2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bizim burası çok yoğun yaa. çok da sancım var revire gitmek istiyorum ama yerimden ayrılamıyorum

Aaaa çabuk git ya işleri boşver bebişten önemli mi hadi tatlım

2 kilo falan olmuştur canım. Benim taa 1 haftam var bebeğimi görmek için. Vakit geçmiyor, canım sıkılıyor bir sürü bir sürü şeyler. Hiç konuşasım yok. Keyfim kaçık. Umarım pisim iyidir.

Neden kötü olsun pisi çok iyi merak etme 1 hafta da çabucak geçer görürsün işallah. 2 kilo bir dese valla dünyalar benim olacak

Dayan dayan o gün süper olacak...Nasıl balon koymuşlar?

Ya ne konuşan var ne yorum yazan üff ama benim bebişim kaç gram oldu çatlıycam meraktan

çok garip bi durum var. hep yazıcam unutuyorum. hepiniz bebeğiniz kilo alsın diye beklentidesiniz. ben çok kilo almasın diye. sezaryen sonrası normal doğum için dr.un ilk ve en önemliş şartı bebeğin çok kilolu olmaması. 3,5 kiloyu geçerse rahimdeki eski kesi zorlanacağı için normal doğum yapamazmışım. ege 36,5'ta 3.5 kilo doğdu. dr. 40 beklese 4ü geçer demişti. umarım kızım abisine benzemez. şöyle 3200-3300 falan doğsun

Didemcim ne yalan söyliyim kilolu istiyorum olur erken doğar filan diiye bir de benim kesin sezeryan ya zaten 38de alacaklar kuzuyu o yüzden

öğlen yemekten sonra uzanıcam biraz revirde dün geceden beri çok sancım var. çok özür dileyerek yazıyorum. sanki büyük tuvaletim var da yapacakmışım gibi bir basınçla, kasıklarımda sancı var bir de. yürürken falan çok zorluyo beni.

Ay didemcim sen daha iyi bilirsin ama o sancı değil mi aman git kuzum git de yat ben de gidiyim yemek yiyim bari

Neden kötü olsun pisi çok iyi merak etme 1 hafta da çabucak geçer görürsün işallah. 2 kilo bir dese valla dünyalar benim olacak

Ya ama 4 hafta 2 gün önce 1100gramdı almışmıdır o kadar?

Her hafta en az 200gr alacak bebiklerimiz. Olmuştur. Benimki de 4 hafta önce 1142 gr'dı. 2000 ve üstü olmuştur kesin. Olmamışsa da olur doğana kadar.

Ben de aperatiflerden sonra bir ana yemek yiyeyim baari. Haydi kendinize iyi bakın.

herkeze merhaba hepımızın cuması mubarek olsun... tum dualarınız kabul olur ıns

canım allahım hepimizin gönlüne göre versin bizler sezeryan olucağımız için bare kilolu olsun diyoruz tatlım

Ya ama 4 hafta 2 gün önce 1100gramdı almışmıdır o kadar?

olur canım merak etme lütfen biz elimizden geleni yapıyoruz onları beslemek için düzenli besleniyoruz yanlış birşeyler yapmıyoruz o yüzden yüce mevlamın izni ile herşey olurr

canım ben hastanede yatarken normal doğum yapan biri büyük tuvaletim var gibi oluyor dedi doktorlarda bebek yapıyor gelmek istiyor falan dediler sen yinede doktorunla konuş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…