CANIM,hayırlı olsun bebeğin çok güzel...herşeyı belli maşallah..cm le ifade edilebilen bir canlının bu kadar belli olması Allahın bir mucizesi... çok güzel..
ikili test istemıyordum sırf bu renkli ultrason için yaptıracağım galiba. :)))
butterfly resimler süperrrr...şu ilk ultrasondaki siyah beyaz olan resiim aynı benim bebeişimin bu haftaki ultrasonu sanki...baya büyüdüler yaa...
aöaşu renkli olana bittiimm ben negüzel..kaç poz aldı ondan:)))
maşşallahh adasu prensesimize nazar değmesin<.....
rica ederim canım.Mopsy ciğim çok faydalı bir bilgi canım tşk ederim paylaştığın için.
zaten bu devreler hepsi birbirine benzer :) ayy bi dogsalarda fotograflarını paylassak. aslında doktor baya cıkıs aldı ama bana 3 tanesini verdi[/QUOTE
bizim 3 boyutlu olan pek net çıkmıyor daha herhalde çok küçük olduğu için....
siyah beyaz olan daha net gelmişti ama seninisi pek net...bende 1martta öyle yüzünü görebileceğim belkide..
ay elinide ağzına almış emiyor ya çok sempatikk:ecrin_bebek:
kızlarr iste benim kızımmmmm sizde eklesenize bebişlerinizi tanıstıralım burda onları.
canım sen nerelerdesin?
bir daha ne zaman gideceksin o zaman seninkide baya belli olur.
bize ultrason sonunda söyledi tam kesin olmamakla birlikte kız gibi görünüyor dedi. 3 boyutluya göre mi belirledi bilmiyorum.
ya bu ultrason resimlerini bilgisayara nasıl yüklediniz acaba????
ikili testi mutlaka yaptır canım zaten o kanla bakılıyor. renkli ultrasonu benim doktorum her gittiğimde bakıyor. 4 gün sonra sonuclarım cıkar. insaalh saglıklıdır bebegim ve insallah hepimizinki saglıklıdır.
Aslında hep buralardayım,takip ediyorum ama pek yazamıyorum:) Ben geçen hafta gitmiştim 2li test için daha küçük dedi doktor,yarın tekrar gidicem.Muhtemelen cinsiyet tahmini yapmaz doktorum,daha erken der. Bende 1 ay sonra öğrenirim artık,hayırlısı bakalım. Bu arada havuz işini ne yaptın? 3 ay dolduğuna göre başlarsın dimi?? Ben mart başında başlamayı düşünüyorum gaziye,tabi tembellik yapmazsam:)
Merhaba arkadaşlar, ben de Allah kısmet ederse Eylül annesi olacağım. 10 haftalık hamileyim. Uzun zamandır takip ediyordum sizi ancak birtürlü birşeyler yazmak kısmet olmadı. Butterfly sanırım sen de ankaradasın senden rica etsem doktorunun kim olduğunu bana söyler misin? Şuana kadar 2 doktor değiştirdim, şuan 3.süne gidiyorum. Hala emin olamıyorum. Ben Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum ve malesef bugüne kadar gittiğim özel doktorlar daha şimdiden sezeryan 5 dklık iş gibi yorumlarda bulunuyor. İyice kafam karıştı. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?