2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar alınıyorum valla bi kaç kişi dışında benimle konuşan hiç yok bazen yazdıklarım hep havada kalıyor tek başıma konuşuyorum :umursamaz:

Kızlar çatlak için Liarac diye bir krem var... her bölgeye aynı kremı süerbilirsiniz.
biraz pahalı ama deneyenler süper dıyor hatta bi ark. ''belinin arkasına (yanlarına) sürmeye üşenmiştim bi tek oralar çatladı demişti...
bende gidip alacağım ama hala alamadım YKM de ay sonun akadar 56 Tl ben 2 kutu almayı düşünüyorum.

kızlar alınıyorum valla bi kaç kişi dışında benimle konuşan hiç yok bazen yazdıklarım hep havada kalıyor tek başıma konuşuyorum :umursamaz:

bozocum alınma valla o kadar kalabalığız ki o yüzden oluyor
ayrıca aramızda çalışanlarda var hep pc başında olamıyorlar
benimde zaman zaman yazılarım havada kalıyor bi çoğumuzun oluyordur böyle
alınma cnm olurmu opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile napalım canım yaa biz 10 günlük evliylen esim askere gitti. uzun dönem yasası cıkar diye korktuk. neyseki gecti.

karnının üstüne yatabiliomusun sen ben korktuum için denemiyorum bile
aslında yatmamaya calısıyorum canım. ama uyku sersemi yattıgım oluyor

nazarboncuğun bende limon yemeyi seviyorum.Hamile kalmadan önce çok fazla çikolata yerdim.Markete gittiğimde uğramaktan en fazla zevk aldığım bölümdü ama şimdi pek uğramıyorum.Sabahları kahvaltıda havucun üzerine limon sıkıp yiyiyorum tavsiye ederim kızlar.Vitamin deposuopuyorumnanaktan

simdilik bebe yagıyla idare ediyorum daha catlayacak kadar büyümedi. ilerki aylarda alabilirm. umarım anneme cekmişimdir. annemde iki cizginin dısında catlama olmamıs

ayy keşke acı ve turşu yiyebilsem sadece ekşi yiyom acı ve turşu mahvediyor beni hatta soğan bile ıyyyyyyyy
soğandan bende ıyyyy diyorum sempatiksalakcinni

evet ama belliolmuyorki ekşiyi çok yiyipte oğlu olanlar var
hep diyorlar ekşi yedim ama oğlum oldu diyee bilmiyorumkismile
tansiyon konusunda da dikkat etmeye çalışıcam ama ne yapiim canım çekiyooo akannehir

Aman amaaan Bozo'cum, alınma şekercim. Bende sayfalar çok ağır bi ileri iki geri gözden kaçıyor. Rastgele cevap yetiştiriyorum inan. Burdan soru sorup cevap vermediğim olmuşsa onlardan da özür diliyorum. Hamilelikte hormonlar böyle yapıyo insanı. Eşim diyor ki: Sana sağdan mı yaklaşmalıyım yoksa soldan mı anlayamıyorum. Ne tarafından uyandıysan önce sen söyle:roflol: Takılıyorum kızlar alımayın olur mu:CüvCüv:

Kızlar benım gÖĞÜslerımle alakalı bı sorunum var koyulaŞmaya koyulaŞmadı ama o koyu yerlerıde soyulmaya baŞladı nedenkı

havuc cok faydalıymıs aklıma geldikce yemeye calsıyorum. havucun içinde ve marulun göbek kısmında büyüme hormonu varmıs kızlar. bebeginiz dogdugunda ek gıdalar basladıgında yedirin uzun boylu olsunlar.

ipekyol inanırmısın ben herşeyin üzerine sıkıyorum limonu :roflol:
hatta bazen saçmalıyorum :roflol:

aklinialirimsmile napalım canım yaa biz 10 günlük evliylen esim askere gitti. uzun dönem yasası cıkar diye korktuk. neyseki gecti.

sen son anda yakalamışın bak millet gitemden bitiriyo işini , sonra ne uğraşsınn dimi tee oralara gidecek de, gelecek de ohooo :roflol:

karnının üstüne yatabiliomusun sen ben korktuum için denemiyorum bile

ben bunu doktoruma danışmıştım...
dedim yan yada sırtüstü yatıyorum uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum sonrada oturup üzülüyorum...

dediki :
korkma bişiy olmaz bebek zaten su dolu bir kesenin içinde o onu koruyor.
bu kadar tedirgin olma keyfine bak.
ileride zaten istesende yatamayacaksın yüzüstü çnkü karnın büyüyecek.
gece yatarken eşinin dirseği falan karnına çarptığında korkma hiç bişiy olmaz bebek hemen karın derinin altında değil. onu koruyan su dolu bir kesesi var...

onun için ben yatıyorum valla yüz üstü falan...
aaa kas kas nereye kadar ....

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nazarboncugum, **LiL@**, aysm, butterfly+, CAYCAY76, gamze_kelebek, heroine, ipekyol51+, lapaci, melek.boz, Mestitosh, Mopsy, sevcan..., suray, şeker pembe

Bugün hepiniz formunuzdasınız valla:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar. ben geçmişi okudukça sayfalar ilerliyor. bir arpa boyu yol alamıyorum. ben çıkıyorum şimdi. evden girebilirsem girerim. hepinizi çok öpüyorum, bebişleri de tabi....

ya bozocum.. çok kalabalık forum.. bir kişiye cevap verene kadar bakıyorum sayfa çoktaann ilerlemiş.. arada kaynayan bir sürü mesaj oluyor... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…