Ayyy bak işte ye ekşiyi doğur Ayşe'yi tezi doğrulandı görüyomusun :roflol:
kızlar alınıyorum valla bi kaç kişi dışında benimle konuşan hiç yok bazen yazdıklarım hep havada kalıyor tek başıma konuşuyorum :umursamaz:
kızlar alınıyorum valla bi kaç kişi dışında benimle konuşan hiç yok bazen yazdıklarım hep havada kalıyor tek başıma konuşuyorum :umursamaz:
aklinialirimsmile napalım canım yaa biz 10 günlük evliylen esim askere gitti. uzun dönem yasası cıkar diye korktuk. neyseki gecti.İnş kolay geçer.Sizde az yaramaz değilmişsiniz canımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi yere çıkar inşallah.Asıl korkum 12 ay çıkması.Eşimin branşından dolayı öyle bir ihtimalde var.Hayırlısı artık
aslında yatmamaya calısıyorum canım. ama uyku sersemi yattıgım oluyorkarnının üstüne yatabiliomusun sen ben korktuum için denemiyorum bile
Kızlar çatlak için Liarac diye bir krem var... her bölgeye aynı kremı süerbilirsiniz.
biraz pahalı ama deneyenler süper dıyor hatta bi ark. ''belinin arkasına (yanlarına) sürmeye üşenmiştim bi tek oralar çatladı demişti...
bende gidip alacağım ama hala alamadım YKM de ay sonun akadar 56 Tl ben 2 kutu almayı düşünüyorum.
soğandan bende ıyyyy diyorum sempatiksalakcinniayy keşke acı ve turşu yiyebilsem sadece ekşi yiyom acı ve turşu mahvediyor beni hatta soğan bile ıyyyyyyyy
canım limon ii c vitamini ama çok yersen de tansiyon düşüklüğü yapabilir. ben de acaip limon yiyodum en son tansyonum 7-4 çıktı doktor limon fazla yeme dedi. tatlı yiyince benimde midem bulanıo.. bu arada canın ekşi isterse kız tatlı isterse erkek olurmuş cinsiyetii:):)işte eskiler öle dioolarr:)
nazarboncuğun bende limon yemeyi seviyorum.Hamile kalmadan önce çok fazla çikolata yerdim.Markete gittiğimde uğramaktan en fazla zevk aldığım bölümdü ama şimdi pek uğramıyorum.Sabahları kahvaltıda havucun üzerine limon sıkıp yiyiyorum tavsiye ederim kızlar.Vitamin deposuopuyorumnanaktan
aklinialirimsmile napalım canım yaa biz 10 günlük evliylen esim askere gitti. uzun dönem yasası cıkar diye korktuk. neyseki gecti.
karnının üstüne yatabiliomusun sen ben korktuum için denemiyorum bile
Aman amaaan Bozo'cum, alınma şekercim. Bende sayfalar çok ağır bi ileri iki geri gözden kaçıyor. Rastgele cevap yetiştiriyorum inan. Burdan soru sorup cevap vermediğim olmuşsa onlardan da özür diliyorum. Hamilelikte hormonlar böyle yapıyo insanı. Eşim diyor ki: Sana sağdan mı yaklaşmalıyım yoksa soldan mı anlayamıyorum. Ne tarafından uyandıysan önce sen söyle:roflol: Takılıyorum kızlar alımayın olur mu:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?