Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nazarboncugum, **LiL@**, aysm, butterfly+, CAYCAY76, gamze_kelebek, heroine, ipekyol51+, lapaci, melek.boz, Mestitosh, Mopsy, sevcan..., suray, şeker pembe
ben bunu doktoruma danışmıştım...
dedim yan yada sırtüstü yatıyorum uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum sonrada oturup üzülüyorum...
dediki :
korkma bişiy olmaz bebek zaten su dolu bir kesenin içinde o onu koruyor.
bu kadar tedirgin olma keyfine bak.
ileride zaten istesende yatamayacaksın yüzüstü çnkü karnın büyüyecek.
gece yatarken eşinin dirseği falan karnına çarptığında korkma hiç bişiy olmaz bebek hemen karın derinin altında değil. onu koruyan su dolu bir kesesi var...
onun için ben yatıyorum valla yüz üstü falan...
aaa kas kas nereye kadar ....
selam kızlar. ben geçmişi okudukça sayfalar ilerliyor. bir arpa boyu yol alamıyorum. ben çıkıyorum şimdi. evden girebilirsem girerim. hepinizi çok öpüyorum, bebişleri de tabi....
Aman amaaan Bozo'cum, alınma şekercim. Bende sayfalar çok ağır bi ileri iki geri gözden kaçıyor. Rastgele cevap yetiştiriyorum inan. Burdan soru sorup cevap vermediğim olmuşsa onlardan da özür diliyorum. Hamilelikte hormonlar böyle yapıyo insanı. Eşim diyor ki: Sana sağdan mı yaklaşmalıyım yoksa soldan mı anlayamıyorum. Ne tarafından uyandıysan önce sen söyle:roflol: Takılıyorum kızlar alımayın olur mu:CüvCüv:
kızlar bende bu ara pek gıremyrm nete yazı yazacak hal bulamıyrm yatyrm
normalde hapsıran bırı degıldım ama hamıle olalı her gun hapsıryrm cok ılgnc gelıyo bana..
usutmuyrm kesınlıkle ama sızde hapsıryr musunz benm gbı dıkkatnzı cekıyo mu
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ÖYLE HAKLISINKİ BEN DÜN NEDEN AĞLADIM BİLİYORMUSUN ASKER UĞURLAYAN ÇOK FAZLA KONVOY VARDI AYYY Bİ AĞLADIMKİ SORMA HASTAHANEYE GİDİYORUZ BABAMLARLA AYY Bİ BAŞLADIM NEOLDU DEDİLER YA BENİMKİDE ERKEKSE NASIL YOLLARIM DİE Bİ AĞLADIMKİ SORMAYIN senağlama
Kız ben zaten selvi boyluyum.bayanssulusmile bayanssulusmile Eşim benden 2-3 cm uzun.Amcamın oğlu evlendiğimde seni onlara tohumluk olarak veriyoruz demişti:roflol: :roflol: Umarım bebişim bu konuda annesine çekerhavuc cok faydalıymıs aklıma geldikce yemeye calsıyorum. havucun içinde ve marulun göbek kısmında büyüme hormonu varmıs kızlar. bebeginiz dogdugunda ek gıdalar basladıgında yedirin uzun boylu olsunlar.
ipekyol inanırmısın ben herşeyin üzerine sıkıyorum limonu :roflol:
hatta bazen saçmalıyorum :roflol:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ÖYLE HAKLISINKİ BEN DÜN NEDEN AĞLADIM BİLİYORMUSUN ASKER UĞURLAYAN ÇOK FAZLA KONVOY VARDI AYYY Bİ AĞLADIMKİ SORMA HASTAHANEYE GİDİYORUZ BABAMLARLA AYY Bİ BAŞLADIM NEOLDU DEDİLER YA BENİMKİDE ERKEKSE NASIL YOLLARIM DİE Bİ AĞLADIMKİ SORMAYIN senağlama
kızlar benim gibin göğüsleri soyulan varmı aranızda
valla kızlar acayip alınganım şu sıralar kusura bakmayın
ekşi tatlıya inanmayın kızlar benim eltim hep ekşi yedi oğlu oldu
Bende öyleyim Bol limon çılgınlığı:lepi:
valla kızlar acayip alınganım şu sıralar kusura bakmayın
ekşi tatlıya inanmayın kızlar benim eltim hep ekşi yedi oğlu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?