2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben herzamanki gibi burdayım malum mesaii, senin tadilat nasıl gidiyor kayınvalidendesin di mi hala

canım boya bitti çok şükür işte temizlik var sırada oda bugün gelincekti görümcem tarihi yanlış yazdırmış 11 haziran cumaya şimdi adamlar en kısa zamana olursa bize dönecekler haber bekliyoruz yoksa başka şirket bakıcaz kadın çağırmak istemiyoruz halıları ve koltukları yıkamıyorlar çünkü bu şirkettekiler halı yıkama koltuk yıkama yapıyorlar bakalım ben halan kayınvalidemdeyim yatıyorum burası çok hareketli gelen giden vakit çabuk geçiyor ben evde hep yanlızım ama kendi kendimede kafa dinliyorum

off kurum hemşiresi de aynı şeyi söyledi. bi de benim ilk doğumum da nispeten erkendi. 36,5 haftada oldu. yürüyemiyorum sancıdan. dr. da gel dedi. ama izin alamıyorum. bugün işyerinde ekstra bi durum var. kilitlenip kaldım. eşim de tedirgin oldu.

ya bunlar hiç mi iş yapmamışlar yoksa bizle dalga mı geçiyolar anlamıyom oğullarını sölemiyom zatenklava: dövesim geliyo ama sen yine de yorma kendini canım ben halıları yıkamaya gönderdim geçen gün:) 3 tane halımı 20 liraya yıkattım ne su ne rica ne minnet ettim kimseye çünkü benim burda kimsem yok e gelene de hadi halı yıkayak denmez bende öle hallettim

kızlar temmuz bebeklerine 2. ikiz bebikler gelmiş :))

abuuuuu du bi bakalım allah analı babalı büyütsün

Ya ne konuşan var ne yorum yazan üff ama benim bebişim kaç gram oldu çatlıycam meraktan

kız öğle tatilindeyik yaaa bende çok erak ediyom kaç kg oldu diye:) inş. 2 yi geçmiştir.

kuzum sen bi görün dr a çünkü hayra alamet değil gibi seninki gelmek istiyo olmasın sakın

Masal'ımı doyurdum geldim :)))

afiyet olsunnnn löp löp et olsun kuzumaa

Kimse formunda değil galiba ben çıkıyorum kızlar sonra uğrarım

gitmeeeeee ya daha yeni geldim bende

Didemcim ne yalan söyliyim kilolu istiyorum olur erken doğar filan diiye bir de benim kesin sezeryan ya zaten 38de alacaklar kuzuyu o yüzden

eltimin kızını 38 hafta 3 günken aldılar 3200 doğdu. sen rahat ol.inşallah sağlıkla iyi kiloyla doğar. beinm durumum farklı. ege de ben de kilolu olsun istiyodum tombik bi oğlum oldu. hala da tombik görsen göbişi var ço tatlı. ama şimdi normal doğum yapabilmem için ilk şart çok kilolu olmaması. çok derken 3500ü geçmemesi lazım

Hoşgeldiniz kızlar.
Ya ne demek çıkamıyorum çık ya iş yerinden git doktora valla utanmasam ben gelip izin alıcam

kız didoş çıkılmayınca çıkılmıyo işte ben dün sağlık ocağına gittim de adam dönüşümde göreve beni dolmuşla git diye gönderdi sinir oldum odacı dan farkım kalmadı

Hoşgeldiniz kızlar.
Ya ne demek çıkamıyorum çık ya iş yerinden git doktora valla utanmasam ben gelip izin alıcam

az kaldı zaten işyerinde direk dr.a gidicem. sancı harici başka bir belirti yok. su gelmesi vs. olmadı. bebek hareketleri de normal. tetikte bekliyorum bakalım

kız didoş çıkılmayınca çıkılmıyo işte ben dün sağlık ocağına gittim de adam dönüşümde göreve beni dolmuşla git diye gönderdi sinir oldum odacı dan farkım kalmadı
Ya bunlar insafsız var ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hamilelerle uğraşıyorlar
az kaldı zaten işyerinde direk dr.a gidicem. sancı harici başka bir belirti yok. su gelmesi vs. olmadı. bebek hareketleri de normal. tetikte bekliyorum bakalım

Git canım git sen 6da mı 5de mi çıkıyordun?Ama eve gidince yaz bari ben çok merak ederim ayrın da çalışmıyorsun di mi

Geçmiş olsun şekercim ya. Gerçekten kötü hissediyorsan izin almalısın. Yine de alamam diyorsan, sancıların aralıklarını kaydet. Alıştırma sancıların başlamış olabilir.

yarın çalışmıyorum canım.5.30 gibi çıkıyoruz.yazarım canım

Geçmiş olsun şekercim ya. Gerçekten kötü hissediyorsan izin almalısın. Yine de alamam diyorsan, sancıların aralıklarını kaydet. Alıştırma sancıların başlamış olabilir.

izin alamam ama ara ara revirde uzanıcam hemşireyle konuştum. ayaktayken sancım oluyo. düzenli bişey değil gibi

Aman yat canım az kaldı sık dişini sonra bol bol hoplar zıplar gezinirsin

canım aynennn öyleee canım doğumdan sonra allah izin verirs oğluşla gezeriz acısını çıkartırız

canım ne demek yaaa acil gitmem lazım deyip çıkamıyormusun fazla vakit kaybetme canım sonra herşeye geç kalınmış olabilir sancıyı durdurabiliyorlarda allah korusun kanaman falan olmaya başlarsa rahim ağzı daha fazla zorlanırsa durduramayabilirler canım

normalde çıkarım ama bugün çok farklı bir durum var şirkette. her an bana ihtiyaç olabilirmiş. çok hareket etmemeye çalışıyorum.

biraz geç oldu cevap kusura bakma ben medilife hastanesinde yapıcam dr umdan çok memnunum orasıda 750 lira..özel sigortam olmadığı için malesef imkanların elverdiği ölçüde oluyo herşey...

izin alamam ama ara ara revirde uzanıcam hemşireyle konuştum. ayaktayken sancım oluyo. düzenli bişey değil gibi

Tamam canım, uzan revirde. Kesilir inşallah sancın.

Kargom gelmiş kocişin hediyesi ama annem bizde temizlikteydi alamamış yarın kargodan alacak

Hayırlı uğurlu olsun, kocişin iyi günlerde kullansın.

normalde çıkarım ama bugün çok farklı bir durum var şirkette. her an bana ihtiyaç olabilirmiş. çok hareket etmemeye çalışıyorum.

tamam canım sen işin içindesin çıkabilme pozisyonun olsa çıkarsın sen fazla hareket etme fırsat buldukça yat dinlen canım allahım yardımcın olsun dualarımız seninle allahın izni ile sıkıntın kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…