ilk defa böyle bişey duydum hafta sonu dr a giderken yiyeyim bakalım hareketlilik görecekmiyim bebişimdeyerimseniben.
kızlar ben hamilelik konusunda çok bilgisizim.... Siz birşeyler kullanıyormusunuz? çatlak olmasın diye..vs.. Yada ne bileyim göğüsler büyüdü ne yapıyorsunuz? Emzirme sütyeni falan ne zaman alınır... şu an neler yapıyorsunuz?
Biraz pantolonlarım sıkmaya başladı ctesi günü kendime kıyafetler alıcam.. Birde bebe yağı aldım karnımı yağlıyorum.. Başkada birşey yaptığım yok... Tavsiyeleriniz varmı?
kızlar ben hamilelik konusunda çok bilgisizim.... siz birşeyler kullanıyormusunuz? çatlak olmasın diye..vs.. yada ne bileyim göğüsler büyüdü ne yapıyorsunuz? emzirme sütyeni falan ne zaman alınır... şu an neler yapıyorsunuz?
biraz pantolonlarım sıkmaya başladı ctesi günü kendime kıyafetler alıcam.. birde bebe yağı aldım karnımı yağlıyorum.. başkada birşey yaptığım yok... tavsiyeleriniz varmı?
canım ben mustela die bir krem aldım kozmetikte tanıdıklarım var onlar en iyisinin mustela olduunu sölediler bende onu aldım üstelik fiyatıda uygun 200ml krem karın için 20ml göğüs için 20ml bacak ağrıları için 20ml basenler için birde 20ml karın için yedek 79tl 3 taksitle aldım
Kızlar aklıma bıŞey geldı bıraz daha bÜyÜdÜkten sonra karınlarımız acaba dıyorum ŞÖle 5 aylık fln olunca ıstanbulda olanlar yanı buluŞsakmı naapsak
kızlar ben hamilelik konusunda çok bilgisizim.... siz birşeyler kullanıyormusunuz? çatlak olmasın diye..vs.. yada ne bileyim göğüsler büyüdü ne yapıyorsunuz? emzirme sütyeni falan ne zaman alınır... şu an neler yapıyorsunuz?
biraz pantolonlarım sıkmaya başladı ctesi günü kendime kıyafetler alıcam.. birde bebe yağı aldım karnımı yağlıyorum.. başkada birşey yaptığım yok... tavsiyeleriniz varmı?
dün gece mide bulantısından ve karnımın sancısından uyuyamadım yaa bu bebiş çokmu yaramazlık yaptıki anlamadım sempatiksalakcinni
Merhaba Eylül Anne Adaylarıı a.s.
Bende epeydir giremedim nete... Geçen hafta düşük tehlikesi oldu.. Dr 1 hafta istirahat verdi. Hep yattım evde.. Çok şükür şimdi iyiyim. Ctesi rutin kontrol var.. 10 haftalık oluruz o zamana.. ellerini ayaklarını sayıcaz dedi dr.. çok heyecanlıyım.. 2 li test daha sonra yapılıyor değil mi?
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamıyorum. Çoookkk uzun... Ne var ne yok? Lila geçti mi sıkıntıların? Melek senin bulantılar geçti mi?
ooo..gerçekten fiyatı çok uygunmuş...
Feci kurudu cildim.. Ellerim yüzüm hep pul pul =(
ipekyol benim esimde yeni geldi askerden üzülme canım ilk günler biraz zorlanacaksın ama baslayınca bisekilde geciyor. benim bebeişde askerdeyken oldu zaten :) evci izinlerine gidersin. umarım iyi bir yer cıkar canım
ipekyol benim esimde yeni geldi askerden üzülme canım ilk günler biraz zorlanacaksın ama baslayınca bisekilde geciyor. benim bebeişde askerdeyken oldu zaten :) evci izinlerine gidersin. umarım iyi bir yer cıkar canım
gecmiş olsun canım. Artık sıkıntı vermeye baslayacaklar galiba bizimkide öyle. Kasıklarımda agrı vardı biraz dinlendim işe gitmedim simdi daha iyiyim. En iyi cözüm dinlenmek
bana ne bana ne bende kıskanırımYooo öyle bişey yapmayın çoook kıskanırım, tirkeylerim kulübü :)))):umursamaz:
gecmiş olsun canım. artık sıkıntı vermeye baslayacaklar galiba bizimkide öyle. kasıklarımda agrı vardı biraz dinlendim işe gitmedim simdi daha iyiyim. en iyi cözüm dinlenmek
İnş kolay geçer.Sizde az yaramaz değilmişsiniz canımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi yere çıkar inşallah.Asıl korkum 12 ay çıkması.Eşimin branşından dolayı öyle bir ihtimalde var.Hayırlısı artık
karnının üstüne yatabiliomusun sen ben korktuum için denemiyorum bile
:roflol::roflol:
delikafadulden İYİCEDE TARİFF EDİYO YAA YİNE AKLIMA GELDİ delikafaduldendelikafadulden:roflol:
Yooo öyle bişey yapmayın çoook kıskanırım, tirkeylerim kulübü :)))):umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?