insallah canım o günleride görecez
bende 2 gündür sürekli süren bir bas agrısı var sizde de oluyor mu?
oyyy kuzummm ay negüzel canım..kız demek....kızlarrr biraz önceee doktordan geldim büyük olasılıkla kız görünüyor dedi :) adasu yolda galiba :) ense kalınlıgıda normalmiş. bas popo mesafesi 6.5cm ayaklarla 10cm e yaklasmıs dedi doktor. sürekli eli agzında ve cok hareketli. elevite basladık. toxoplazma testi de istedim. profilden cok sirin görünüyor burnu kulakları parmakları herseyi belli :)))
kaçıncı haftada yaptırdın bide hanımlar onları sağlık ocağında yaptırabiliyomuyuz acaba fikri olan varmı
hoşgeldin zeynep nasılsın gel beraber olsun sohbetimiz
hee aynı yerdeyız. ılk şara gıttım erhan bey aslında ıyıydı. Sımdı fıgen hanıma gıdıyorum. Ama ilgisiz geldi bana. Bıde ultrason yanlarında degıl fılan. Ama erhan beye bı daha donemem sımdı. Nıye gelmedın dıcek. Taylan beyı dun gordum ne uzun adam ya:)
zeynepcim sen de daha küçüksün demi listeye baktımda nasıl bakayım senin hamilelik güzel gidiyormu
evet canım ya biraz uzun boyu ben devletede gittim özelinede gittim öyle fazla labali degildüşündüğün başka bi doktor varmı? Kesinlikle fundaya gitme derim ben sana o doktor degil zaten ama taylanı tavsiye ederşm gerektiği kadar bilgi veriyo fazla konuşması yok diger doktorlar gibi degil bilirsin az çok rizedeki doktorları paracıdırlar.başka bi sorun olursa sorabilirsin canım. Bu arada ne kadarlık hamilesin?
bende bulantıdan çok vardı baya bi çok ilaç kullanıyorum şimdilik rahatım sabahları çıkartıyorum bide bacağıma ağrı giriyor dr bugün ilaç vardi kalsüyummu eksikliğimi ne olabilir dedi öyle çok şükür başka birşeyimiz yok
canım benim tam 12 haftalık. ikili testte yaptırdık. cig köfte yediğim için toxoplazma da istedim. 5 gün sonra onlarda belli olacakmıs. sanırım seninki benim bebişten küçük.
fundaya gıtmem zaten. Fıgen kır şahin varya ona gıdıyorum. Ekım annesıyım bende. Son satım 29 aralıktı ama gec dollenme olmus. 4+6 dayım bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?