2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doruk geç gördüm mesajını canım ben medilife da küvez yok diye biliyorum araştırdın mı?Seninkiler ikiz çünkü gerekme ihtimali var.

oyy yoruldum kızıma su doldurdum balkonda oynuyor...,kaydirigubbakcemile2
ben de sizlere bakayım dedim ne var ne yok??

inşallah geçecek canım. ben doğum başlangıcı olduğunu düşünmek istemiyorum. daha çorap almadım kızıma. beklemesi lazım

Ayaklarım bildiğiniz davullll

Aynen canım, hem de sol ayağım inik, sağ ayağım balon gibi. akannehir

inşallah geçecek canım. ben doğum başlangıcı olduğunu düşünmek istemiyorum. daha çorap almadım kızıma. beklemesi lazım

Bende de sancı vardı, hem belde hem kasıkta. Onun haricinde birşey yoktu. Sanırım geçen haftaydı, burada da konuşmuştuk. Nst'de sancı çıkmıştı, kağıtta böyle testere ağzı gibi çıkmıştı. Yine de müdahale etmediler. Doğurmayacakmışım. Ara ara geliyor şimdi. Kanamam olunca gideceğim. Geçecek kusum merak etme.

Hello kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? Geçmişe bakıp geliyorummmm. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin. Şükür yaşaıp gidiyoruz; sen nasılsın?

Doruk geç gördüm mesajını canım ben medilife da küvez yok diye biliyorum araştırdın mı?Seninkiler ikiz çünkü gerekme ihtimali var.

34 hafta sonrası küvez var canım 2 tane. yoğun bakım küvezi yok ama onunda çözümü var medilife çapa şubesinde yoğun bakım ünitesi var dr umda geliyor acil durumda gerçi dr um dünki kontrolde doğsalar bile yoğun bakıma girmezmaşallah bunlar dedi haftam ilerden gittiği için bide ciğer geliştirici oldum ya. gerçi tevekkül allah ben gücüm yettiğince en iysini yapmaya çalışıyorum allahım yardım etsin hem bana hem size... bu arada bedava yapıosun valla öle bi hastanede doğumu....

Hoşgeldin. Şükür yaşaıp gidiyoruz; sen nasılsın?
[/B]

Hoşbuldum canımmm. opuyorumnanaktan İyiyim ben de, temizlik yaptık biraz kocişimle. Gece birden sancı gibi bişey oldu bana. akannehir Sonra kesildi. Sabahta bebiş aşağıyı teklemeledi durmadan, sanki çıkmak istiyo gibi. akannehir Ay bi de kramp girdi durdu ayağıma, uyuz oldum. Magnezyumumu içtim şimdi. Dün içmemiştim. olumunekankayizsmile

merhaba güzel anneler geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir benim oğlum dün çok sancı yaptı belime allahtan sabah birşeyim yoktu yalancı kasılmalarım artıyor herhalde yarından itibaren kocam 1 hafta evde badana boya işlerim var bebeğin beşiği gelmeden halletmem lazım oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün dolabını hallettik onlarıda ütüleyip yerine koyacağım bu aralar fazla uğrayamam uğrarsamda gelişmelerden haberdar ederim sizi kocaman öpüldünüz :)

geçecek inşallah. yorgunluktan herhalde. 2 sepet ütüm vardı çarşamba akşamı çok geç saate kadar onu yaptım. dün de misafir geldi. akşam başladı zaten ağrılar. çok ayakta kaldım diye olmuştur herhalde. yine de gidicem dr.a içimiz rahatlasın.

Benim kocişim hayatta temizlik yapmaz, şanslısın vesselam. Yok yaw yaptı bir kere yalan olmasın, camları sildi . Benim de hep ağrıcıklarım oluyor. Şu 36. haftayı doldursam, başka birşey istemiyorum. Çok çıkmak istiyorsa 36'dan sonra çıksın.

aynen yaafelaket yanıyo benimki birde

sanada hello şekerim erken gelll

[

Kız az bi okudum geçmişi , o dediğin yerdeki ağrı bende de var 1 haftadır. Geçmiyoda. Doktora sordum , dedi ki kemiklerin genişliyo ondan ağrı oluyo, ani hareketler yapma dedi.Bu arada hem geçmişi okuyorum hem burdan takip ediyorum.Yoksa geçmişi okurken geleceği kaçırırım. kaydirigubbakcemile3

Selam canımmm, hoşgeldin. opuyorumnanaktan Bizde de boya yapılıcak dahaaaa.

Çok ayakta durunca gerçekten insanın heryerine ağrılar giriyo. Geçmişi okuyamadım ama geçmiş olsun canım. Kendini fazla yorma. Benimde ütüm var , kaç gündür duruyo.kafamçokkarıştı

Selam Nurcancım. İdare ediyoruz işte biz de. Allah işlerine kolaylıklar versin canım. Çok yorma kendini. Malum hassas dönemdeyiz. Ben de başlamak istiyorum yıkamaya. Sonra diyorum, temmuzda başlayayım. İyi haberler ver bize olur mu?

Elbette ki, muhakkak git doktoruna. En azından ilaçlarla, serumlarla durdurlar sancını.

Benimde camlar kaldı, silmek istemedi .sempatiksalakcinni Yarın silerim dedi. Kardeşim gelseydi o yapardı ama o da evlilik hazırlığı yapıyo.Daha akşama yemek yapıcam. :sinifsinif: :sinifsinif: Hiçbişey yapasım yok. kaydirigubbakcemile3

Silsin, yardım etsin azıcık. Bugün cam sildiriyorum, yarın bebek bezi değiştirteceğim. -tatlicadiarzu-

yok canım merak etme allahın izni ile birşey olmaz çorabınıda alırsın tatlım kaydirigubbakcemile3

canım valla maşallah bebişlere hem ikiz hemde 3 hafta önden gidiyor gelişimleri büyük başarı valla tatlım 2 hafta yada 3 hafta daha dursalar ikizlerin miyadına varmış olacaklar inşallah allahım hepimizin bebeklerinin yardımcısı olsun

ben biraz revire gidiyorum. uzanayım. yine görüşürüz.

Aaa canım senin sancın mı vardı, geçmişi yeni okudum . Ne biçim patronların var, revir yerine hastaneye gitsene canım.Ben gelip döverim patronlarını . Öyle şey mi olurmuş.

Silsin, yardım etsin azıcık. Bugün cam sildiriyorum, yarın bebek bezi değiştirteceğim. -tatlicadiarzu-

Geceleri kalkıp sen getiricen bebeği yanıma emzirmeye diyorum. aaaaa önceden anlaşmıştık geceleri sen bakıcaktın diyo. kaydirigubbakcemile3 Sağlıklı ve zamanında doğsunda gece gündüz bakarım ben kızıma.opuyorumnanaktan Şimdi kucağına almaya da korkar Allah bilir benim kocam. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…