2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende canımkaydirigubbakcemile3
aynıyız ya ondandır)))sen nezaman gidiyordun hdclyn...ben pazartesi....öğrenebilirmiyiz dersin

ay pardon şimdi gördüm pazartesiymiş))))))pardon canım ..bizim randevu 9.30

çok sağolun kızlar güzel dileklerniz için.umzrım hepimiz için herşey yolunda gder.cinsiyetle ilgili bişey söylemedi.2gün önden gidiyormuşuz. Daha erken heralde cinsiyet için bi afkadaşım 17.haftada öğrendi.aman sağlıklı olsunda varsın geç öğrenelim.

ayyy benim canım ilk defa bir yiyeceği çok istedi eşimi aradım tamam akşam götürürüm seni dedi.

ama söylersem sizinde canınız isterse bak biraz önce erik muhabbeti vardı ağzımın suları aktı neredeyse o yüzden söylemeyeyim

ay benim canımda bişi istemiyor..cay cay söyle bakalım belki canımız ister bizimde bizde eşimize deriz götür diye))hehehehe

erkenmi acaba aşermek için yada çok yiyoruz canımız başka bişey istemiyor:)))

bilmiyorumki canım ya herkes başka birşey söylüyor bana miden bulanıyormu diye soruyorlar hayır diyorum herkes 3aydan sonra başlar diyor dr lar 3 aydan sonra geçer diyor anlamadım gitti yaşıycaz göricez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…