2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bugün kalabalık burası zemuszemus

lilacım valla bunu daha öncede yazmışsın okumuştum
okuduktan sonra içim dahada rahatladı inan
çünkü ilk uykuya dalamıyorum yüzüstü yatmazsam
Allaha emanetler inş Allah korur

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ÖYLE HAKLISINKİ BEN DÜN NEDEN AĞLADIM BİLİYORMUSUN ASKER UĞURLAYAN ÇOK FAZLA KONVOY VARDI AYYY Bİ AĞLADIMKİ SORMA HASTAHANEYE GİDİYORUZ BABAMLARLA AYY Bİ BAŞLADIM NEOLDU DEDİLER YA BENİMKİDE ERKEKSE NASIL YOLLARIM DİE Bİ AĞLADIMKİ SORMAYIN senağlama

kızlar ben çıkıyorum erzak alışverişine gideceğiz hazırlanmam lazım...
öpüyorum hepinizi.....

aaa sende mi canım ya ben de sürekli hapşuruyorum özellikle sabahları kalkınca ve evet ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri hemen hemen hergün sabah ezanı saatinde uyanıyorum bunda bir şikayetim yok çünki bol bol dua ediyorum

allah iyiliği versin yaa, bende kardeşim benle ilgilenmedi diye ağlıyodum akşam nerdeyse.
sonra güldüm kendimesempatiksalakcinni

havuc cok faydalıymıs aklıma geldikce yemeye calsıyorum. havucun içinde ve marulun göbek kısmında büyüme hormonu varmıs kızlar. bebeginiz dogdugunda ek gıdalar basladıgında yedirin uzun boylu olsunlar.
Kız ben zaten selvi boyluyum.bayanssulusmile bayanssulusmile Eşim benden 2-3 cm uzun.Amcamın oğlu evlendiğimde seni onlara tohumluk olarak veriyoruz demişti:roflol: :roflol: Umarım bebişim bu konuda annesine çeker
ipekyol inanırmısın ben herşeyin üzerine sıkıyorum limonu :roflol:
hatta bazen saçmalıyorum :roflol:

Bende öyleyim Bol limon çılgınlığı:lepi:

valla kızlar acayip alınganım şu sıralar kusura bakmayın

ekşi tatlıya inanmayın kızlar benim eltim hep ekşi yedi oğlu oldu

:1hug: Aman da aman annelere bak helee; doğurmadan askerlik telaşında düşmüş. Bende de çocuklara karşı daha fazla duyarlılık var ne yalan söyleyimbilmiyorumkismile

bendeçıkıyorum allaha emanet olun arkadaşlar
ii bakın kendinize ve bebişlerinizeeeeeeopuyorumnanaktan

kızlar ekşi tatlı olayında annem kardeşime hamileyken hergün erik yiyormuş..yani ekşi yemiş erkek doğurmuş

valla kızlar acayip alınganım şu sıralar kusura bakmayın

ekşi tatlıya inanmayın kızlar benim eltim hep ekşi yedi oğlu oldu

Tabi yaaa; o işin esprisi zaten. Bence şu sıra hepimiz az ya da çok bulantı çekiyoruz ya. Tatlı da bunu harekete geçirir. İleri de yiyeceğiz bence. Havalar ısındıça daha farklı lezzetler yicez bence. Ama bu cinsiyet merakından herşeyi yorumlamaya çalışıuyoruz işte. Kısmetse cts. öğrenicez biz teyzeleri:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…