2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoşbulduk canım. Yanıtın için çok teşekkür ederim butterfly:) Kendisiyle ben de bir görüşeyim o zaman

Bugün cemre nin birincisi düştü ya havayı güzel bulan gezmeye gitti heralde bugün pek yoğun değil burası boshayallersmile

çalışmasam bende dışarı çıkardım valla fırsat bu fırsat gezerdik bebişimle hava alırdık:bbo:

öyle valla sıkıldık kış tan. yaz ve bahar gibisi yok. günlerde uzuyor enazından akşamlarıda olsa yürüyüşe çıkarız ne güzel :) zaten ilerki dönemlerimizde hergün yürüyüş yapmamız şart.

butterfly senin kızın olcaktı dimi :)) ilk öğrenenimizsin hayırlı sağlıklı olur inş
sen kaç haftalıktın?

kızlarr iste benim kızımmmmm sizde eklesenize bebişlerinizi tanıstıralım burda onları.

oyy yerim ben seni
ayy benim de 2li test zamanım gelse biranönce
ankara da hangi hastanede yaptırdın canım ben de 2li testi büyük ihtimal ankara da yaptırıcam

selam güzel anneler....
gerildim öğlen öğlen yaaa...
Ama hata bende... Buradan başka topiklerde oyalanmak neyime... ışte böyle abuksabuk insanlarla karşılaşıp gerilirim....
Daha da davosa gelmem kızlar :) daha da başka topiklere girmem :)
Sinir oldum yaaa....
Bebeğim de sinir oldu kasığıma ağrı attırıyor...

butterfly bebsın pek guzel cnm

darsı bıze ıns

ben dun gece ruya gordum yorumu hamıleysenz erkek cocuk doguracagına yazıyo:)

hayrlısı artık...

hava super kac gundur ama hıcccc cıkasım yok

10gundur cıkmadım

pencereyı actım hava gelıyo

ya cok tembellestm

hamıle kalmadan soyle gezerm yururrum dıyrdum nerdeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…