynanalar sinir etmiş bakıyorum. Boşverin kızlar ya,bakın bebeklerimizin gelmesine az kaldı sadece onları düşünelim.Gerisini boşverelim.Herşey onlar için. Benimki de beni zorla bu pazar pikniğe götürmek istiyor. Gidemem sıcak diyorum eşimin teyzeleri 2 haftadır ısrar ediyor bizi bekliyor diyor. ya anlayışsız insanlar boşverin gitmeyeceğim dedim o kadar. Gitmeyince de anlar zaten ne demek istediğimi hiç de umurum değil valla.
Bu sabah baş ağrımız var yaa.Ütü de yapmam lazım.Yarın da kuzumun odasını boyamaya gelecek adam. Allahım cümlemize sabır selamet ve güç kuvvet versin..
Günaydın herkese nasılsınız biz geldik oğlumla :)
Bizde oğlumla çok çok iyiyiz.Artık çift yastıkla yatıyorum çünkü yanda dönsem artık tek yastıkla nefes alamıyorum.Bu aralar pek bi aktif oldu oğluşum :)
Dün değil evelsi gün babamız mutfaın tavanını kazıyıp boyadı dün de kayınvalidem yardım edicek die anca 4,5-5 gibi balkon camını silmeye başladık (ancak).Sonra yanlış anladı kırıldı bana galiba wc ye gidiyorum kızım die aşaıya kaçtı sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 .8 e kadar hiç oturmadan koca balkon camını felan siip 2 ince halı yıkadım akşam mahvolmuştum oturamadım bile popomun ağrısından bugünde fayanslara balayayım dedim ama sular yok.Kimseden fayda yok yavaş yavaş yapıp yapamadıım kısımları kociş işten gelince yapacak artık...
Kızlar şirket ikramiyemi 1 ay önce yatırdı yani bugün aldım artık doğursam en azından parayı düşünmem mahsur kalmayız kuzumla hastanedekaydirigubbakcemile3
hoş geldin kuzucummmmmmmmm
ay bende tek ben varım sanıyordum nefesni alamayan tık nefes dolanıyom ortalıkta:) sen niye halı yıkıyon deli kız kaç gün kaldı şunun şurasında
kızlar temmuz bebeklerine 2. ikiz bebikler gelmiş :))
kızlar ben geldim....
dr amacamıza gittik geldik bugün. beni sardı bi telaş tammuzu grösek yeter dedi. doğum knaalına girmiş biri dedi. rahim boyu kısalmış dedi. ciğer geliştiricilerimi oluyoruz.. dua edin bize emi en azından bu ayı çıkarayım... ağustos annesini bırakın temmuza yetişmek bile kar.....
benımkı bızı ramazanda bıle goturmeyı dusunuyor bırakın kurban bayramını bısıcık olmaz kızlar ne olcakkı
bu arada canzi gelmedi bugün hiç galiba 2 dk olsa uğrardı inş. iyidir.
ayy kızlar kızkardeşimle konuştum şimdi.
2.mr ın sonucunu da almış dr.damar düğümlenmesinden şüphelenmiş.
en başta felç etkisi falan yaratıyormuş o ama değilmiş çok şükür sadece
12 mm çapında bir kitleymiş.bu tip kitleler bazen 1 yıl içinde kayboluyormuş.
Birde küçültücü ışın tedavisi falan varmışbence zararsız demiş dr.ama tabi
araştırma hastanesine göstericek yine de..Şimdilik ameliyata falan gerek yok.
Bakalım zaman ne göstericek.Kötünün iyisi bişey bu da.ben daha kötü
sonuçlar alabiliriz diye düşünüyordum ama işte takip gerekiyor 6 ay da 1 mr çekilecek.
eğer büyüme sıçrama olursa allah korusun ameliyat diyecekler...
gitmeden yazıym dedim görüşürüz tekrar öptm...
Herkese günaydın kızlar,
Ben hiç iyi değilim felaket belim ağrıyor biliyorsuuz benim belim rahatsızdı zaten fıtık, bel yamukluğu, omurgamda 2 kırık vardı ama şimdiye kadar ağırmamıştı, herhalde bebiş ağırlaştı ondan:))) Bu arada sabah beyaz akıntım oldu şimdi de herhalde kendimi çok dinliyorum bu sefer su değil ayran gibiydi...Olan var mı?
Canancım hoşgeldin canım
Ya ne konuşan var ne yorum yazan üff ama benim bebişim kaç gram oldu çatlıycam meraktan
Canancım hoşgeldin canım
Yaaaa ürün geldi, ama bu çoooooook tatlı yaaa... Süper olmuş valla, içine bi tane de balon koymuşlar! Ayy ben şimdi 21 hazirana kadar nasıl dayanıcam, kesin bu akşam veririm kocişe biliyom kendimi valla
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?