2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
butterfly kullanıcısından alıntı
kızlarrr biraz önceee doktordan geldim büyük olasılıkla kız görünüyor dedi :) adasu yolda galiba :) ense kalınlıgıda normalmiş. bas popo mesafesi 6.5cm ayaklarla 10cm e yaklasmıs dedi doktor. sürekli eli agzında ve cok hareketli. elevite basladık. toxoplazma testi de istedim. profilden cok sirin görünüyor burnu kulakları parmakları herseyi belli :)))

şu çin takvimine baktınmı orda kızmıydı:) doğru çıktımı??? ayyhh çok medelikafaduldenrak ettimmm

insallah canım o günleride görecez

bende 2 gündür sürekli süren bir bas agrısı var sizde de oluyor mu?

yok bende baş ağrısı bazen dişim tutuyor sen bende 1haftamı var aramızda 11 haftalıkmısın sen canım

cinsiyetini öğrenmişsinya ondan soruyorum belki belli olmaz ama kıssa biraz geç çıkıyor diye biliyorum erkek erken belli oluyormuşta hayırlısı olsun canım yaaaaaa

oyyy kuzummm ay negüzel canım..kız demek....
hadi hayırlsı olsun inşallah....ee çin takvimi tuttumu????
kaçıncı haftada yaptırdın bide hanımlar onları sağlık ocağında yaptırabiliyomuyuz acaba fikri olan varmı

benim 7 haftanın içinde yapıldı...
sağlıkocağında yapılmıyor canım bunlar önemlşi testler..sağlıkocağının laborutuvarı bile yok..devlette falan yaptırabilirsin..
ben gittiğim hastahanede yaptırdım yarım sattedesonuçlarım çıkmıştı.

zeynepcim sen de daha küçüksün demi listeye baktımda nasıl bakayım senin hamilelik güzel gidiyormu

evet canım ya biraz uzun boyu ben devletede gittim özelinede gittim öyle fazla labali degildüşündüğün başka bi doktor varmı? Kesinlikle fundaya gitme derim ben sana o doktor degil zaten ama taylanı tavsiye ederşm gerektiği kadar bilgi veriyo fazla konuşması yok diger doktorlar gibi degil bilirsin az çok rizedeki doktorları paracıdırlar.başka bi sorun olursa sorabilirsin canım. Bu arada ne kadarlık hamilesin?

bende bulantıdan çok vardı baya bi çok ilaç kullanıyorum şimdilik rahatım sabahları çıkartıyorum bide bacağıma ağrı giriyor dr bugün ilaç vardi kalsüyummu eksikliğimi ne olabilir dedi öyle çok şükür başka birşeyimiz yok

kızlar gece pek uyuyamıyorum sizdede varmı sağa sola dönmekten rahat edemiyorum ve dün gece yanlış hareketmi yaptım anlamadım yumruk gibi hissettim içimde bebeiği sanırım

fundaya gıtmem zaten. fıgen kır şahin varya ona gıdıyorum. ekım annesıyım bende. son satım 29 aralıktı ama gec dollenme olmus. 4+6 dayım bugun.

geçmiş olsun canım inş. iyiy gelir ilaç size

canım benim tam 12 haftalık. ikili testte yaptırdık. cig köfte yediğim için toxoplazma da istedim. 5 gün sonra onlarda belli olacakmıs. sanırım seninki benim bebişten küçük.

canim gozun aydin!bebegi gormek gercekten harika bi duygu dm? bu arada ben de ultrasona gittigimde 12 hafta ve boyu 42mm dedi. benimki niye bu kadar kucuk? gerci bizim bebis bize arkasini donerek uyudugundan biz de uyandiramadigimiz icin doktor bas popo mesafesini tam duzgun olcemedim dedi de oyle havadan tahmini soylemis olabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…