ben herzamanki gibi burdayım malum mesaii, senin tadilat nasıl gidiyor kayınvalidendesin di mi hala
canım allahım hepimizin gönlüne göre versin bizler sezeryan olucağımız için bare kilolu olsun diyoruz tatlım
olur canım merak etme lütfen biz elimizden geleni yapıyoruz onları beslemek için düzenli besleniyoruz yanlış birşeyler yapmıyoruz o yüzden yüce mevlamın izni ile herşey olurr
canım ben hastanede yatarken normal doğum yapan biri büyük tuvaletim var gibi oluyor dedi doktorlarda bebek yapıyor gelmek istiyor falan dediler sen yinede doktorunla konuş tatlım
Bugün fayanslar silincekti yaa görümcemin oğlu gelicekmiş off onlada bi iş olmuyo zaten biraz bozuldu kaynanam dünden bana napiim yaa insanda bi şart şurt die bişi olur camın silindii kapkara leş gibi suyun bulunduu kova mutfak lavabosuna dökülürmü yaa bi fırçalamakla bi su tutmakla aylardır silinmeyen kirlerin yapıştıı cam temizlenir mi yaa.Cifle silicem dioum cife ne gerek varmış saramış çerçeveler görmüyor.Kendinki eski demir doğramalardan koyu renk dışardan bi su tutuyor tamam o temiz sanıyor nasılsa kirler gözükmüyor.Zaten yardım etcek die 4,5-5 gibi anca başladık 5 gibi kaçtı.
Nalbura gittik dönüşte görümceme uğradık.Çocuk dio ben ananeme gidicem görümcem dio hayır temizlik yapıcaklar kaynanam sesini çıkarmıo üstüne ben uyuturum dio görümcem anne azdırma şunu dio yiğen ağlıyo annesine vuruyo tabi ben sinirden mosmor sesimi de çıkarmıyorum istemio demesinler die.Görümcemide kanser etti.
Şimdi suçlu ben miyim yaa lütfen hatam varsa söleyin.
Akşam eşim eve geldi ee hiç bişi yapmamışın koca gün die biras tartıştık "annem yardım eder kesin sen bişi demişindir" dio.Tabi olayları anlatınca bana çok çok hak verdi hatta keşke beraber yapabilsek ben sana yardım edebilsem boşver onu dedi.
Benimkinin işte öle kötü huyu var hemen olayın içeriini anlamadan önyargıyla yaklaşıo ama sonra özür dilesede fayda yok çok sinirlendim,canım çok sıkıldı...
O kırılmasın die uğraşırken kaçırttım karıyı aşaıya kaydirigubbakcemile3.
Hoşbulduk canım.Dur daa bu yıkadıklarım incecik yolluk gibi 2 gün önce bi yorganla koca kalın battaniye yıkadık.Daha doğrusu saolsun yinede hakkını vereyim kayınvalidem daha çok yıkadı ben daah çok su tuttum ama dün öldüm öldüm o bana su tuttu sadece biras bozuldu yaa bana :).
Daha yıkancak 2 halım var kalın ama bu halimle anca su tutucam napiim babişkomuza atmayı düşünüyorum sempatiksalakcinni
kızlar temmuz bebeklerine 2. ikiz bebikler gelmiş :))
Ya ne konuşan var ne yorum yazan üff ama benim bebişim kaç gram oldu çatlıycam meraktan
öğlen yemekten sonra uzanıcam biraz revirde dün geceden beri çok sancım var. çok özür dileyerek yazıyorum. sanki büyük tuvaletim var da yapacakmışım gibi bir basınçla, kasıklarımda sancı var bir de. yürürken falan çok zorluyo beni.
Masal'ımı doyurdum geldim :)))
Kimse formunda değil galiba ben çıkıyorum kızlar sonra uğrarım
Didemcim ne yalan söyliyim kilolu istiyorum olur erken doğar filan diiye bir de benim kesin sezeryan ya zaten 38de alacaklar kuzuyu o yüzden
Hoşgeldiniz kızlar.
Ya ne demek çıkamıyorum çık ya iş yerinden git doktora valla utanmasam ben gelip izin alıcam
Ya bunlar insafsız var ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hamilelerle uğraşıyorlarkız didoş çıkılmayınca çıkılmıyo işte ben dün sağlık ocağına gittim de adam dönüşümde göreve beni dolmuşla git diye gönderdi sinir oldum odacı dan farkım kalmadı
az kaldı zaten işyerinde direk dr.a gidicem. sancı harici başka bir belirti yok. su gelmesi vs. olmadı. bebek hareketleri de normal. tetikte bekliyorum bakalım
az kaldı zaten işyerinde direk dr.a gidicem. sancı harici başka bir belirti yok. su gelmesi vs. olmadı. bebek hareketleri de normal. tetikte bekliyorum bakalım
Ya bunlar insafsız var ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hamilelerle uğraşıyorlar
Git canım git sen 6da mı 5de mi çıkıyordun?Ama eve gidince yaz bari ben çok merak ederim ayrın da çalışmıyorsun di mi
Geçmiş olsun şekercim ya. Gerçekten kötü hissediyorsan izin almalısın. Yine de alamam diyorsan, sancıların aralıklarını kaydet. Alıştırma sancıların başlamış olabilir.
Aman yat canım az kaldı sık dişini sonra bol bol hoplar zıplar gezinirsin
off kurum hemşiresi de aynı şeyi söyledi. bi de benim ilk doğumum da nispeten erkendi. 36,5 haftada oldu. yürüyemiyorum sancıdan. dr. da gel dedi. ama izin alamıyorum. bugün işyerinde ekstra bi durum var. kilitlenip kaldım. eşim de tedirgin oldu.
Kargom gelmiş kocişin hediyesi ama annem bizde temizlikteydi alamamış yarın kargodan alacak
canım aynennn öyleee canım doğumdan sonra allah izin verirs oğluşla gezeriz acısını çıkartırız
canım ne demek yaaa acil gitmem lazım deyip çıkamıyormusun fazla vakit kaybetme canım sonra herşeye geç kalınmış olabilir sancıyı durdurabiliyorlarda allah korusun kanaman falan olmaya başlarsa rahim ağzı daha fazla zorlanırsa durduramayabilirler canım
Dorukcum senin ikiz olduğu için o fiyat herhalde benim 3300. Özel sigortam var benim %80'ini ödüyor yani ben 660tl vericem. Bir de tanıdık var sanırıjm suit odayı normal oda fiyatına açacak öyle olunca çok uçuk olmuyor benim için. Ayrıca yenidoğan bakım ünitesi çok iyi ve küvezde %100 sgk ile anlaşmalı. Sen nerede yapacaksın canım
izin alamam ama ara ara revirde uzanıcam hemşireyle konuştum. ayaktayken sancım oluyo. düzenli bişey değil gibi
Kargom gelmiş kocişin hediyesi ama annem bizde temizlikteydi alamamış yarın kargodan alacak
normalde çıkarım ama bugün çok farklı bir durum var şirkette. her an bana ihtiyaç olabilirmiş. çok hareket etmemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?