2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biri 32 diğeri 33 hafta çıkıo canım ama o önemli değil dio dr um benim sat a göre en az 35 i görmem lazım.....inşallah....

KIZLAR SANKı kilolarca şerbetli tatlı yemişimde ağzıma tatlı tadı geliyo hani bu şeker yüklemesinde bişiy içirdiler ya onun gibi ve cok halsizim sizede böyle birşey oluyormu ???

KIZLAR SANKİ kilolarca şerbetli tatlı yemişimde ağzıma tatlı tadı geliyo hani bu şeker yüklemesinde bişiy içirdiler ya onun gibi ve cok halsizim sizede böyle birşey oluyormu ???

Yok canım , bende olmadı hiç öyle, şeker yüklemesi dışında. akannehir

Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım??
Didoba cnm geçmiş olsun ya doktora git bencede. Aman diim tehlikeli zamanlarımız allah korusun yaa.

BEBEĞıMMM,
şekerin düşmüş olabilir yada yükselmiş de olabilir canım dikkat et ekndine. Bir tansiyonunu ölç bakalım.

Benim kocam uyurgezerdir, uyurkonuşurdur, uyuraranırdır (aranır: kalkar birşeyler arar sonra yatar uyur devam eder uykusuna). Ama uyurbebek sallar mı, onu bilemem.
kaydirigubbakcemile3

KIZLAR SANKİ kilolarca şerbetli tatlı yemişimde ağzıma tatlı tadı geliyo hani bu şeker yüklemesinde bişiy içirdiler ya onun gibi ve cok halsizim sizede böyle birşey oluyormu ???

Ağzına gelen şeker tadı hakkında bir fikrim yok canım ama halsizliğin şekerinin oynamasından kaynaklanıyor olabilir.

şkerim düştü mü cıktımı bilsem ona göre bişiy yapıcam şeker düştüyse tatlı bişiyler yiyim

ay bu ne ya kocama söylüyorum oda garibim aksam ben sana tatlı alırım diyo :))

cok halsizim sanki böyle kendimi salsam düşücek gibi seker komasına mı giriyorum acaba

Şeker yüklemende sonuç nasıl çıkmıtı senin ?

Merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım??
Didoba cnm geçmiş olsun ya doktora git bencede. Aman diim tehlikeli zamanlarımız allah korusun yaa.

Hoşgeldin canım , iyiyiz sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

Benim kocam gece çok konuşur, hatta burda da anlattım da okuyanlar gülmekten öldü. Bazen korkuyorum ciddi ciddi. Bi gece uyurken üstüme yürüdü nerdeyse, Allah'ına dua et , Allah'ına dua et dedim sana !!!! diye. Dedim neden dua edicem onu da söyle , uykum var aşkım dedi yattı geri. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bilgin varmı canım medifife çapa hakkında? birkez ordaki doktorlardan birine gittim, doğuma devam edebilirim belki önden bir göreyim dedim. benim doğum beklenen haftada doktor izinli olacakmış, kaldı. doktorları hakkında bilgin var mı?

Ayy berrakada çok korkunç bir durum canım ya allah kolaylık versin.Benim eşim yapsa herhalde yanında yatamam korkudan ya bana birşey yaparsa bdiye

canım ben medilife beylükdüzündeyim ahmet bey dr um. ben erken doğum olursa dr umla beraber çapaya gidicem açıkcası çok bilgim yok ama ben beylikdündekinden memnunum....

Selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir..
Benim de bugün dr randevum vardı..herşey çok güzel ve normal çok şükür.oğlumuz 1520 gr olmuş.boyu da 38 cm civarı dedi dr umuz..kilosu baya iyiymiş dr iri olcak dedi güldü..böyle giderse 4 kg bulur dedi..haftamız da herzamanki gibi 1 hafta önden gidiyo yine..başaşağı pozisyonda duruyomuş bebişim..valla ben ne kadar korksamda normal doğumu istiyor gibiyim ama bebiş 4 kg filan olursa nasıl doğurabilirm onuda bilemiyorum..buarada 1,5 kg daha aldım..o kadar yürüyüş yapıyoz herakşam 1 saat hareketliyimde ama kilo alımı devam ediyor anlamadım gitti..tam 69 kiloyum şu an..15 kg almış oluyorum yani..bundan sonra bari almasam diyorum ama zor gözüküyoo(
Neyse canlarım bendeki gelişmeler böyle bugün..az bişey sizin yazdıklarınızıda okuyayım bakayım bugün neler konuşulmuş :))))))

canım ben medilife beylükdüzündeyim ahmet bey dr um. ben erken doğum olursa dr umla beraber çapaya gidicem açıkcası çok bilgim yok ama ben beylikdündekinden memnunum....
Senin doktorun benim ark. doktoruydu canım o doktordan da hastaneden de çok memnundu için rahat olsun:) Bebişi de sadece 1 saat küveze girmişti 36. haftada doğdu tıkandı gün sonunda. Medilife da küvez yok derken ben yoğunbakım küvezini kastetmiştim yoksa var tabi merak etme sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…