2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn kızlarr bizz geldikk.. butterfly bebeğin harika canım,senin adına ben de heyecan yaptım süper bişey.inşallah en kısa zamanda biz de böyle görürüz canım.maşşallah adasu

canım yaa çok tatlı maşallah. ben 10+2 de gitmiştim seninkine göre baya küçüktü. mucize gibi ne çabuk büyüyolar. Bide bişe sorcam, doktor cinsiyet tahminini 3 boyutlu ultrasondan bakarak mı yaptı??

canım sen nerelerdesin?
bir daha ne zaman gideceksin o zaman seninkide baya belli olur.
bize ultrason sonunda söyledi tam kesin olmamakla birlikte kız gibi görünüyor dedi. 3 boyutluya göre mi belirledi bilmiyorum.

günaydınn kızlarr bizz geldikk.. butterfly bebeğin harika canım,senin adına ben de heyecan yaptım süper bişey.inşallah en kısa zamanda biz de böyle görürüz canım.maşşallah adasu

tskler teyzesi :) az kaldı canım cok cabuk gelisiyolar seninkide yakında bu kadar olur.

butterfly Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Ben onun ağzındaki parmağını yerim ay maşşallah maşşallah.tam anlamıyla bir mucize bu ya.Allahım nazarlardan saklasın

şimdi gördüm :) maşallah canım ya darısı bizim başımıza Butterfly cığımyerimseniben

kızlarr iste benim kızımmmmm sizde eklesenize bebişlerinizi tanıstıralım burda onları.

canım ya ne kadar büyümüşler haberimiz olmadan bende 13 haftalıkken gidicem doktora çok merak ediyorum senin bebişini görünce çok heycanlandım kocaman kız olmuş.

canım ya ne kadar büyümüşler haberimiz olmadan bende 13 haftalıkken gidicem doktora çok merak ediyorum senin bebişini görünce çok heycanlandım kocaman kız olmuş.

ayyy canım seninki daha belirgin olur 1 haftada bile baya büyüyorlar. cok merak ettim gidince hemen ekle olur mu

tskler teyzesi :) az kaldı canım cok cabuk gelisiyolar seninkide yakında bu kadar olur.

CANIM,hayırlı olsun bebeğin çok güzel...herşeyı belli maşallah..cm le ifade edilebilen bir canlının bu kadar belli olması Allahın bir mucizesi... çok güzel..
ikili test istemıyordum sırf bu renkli ultrason için yaptıracağım galiba. :)))

günaydın şekerler...
kordon kanıyla ilgili bi mail adım onkimden...sizinle paylaşıcam şimdi...
bu özel olan..koçun şirketi bu...
yaşan bankasından mesaj gelince onuda paylaşırım ilgilenen arkadaşlar vardı..sonrada fikirlerimizi konuşuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…