Ya ne konuşan var ne yorum yazan üff ama benim bebişim kaç gram oldu çatlıycam meraktan
bugün bizim burası çok yoğun yaa. çok da sancım var revire gitmek istiyorum ama yerimden ayrılamıyorum
2 kilo falan olmuştur canım. Benim taa 1 haftam var bebeğimi görmek için. Vakit geçmiyor, canım sıkılıyor bir sürü bir sürü şeyler. Hiç konuşasım yok. Keyfim kaçık. Umarım pisim iyidir.
Yaaaa ürün geldi, ama bu çoooooook tatlı yaaa... Süper olmuş valla, içine bi tane de balon koymuşlar! Ayy ben şimdi 21 hazirana kadar nasıl dayanıcam, kesin bu akşam veririm kocişe biliyom kendimi valla
hihoyyyt
Ya ne konuşan var ne yorum yazan üff ama benim bebişim kaç gram oldu çatlıycam meraktan
canım bence kesin en az 2000 gr hatta fazlası merak etmee
çok garip bi durum var. hep yazıcam unutuyorum. hepiniz bebeğiniz kilo alsın diye beklentidesiniz. ben çok kilo almasın diye. sezaryen sonrası normal doğum için dr.un ilk ve en önemliş şartı bebeğin çok kilolu olmaması. 3,5 kiloyu geçerse rahimdeki eski kesi zorlanacağı için normal doğum yapamazmışım. ege 36,5'ta 3.5 kilo doğdu. dr. 40 beklese 4ü geçer demişti. umarım kızım abisine benzemez. şöyle 3200-3300 falan doğsun
Aaaa çabuk git ya işleri boşver bebişten önemli mi hadi tatlım
Neden kötü olsun pisi çok iyi merak etme 1 hafta da çabucak geçer görürsün işallah. 2 kilo bir dese valla dünyalar benim olacak
Dayan dayan o gün süper olacak...Nasıl balon koymuşlar?
Neden kötü olsun pisi çok iyi merak etme 1 hafta da çabucak geçer görürsün işallah. 2 kilo bir dese valla dünyalar benim olacak
Ya ama 4 hafta 2 gün önce 1100gramdı almışmıdır o kadar?
Dayan dayan o gün süper olacak...Nasıl balon koymuşlar?
çok garip bi durum var. hep yazıcam unutuyorum. hepiniz bebeğiniz kilo alsın diye beklentidesiniz. ben çok kilo almasın diye. sezaryen sonrası normal doğum için dr.un ilk ve en önemliş şartı bebeğin çok kilolu olmaması. 3,5 kiloyu geçerse rahimdeki eski kesi zorlanacağı için normal doğum yapamazmışım. ege 36,5'ta 3.5 kilo doğdu. dr. 40 beklese 4ü geçer demişti. umarım kızım abisine benzemez. şöyle 3200-3300 falan doğsun
Ya ama 4 hafta 2 gün önce 1100gramdı almışmıdır o kadar?
öğlen yemekten sonra uzanıcam biraz revirde dün geceden beri çok sancım var. çok özür dileyerek yazıyorum. sanki büyük tuvaletim var da yapacakmışım gibi bir basınçla, kasıklarımda sancı var bir de. yürürken falan çok zorluyo beni.
herkeze merhaba hepımızın cuması mubarek olsun... tum dualarınız kabul olur ıns
Masal'ımı doyurdum geldim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?