tamam canım sen işin içindesin çıkabilme pozisyonun olsa çıkarsın sen fazla hareket etme fırsat buldukça yat dinlen canım allahım yardımcın olsun dualarımız seninle allahın izni ile sıkıntın kalmayacak
Ayaklarım bildiğiniz davullll
inşallah geçecek canım. ben doğum başlangıcı olduğunu düşünmek istemiyorum. daha çorap almadım kızıma. beklemesi lazım
Hello kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? Geçmişe bakıp geliyorummmm. opuyorumnanaktan
Doruk geç gördüm mesajını canım ben medilife da küvez yok diye biliyorum araştırdın mı?Seninkiler ikiz çünkü gerekme ihtimali var.
Hoşgeldin. Şükür yaşaıp gidiyoruz; sen nasılsın?[/B]
Ayaklarım bildiğiniz davullll
Hello kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? Geçmişe bakıp geliyorummmm. opuyorumnanaktan
Aynen canım, hem de sol ayağım inik, sağ ayağım balon gibi. akannehir
Bende de sancı vardı, hem belde hem kasıkta. Onun haricinde birşey yoktu. Sanırım geçen haftaydı, burada da konuşmuştuk. Nst'de sancı çıkmıştı, kağıtta böyle testere ağzı gibi çıkmıştı. Yine de müdahale etmediler. Doğurmayacakmışım. Ara ara geliyor şimdi. Kanamam olunca gideceğim. Geçecek kusum merak etme.
Hoşgeldin. Şükür yaşaıp gidiyoruz; sen nasılsın?
Hoşbuldum canımmm. opuyorumnanaktan İyiyim ben de, temizlik yaptık biraz kocişimle. Gece birden sancı gibi bişey oldu bana. akannehir Sonra kesildi. Sabahta bebiş aşağıyı teklemeledi durmadan, sanki çıkmak istiyo gibi. akannehir Ay bi de kramp girdi durdu ayağıma, uyuz oldum. Magnezyumumu içtim şimdi. Dün içmemiştim. olumunekankayizsmile
aynen yaafelaket yanıyo benimki birde
sanada hello şekerim erken gelll
[
merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir benim oğlum dün çok sancı yaptı belime allahtan sabah birşeyim yoktu yalancı kasılmalarım artıyor herhalde yarından itibaren kocam 1 hafta evde badana boya işlerim var bebeğin beşiği gelmeden halletmem lazım oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün dolabını hallettik onlarıda ütüleyip yerine koyacağım bu aralar fazla uğrayamam uğrarsamda gelişmelerden haberdar ederim sizi kocaman öpüldünüz :)
geçecek inşallah. yorgunluktan herhalde. 2 sepet ütüm vardı çarşamba akşamı çok geç saate kadar onu yaptım. dün de misafir geldi. akşam başladı zaten ağrılar. çok ayakta kaldım diye olmuştur herhalde. yine de gidicem dr.a içimiz rahatlasın.
merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir benim oğlum dün çok sancı yaptı belime allahtan sabah birşeyim yoktu yalancı kasılmalarım artıyor herhalde yarından itibaren kocam 1 hafta evde badana boya işlerim var bebeğin beşiği gelmeden halletmem lazım oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün dolabını hallettik onlarıda ütüleyip yerine koyacağım bu aralar fazla uğrayamam uğrarsamda gelişmelerden haberdar ederim sizi kocaman öpüldünüz :)
geçecek inşallah. yorgunluktan herhalde. 2 sepet ütüm vardı çarşamba akşamı çok geç saate kadar onu yaptım. dün de misafir geldi. akşam başladı zaten ağrılar. çok ayakta kaldım diye olmuştur herhalde. yine de gidicem dr.a içimiz rahatlasın.
Benim kocişim hayatta temizlik yapmaz, şanslısın vesselam. Yok yaw yaptı bir kere yalan olmasın, camları sildi. Benim de hep ağrıcıklarım oluyor. Şu 36. haftayı doldursam, başka birşey istemiyorum. Çok çıkmak istiyorsa 36'dan sonra çıksın.
Benimde camlar kaldı, silmek istemedi .sempatiksalakcinni Yarın silerim dedi. Kardeşim gelseydi o yapardı ama o da evlilik hazırlığı yapıyo.Daha akşama yemek yapıcam. :sinifsinif: :sinifsinif: Hiçbişey yapasım yok. kaydirigubbakcemile3
inşallah geçecek canım. ben doğum başlangıcı olduğunu düşünmek istemiyorum. daha çorap almadım kızıma. beklemesi lazım
34 hafta sonrası küvez var canım 2 tane. yoğun bakım küvezi yok ama onunda çözümü var medilife çapa şubesinde yoğun bakım ünitesi var dr umda geliyor acil durumda gerçi dr um dünki kontrolde doğsalar bile yoğun bakıma girmezmaşallah bunlar dedi haftam ilerden gittiği için bide ciğer geliştirici oldum ya. gerçi tevekkül allah ben gücüm yettiğince en iysini yapmaya çalışıyorum allahım yardım etsin hem bana hem size... bu arada bedava yapıosun valla öle bi hastanede doğumu....
ben biraz revire gidiyorum. uzanayım. yine görüşürüz.
Silsin, yardım etsin azıcık. Bugün cam sildiriyorum, yarın bebek bezi değiştirteceğim. -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?