2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk defa böyle bişey duydum hafta sonu dr a giderken yiyeyim bakalım hareketlilik görecekmiyim bebişimdeyerimseniben.

Görürsün mutlaka canım.Dr bakarken biraz bastıracam demişti.Nasıl zıplıyordu bi görsen çok tatlıydı annesinin kuzusuŞeniz :CüvCüv:

Canım bende Önceden mıgren baŞlangıcı vardsı annem ve babamdada mıgren var dr mr dedı ama hamıŞım dıe Çekılememm dedım oda Şıkayetlerın ve daha Önce mıgren baŞlangıcı olması mıgrenı gÖsterıyor mıgren dedı tatlım

ipekyol benim esimde yeni geldi askerden üzülme canım ilk günler biraz zorlanacaksın ama baslayınca bisekilde geciyor. benim bebeişde askerdeyken oldu zaten :) evci izinlerine gidersin. umarım iyi bir yer cıkar canım

canım ben mustela die bir krem aldım kozmetikte tanıdıklarım var onlar en iyisinin mustela olduunu sölediler bende onu aldım üstelik fiyatıda uygun 200ml krem karın için 20ml göğüs için 20ml bacak ağrıları için 20ml basenler için birde 20ml karın için yedek 79tl 3 taksitle aldım

valla benim memişler büyüdü, zaten 85 civarıydı. şimdi 90 de işde. destekli kullanamıyorum artık o yüzden gittim emzirme çamaşırı aldım. fena değil askısı alın omzumu çok ağrıtmıyor bide toparlıyor. ama kalite bişi alın . tek sorun uçları çıkıyor az.

kırem kullanmadım daha yeni başlıcam. pantolonda pek giymiyorum tayt tunuik idare ettim baya. ama artık eskipantolonlarımı hamile pantolonu yaptırcam terziden ekonomikkaydirigubbakcemile2

ooo..gerçekten fiyatı çok uygunmuş...
feci kurudu cildim.. ellerim yüzüm hep pul pul =(

canım bende pzt çatlak için dalinin aloe veralı yağı vardı onu aldım ama göğüsler için henüz bir çözüm bulamadım.Acaba sürekli büyümeye devam mı edecekler.ona göre sütyen almayı düşünüyorum.Kıyafetleri yaz sezonuna göre almak istiyorum

dün gece mide bulantısından ve karnımın sancısından uyuyamadım yaa bu bebiş çokmu yaramazlık yaptıki anlamadım sempatiksalakcinni

gecmiş olsun canım. artık sıkıntı vermeye baslayacaklar galiba bizimkide öyle. kasıklarımda agrı vardı biraz dinlendim işe gitmedim simdi daha iyiyim. en iyi cözüm dinlenmek

canımmm çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın...

:roflol::roflol:
ipekyol benim esimde yeni geldi askerden üzülme canım ilk günler biraz zorlanacaksın ama baslayınca bisekilde geciyor. benim bebeişde askerdeyken oldu zaten :) evci izinlerine gidersin. umarım iyi bir yer cıkar canım

delikafadulden İYİCEDE TARİFF EDİYO YAA YİNE AKLIMA GELDİ delikafaduldendelikafadulden:roflol:

Kızlar sÜtyenlerınızı tek tek alın ama sonrasında tekrar ıhtıyaÇ duyulcakmıŞ Çnk sÜreklı bÜyÜcek drum tek tek almanın daha akıllıca olduunu sÖledı bana hoŞ ben daha doĞuma doĞru alırım bıraz bıraz yenı yenı bÜyÜmeye baŞlıo Çnk benım fındıklar fındıktı cevız oldular

İnş kolay geçer.Sizde az yaramaz değilmişsiniz canımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi yere çıkar inşallah.Asıl korkum 12 ay çıkması.Eşimin branşından dolayı öyle bir ihtimalde var.Hayırlısı artık

Yooo öyle bişey yapmayın çoook kıskanırım, tirkeylerim kulübü :)))):umursamaz:
bana ne bana ne bende kıskanırım klava:
gecmiş olsun canım. artık sıkıntı vermeye baslayacaklar galiba bizimkide öyle. kasıklarımda agrı vardı biraz dinlendim işe gitmedim simdi daha iyiyim. en iyi cözüm dinlenmek

saol cnm sanada geçmiş olsun aynen benimde kasıklarımda ağrı ama ben çalışanda değilim dinlenmek bile geçirmedi mide bulantım gün içerisinde bu kadar olmuyordu artttı sempatiksalakcinni

Herşeyin hayırlısı ipekyol...Hayırlı tezkereler şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…